У Мінську через помилку даішника Янукович 40 хвилин пропускав свій кортеж

ПОПУЛЯРНЫЕ НОВОСТи

У Мінську через помилку даішника Янукович 40 хвилин пропускав свій кортеж

25 октября 2013   15:40
ПРОСМОТРОВ: 4642


У Мінську через помилку даішника Янукович 40 хвилин пропускав свій кортеж

Через помилку білоруського ДАІшника президент України Віктор Янукович, під час свого візиту до Мінська, 40 хвилин пропускав власний кортеж, стоячи в корку на виїзді з аеропорту. Повідомлення з вибаченням за інцидент оприлюднила прес-служба Мінського управління ДАІ.

За інформацією прес-служби, майор ДАІ Республіки Білорусь Аляксандр Аніщенкевіч випадково переплутав схеми руху президентських кортежів, і на цілих 40 хвилин перекрив вулицю просто перед головним автомобілем кортежу українського президента.

Стоячи в корку, найбільше нервувала охорона Віктора Януковича. З міркувань безпеки президента довелося тричі пересаджувати в різні автомобілі. На сленгу охорони такий захід називається “гра в наперстки”.

Випадковий свідок події, мінський таксист на умовах анонімності повідомив, що чоловік, схожий на Януковича нецензурно лаявся, поривався натиснути на гудок в автомобілі і кричав “Я покажу цьому Митному Союзу!” та “От вернусь у Київ – буду без кортежу їздити!

ДАІ міста Мінська приносить вибачення українській делегації і запевняє, що до майора-невдахи буде вжито дисциплінарних заходів. Зокрема, його вже вирішено направити постовим у Бобруйськ.

 

Источник: uareview.com

 

Теги: международное движение  пробки 
ОБСУЖДЕНИе
НОВОСТи ПО тЕМЕ