я що будеть пити Дівчатка?

Я завтра викладу свої (Катіни) роздуми, сьогодні не в стані

Опубликовано 20 Апрель 2010 - 20:56
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 12:41
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 12:48
МамаБЕЛОЧКА, я "за" культурно-вечернюю программу.
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 14:08
так ти з собою і бочку береш?
а з чим?
колеса проколеш?
Едік їде зі своєю бочкою , просто Маріта дозволить її поставити біля шезлогу
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 14:09
А еще можно картоху в фотльге кинуть в костер со салом. Тоже будет очень вкусно И еще надо чайок и кафе взять с собой из дому. Наверное, каждый себе И если есть решетка, то на ней можно пожарить овощи -- кабачок, баклажанчик, перчик... Жду отзывоф)"
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 14:13
Изменено: Lutsk, 21 Апрель 2010 - 14:17
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 15:25
Луцюк, а на счет тебя - я так понимаю ты совсем згоден?
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 19:25
По поводу хавки, то я думаю, что оливки, маслины и крабовые палочки -- это лишнее. Во-первых, они не спасут нас от голода, а во-вторых за эти деньжата можно докупить еще капусточки и перчика и на месте Я ЗДЕЛАЮ ВАМ летный салатик, который можно заправить и майонезом и оливковым маслом. Плюс надо купить МНОГО водички, а то у кого сушняк воду с речки пить не будем, а? И еще думаю, что каждый может привезти с собой какие-то закрутки, например кабачковую икру или что-то такое.. И на канапочки можно купить еще пару банок паштета Он точно не испортиться и пачку масла на канапе со шпротикиками
можно сварганить бануш. Кто ел, тот знает, что это вкусняшка Казанок будет и пачку кашки можно купить.. Никогда не делала это на костре, но попробывать можно Со шкварочками, маселком и зеленню. ОБЯДЕНИЕ Блєк знает)))
А еще можно картоху в фотльге кинуть в костер со салом. Тоже будет очень вкусно И еще надо чайок и кафе взять с собой из дому. Наверное, каждый себе И если есть решетка, то на ней можно пожарить овощи -- кабачок, баклажанчик, перчик... Жду отзывоф)"
ну так може мясо,кури,риба(приправи до них),горілка,пиво,вода і одноразовий посуд купляються общаком,а все інше кожен окремо докуплює хто що бажає на свій розсуд.
а про водку ні слова . Альо друзі ми в перервах між обідами і вечерями жаби ловити будемо ??? Хотів би я побачити як ви на тверезу голову будете через Хріниківське водосховище перепливати
вже висловився на цей рахунок. Список можна розбити на кількох: один возиться з м*ясом та всим, що до нього, другий з куркою, третій з напоями, четвертий з бакалією... і все. головне щоб зі списком визначилися...а купляти ви все думаєте разом(я маю на увазі список)?
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 19:30
список продуктів (обговорюємо, доповнюємо, кажемо ціни хто знає)
- морква (для каш та ухі) - 1 кг. - ???
- бульба -??? - ???
- цибуля стара -(штук 10 для готовки)
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 19:50
Вище я писав, орієнтовно ящик 12 пляшок по 0,7
Нас буде 9 мужиків, дівчата, зрозуміло, менше п*ють. На 2 дня нам що, мало буде? Чи багато? Що думаєш?
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 19:59
так мова велась не про чай і каву у рідкому вигляді,звичайно тра брати банку кави і пачку чаю.Чай та каву можна з дому везти, але йго не вистачить на 3 дні і вистигне він в перший же день... Банку кави й пачку чаю треба буде брати.
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 20:41
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 20:59
Здравствуйте, это не "блэк" , а "уайт"))))
якщо це те, про що написала вредная белочка у 187 повідомлені - то навіть уявити не можу, як його приготувати на 20 чоловік і як його їсти.
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 21:07
Пропоную купити водку , мясо , все інше кожен привезе з собою . Як показує практика , наприклад Світязь то з голоду ми точно не помрем . Продуктів хто памятає тоді залишилось повно .
Словом, по поводу бануша, это кашка типа мамалыги, кукурузяная кашка со шкварками, грибочками, сыром, маслом и сметанкой. В полевых условиях это будет попроще, но основа -- кукурузяная кашка, а не "суп в хлебе". Вот. Пачку кашки можно купить и к картохе надо сала или бекончика прикупить+ фольгу нужно взять
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 21:08
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 21:12
я за те щоб усе купити разом,а потім тільки зібрати гроші.організовано скупитися і тоді знаєш, що в нас є і що можем готувати...
ні то ні, буде безлад, і по досвіду, як ти казав, повеземо все назад...
давно вже пора.Кстати, мне надо зарегистрироватьсо))))
Изменено: iriska, 21 Апрель 2010 - 21:14
Опубликовано 22 Апрель 2010 - 08:29
Думаю , що скільки водкі не бери , всеодно два раза бігати
lutsyuk, +1 водки багато не буває
Опубликовано 22 Апрель 2010 - 09:54
-хліб - ??? - ??? 10 буханок + 5 батонів (50 грн.)
- ковбаса на бутери - ??? - ??? 50-70 грн. (палка московської, палка салямі)
- шпроти на бутери - ??? - ? 6-7 банок (40 грн.)
- оселедці - ??? - ??? - 19 грн./кг (можна взяти 3 кг) - 60 грн.
сир (на бутери) - ??? - ??? 0,5 кг. - 25 грн.
- мінеральна вода - ??? -??? 2 спайки мінеральної + спайка солодкої 60 грн.
маслини - 3 банки (25 грн.)
- оливки - 3 банки (30 грн.)
- огірки - 2 кг.
- помідори - 2 кг.
- редька - 2 кг.
- майонез - 8-10 пачок 25 грн.
- яйця - лоток... 25 грн.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых