А Господь його знає,мене в країні довго не булоїх хіба не прикрили за рокази піратських копій?

Листочок прикольний!!!їх хіба не прикрили за рокази піратських копій?

Опубликовано 16 Март 2012 - 14:15
Любовь, это не просто так... Ей надо заниматься!щось давно тут не було відгуків.. чи ця тема ще актуальна????
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 11 Апрель 2012 - 12:22
Military, цены и предложение актуальные на сегодня (сколько комплекс со скидкой)? Наклейки для скидки им достаточно?Автомийка на Газовій (бічна Куліша) - комплексна мийка - хімчистка салону - професійна поліровка кузова - предпродажна підготовка Учасникам клубу знижки - 15%! Комплексна мийка (зі знижкою) - 50грн. В ціну входить:прибирання салону, натирання пластику, витирання вікон, порохотяг, мийка, воскування, видування, витирання, чорніння коліс. Або: - зовнішня мийка - 40грн - прибирання салону - 20грн м. Львів, вул. Газова,9 (бічна Куліша) тел. 0-666-777-884 (з 9-00 до останнього клієнта) Андрій.
Изменено: pavlo_u, 11 Апрель 2012 - 12:24
Опубликовано 11 Апрель 2012 - 13:25
Опубликовано 17 Июль 2012 - 11:16
Опубликовано 17 Июль 2012 - 11:32
Опубликовано 17 Июль 2012 - 12:56
Звание ЧК теперь присваивается только за заслуги перед клубом, одному человеку из каждого региона, раз в пол года, общим голосованием всей администрации клуба.Доброго дня! Якщо тема ще актуальна - підскажіть як стати членом клубу??
Опубликовано 17 Июль 2012 - 13:59
нова адреса сайту http://injectorlviv.webservis.ru/ виправте будь-ласкаІнжектор сервіс
а що з їхньою сторінкою..?
ПС
щось давно тут не було відгуків..
чи ця тема ще актуальна????
Опубликовано 17 Июль 2012 - 14:20
Опубликовано 27 Июль 2012 - 23:54
не можу недодати відгук після відвідин цього СТОДоброго дня!
Хочу представити нове клубне СТО на Кульпарківській =)
Напрямки діяльності:
-Ремонт та діагностика ходової частини
-Заміна мастила, фільтрів
-Ремонт стартерів та генераторів
-Компютерна діагностика
Зварювальні роботи
Ремонт електрообладнання
Додатково займаємось:
Автозвук + шумоізоляція + встановлення ксенону + сигналізацій + парктроніків
Наша адреса:
м. Львів, вул. Кульпарківська (гар. кооператив "Самокат")
моб. тел.: (067) 706-1112
Для усіх членів автоклубу гарантована знижка до 15% на всі види робіт (достатньо вказати належність до форуму)!
поставлю і я свій відгук...
тільки повернувся з того "чарівного " СТО
подзвонив сьогодні і сказав що хочу поставити електросклопідйомники на Астру, мав комплект оригінальних тому як мене запевняли проблем немає бути, бо типу то не китай....
приїхав 18.10 - попередили роботи на 2-2,5 години. я так і очікував тому не проти.
Перше. що мені не сподобалося, це те що при зйомці карти правої дверки, непомітили болтик і відірвали її з кріпленням, проте на то уваги не звернув, так як є комплект нових карт.
Сам процес демонтажу старих механізмів тривав недовго. та й нові механізми поставили швидко...
А далі діло прийшло до електрики![]()
![]()
![]()
почали прозвонювати дроти, шось немогли розібратися який і до чого, потім думали чи є блок управління на моторчику чи він на блоку кнопок, то тривало десь до 21.00, ну все вирішили що без блоку кнопок не зможемо підключити і відклали то на потім.
Основною задачею постало протягнути проводку з водійської дверки до пасажирської, потім постало питання як то зробити. Ну звичайно ж через гофру яка зєднує дверку з кузовом, вона в мене на фішці, тому було вирішено сверлити дирку, з меншим сверлом шось діло не пішло. тому майстер вирішив взяти більше, просверлив все .....
разом з проводкою дверки![]()
![]()
![]()
потім мене чекало ще 1.5 год скручування тих дротів...
далі провіряємо а на фішці поганий контакт і воно тільки коли тримаєш рукою працює електродзеркала. підігрів і акустика, я сам засукотавши рукава почав зєднувати ту фішку, бо майстер сказав шо далі він лізти нехоче.......
в підсумку я потратив 5,5 годин, мені похирили проводку і 100 грн, а результату нема![]()
![]()
![]()
в мене склалось враження, що моя машина стала експериментом встановлення ЕСП...
тому не можу рекомендувати дане СТО, так якшо Вам не повезе то у вас може також статися така ситуація....
Нема підходу до клієнта, нема акуратності при виконанні робіт....
короче заграли мене ті кустарні СТО, бажаю всім якнайкращого закриття![]()
![]()
Опубликовано 07 Август 2012 - 10:04
Опубликовано 28 Август 2012 - 08:39
Опубликовано 28 Август 2012 - 13:50
Опубликовано 28 Август 2012 - 14:12
Тогда исправь первый пост, а то написано про мойку конкретно. Но моют там на совесть - факт.Автомийка на Газовій (бічна Куліша)
- комплексна мийка
- хімчистка салону
- професійна поліровка кузова
- предпродажна підготовка
Учасникам клубу знижки - 15%!
Комплексна мийка (зі знижкою) - 50грн.
В ціну входить:прибирання салону, натирання пластику, витирання вікон, порохотяг, мийка, воскування, видування, витирання, чорніння коліс.
Або:
- зовнішня мийка - 40грн
- прибирання салону - 20грн
.
Опубликовано 28 Август 2012 - 17:56
Лучше его вообще удалить...Тогда исправь первый пост
Опубликовано 06 Апрель 2013 - 14:34
Всім привіт!
При нагоді повідомляю, що вирішив відійти від банківської справи :blink: і зайнятися власною , а саме відкрив магазин футбольної атрибутики де можна придбати, купу всякого для гри у футбол і не тільки.
детальніше можна почитати по ссилці: http://vk.com/ftochka
Наразі товару на місці не густо, але можна замовити по каталогу і все буде доставлене в найкоротші терміни.
Ну і саме головне для членів клубу знижки від магазину які будуть коливатись від 5 до 20% в залежності від товару.
Изменено: pankiv, 07 Апрель 2013 - 09:37
Опубликовано 18 Апрель 2013 - 12:18
Всім привіт!
При нагоді повідомляю, що вирішив відійти від банківської справи :blink: і зайнятися власною
, а саме відкрив магазин футбольної атрибутики де можна придбати, купу всякого для гри у футбол і не тільки.
детальніше можна почитати по ссилці: http://vk.com/ftochka
Наразі товару на місці не густо, але можна замовити по каталогу і все буде доставлене в найкоротші терміни.
Ну і саме головне для членів клубу знижки від магазину які будуть коливатись від 5 до 20% в залежності від товару.
Супер, молодець! Буду мати на увазі
Опубликовано 19 Апрель 2013 - 10:23
Всім привіт, до списку організацій, які надають знижки клубу можна додати маленький сервіс, який займається видаленням вм'ятин без фарбування, вчора вирівнював собі два задніх крила, на праве якись алкаш впав, після чого залишило 3 вм'ятини, а на лівому була невелика вм'ятина від падіння каштану, майстер, побачивши клубну наклейку, пообіцяв зробити знижку і два крила мені вийшло - 200грн. Система знижок така: в середньому вартість одного елемента коливається від 150 до 250 грн, для клубу пообіцяли знижку 50грн на елемент, а в дуже складних випадках - по мінімальній ціні, але обов'язковою є наявність наклейки, або рамки на номері, або ще якоїсь клубної атрибутики на машині.
Сайт сервісу: http://www.avtomaste...iv.ua/index.php
Місцезнаходження:
P.S. Вони також займаються хімчисткою салонів, але про знижки на це я забув запитати, але думаю що зроблять.
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 24 Июль 2014 - 16:39
Туристична агенція "Аякс Тур" надає знижку учасникам Опель Клубу.
Наші координати:
м.Львів, вул.Гайдамацька 10
тел: (032) 231 73 38
067 674 03 93
063 991 20 10
095 174 12 23
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 20 Ноябрь 2014 - 20:27
http://vc.lviv.ua/auto/ Всі ціни. Львів – інтернет-каталог автотоварів, зокрема авторозхідників для обслуговування, автоелектроніки, систем AV, автомасел, хімії та інших аксесуарів.
Роздрібні та інтернет-магазини Львова, сервісні центри, WEB-студії, інтернет-провайдери, центри навчання та сертифікації.
Дякуємо Вам за інтерес до нашого ресурсу.
Опубликовано 27 Ноябрь 2014 - 16:24
http://vc.lviv.ua/auto/ Всі ціни. Львів – інтернет-каталог автотоварів, зокрема авторозхідників для обслуговування, автоелектроніки, систем AV, автомасел, хімії та інших аксесуарів.
Роздрібні та інтернет-магазини Львова, сервісні центри, WEB-студії, інтернет-провайдери, центри навчання та сертифікації.
Дякуємо Вам за інтерес до нашого ресурсу.
як на рахунок гнучкості цінової політики, знижки тощо?
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых