поставлю
Ти сигналками займаєшся?
Є питання, пораду даси?
Опубликовано 07 Апрель 2017 - 16:29
колеги... маю питання...
врешті зібрався до мами в гості (на великдень) ...
заразом вирішив відвідати футбол на авангарді (верес 14.04.17 о 15.00 гірник-спорт приймає) ...
і тут читаю ось таку новину:
https://football24.u...dachiv_n375724/
КДК ФФУ прийняв рішення закрити стадіон НК "Верес" для відвідування вболівальників
на один матч через поведінку фанатів.
власне питання:
чи має хто якісь входи-виходи до структур\персон споріднених з клубом\стадіоном,
шоб я міг таки потрапити на стадіон...
обіцяю не вдавати вболівальника, шоб не спалитись...
пиво звичайно за мій рахунок
Опубликовано 11 Апрель 2017 - 19:05
але, на жаль, не маю ввідповіді... шкода...а ви що, вважали що вам наперебій полетить хмара пропозицій по такому делікатному питанні???
чи має хто якісь входи-виходи до структур\персон споріднених з клубом\стадіоном, шоб я міг таки потрапити на стадіон...
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 11 Апрель 2017 - 20:02
а ви що, вважали що вам наперебій полетить хмара пропозицій по такому делікатному питанні???
не вважав - сподівався...
та й хмара зайва, однієї б вистачило, але й того немає...
щоправда, ходять чутки, шо наче поле авангарду в такому стані,
шо верес сам не дуже прагне там грати,
та дивиться в напрямку кузнєцовська
або навіть львова (намагаються домовитись)...
Изменено: lame, 12 Апрель 2017 - 09:15
Опубликовано 13 Апрель 2017 - 17:46
дякую, мну вже бачив з інших джерел...
актуальність питання та надія залишаються...
Опубликовано 14 Апрель 2017 - 15:19
дякую, мну вже бачив з інших джерел...
актуальність питання та надія залишаються...
надія щойно пішла...
домовитись ані з охороною стадіону, ані з поліцією не вдалось - без шансів...
покричав трохи за ґратами огорожі стадіону разом з тими,
хто мабудь і навтикав минулого разу судді,
та тепер вболівають зовні (з пів-сотні)..
ну, хоч доки тут крутився, верес двічи забив... верес - чемпіон!
Руслан Степанюк "в афтарітєтє", не певен, шо саме він забивав,
але його прізвище скандували як слід
Изменено: lame, 19 Апрель 2017 - 09:06
Опубликовано 05 Май 2017 - 20:47
Ні в кого в Рівному немає старої шафи тощо... Треба полички поробити в гаражі... Сам розберу і вивезу + пиво з мене)))
Є антрисоль з трьохсекційної шафи і комод на три шухляди - баба хоче трохи розвантажити кімнату. Я не в місті - допомогти не зможу - якщо зможете розібрати і забрати - то я тільки "за"
Изменено: SLIP76, 05 Май 2017 - 20:49
Опубликовано 08 Июнь 2017 - 08:08
ні
. Давно таке було
Опубликовано 09 Июнь 2017 - 07:15
мабуть буде краще б/у пошукати, або самому. там нема нічого важкого 88клей в допомогупересилка б/у потягне пів-ціни потолка, а клеїти самому... там вже й матерію тра міняти + стару паролонову прокладку теж. питав на глибокій - орієнтовно 100 баксів з матеріалом та роботою...
Опубликовано 09 Июнь 2017 - 08:22
пересилка б/у потягне пів-ціни потолка, а клеїти самому... там вже й матерію тра міняти + стару паролонову прокладку теж. питав на глибокій - орієнтовно 100 баксів з матеріалом та роботою...
та на Глибокій там дорого. У мене знайомий на астру в універсалі сам собі зробив , купив матеріал , клей , обійшлось в районі 400грн(два роки назад).
Опубликовано 09 Июнь 2017 - 08:47
автодекор в центрі, біля універмагу. матеріал хай 150+ метр погонний. (так було колись) + банка клею. до 700гре має все стати. матеріал іде з паролоновою підложкою.
пару потолків перетягував на опелях. імхо 95% стоковий вигляд і структура матеріалу зберігається
Опубликовано 26 Июнь 2017 - 20:16
пересилка б/у потягне пів-ціни потолка, а клеїти самому... там вже й матерію тра міняти + стару паролонову прокладку теж. питав на глибокій - орієнтовно 100 баксів з матеріалом та роботою...
100 баксів це круто. Перетянув вже два потолка, нічого складного. Купляв на 12 школі 88 клей і матерію, десь 1,5-2 години роботи не поспішаючи.
Изменено: Saolex, 26 Июнь 2017 - 20:17
Опубликовано 26 Июнь 2017 - 20:27
100 баксів це круто. Перетянув вже два потолка, нічого складного. Купляв на 12 школі 88 клей і матерію, десь 1,5-2 години роботи не поспішаючи.поки відклав...
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых