Так як моторист до якого я їздив раніше трохи зажрався і у нього постійно не було часу на такі операції. (людина робить свою роботу гарно, проте досить високо себе несе і надає перевагу капіталкам перед "простими" замінами ремня ГРМ та прокладок колектора ((( )
Я вирішив не чекати другого пришестя а замінити ці речі на інших СТО, так як незамінних людей немає.
Пообзвонювавши та сконсультувавшись з STELSом та FANTEKом (дякую вам хлопці

Зупинився я на "СТО на Садовій", під'їхав до них зраненьку (о 9.05) та переговорив з майстром про плановані роботи, майстер привітно відповів на всі мої запитання, прийняв та оформив машину, і я залишив Омежку а сам поїхав заробляти на ремонт ООБ ))))))))). Десь близько 12-ї мені передзвонили доповіли що роботи йдуть нормально, ремінь ГРМ поміняний. і ведуться роботи над заміною прокладок колектора. в 15.00 мені пердзвонили і доповіли що всі роботи виконані, можна приїхати і забирати машину. Проте так як я був на роботі то приїхати "вже" не міг, а міг після 19.00, так як вони працювали до 18-ї, то машину мав віддати мені охоронець (як мені сказали хоч о 22-й можна приїхати і забрати). Коли приїхав о 19.15, то знайшов свою машину у боксі з актом виконаних робіт на панелі приладів, передавши суму вказану в акті виконаних робіт охоронцю я забрав ключі та поїхав додому.
Отже резюме:
+ досить непогане місце, велика простора територія, багато підйомників. швидше за все і інструмент і супутнє обладнання теж є (як мені сказали що при знятті колектора обірвали кілька шпильок, їх висверлили та замінили, так як це було зроблено за кілька годин то напевно є відпрацьована методика та необхідний інструмент).
+ ввічливо та швидко прийняли, оформили машину.
+ інформували дзвінками про хід робіт
+ гнучкість у методі "забрати" машнину.
- не віддали (що правда я це не обговорював окремо, забув) зняті запчастині (мені було б цікаво знати по їх стану про стан двигуна)
- не проштампували та не підписали акт виконаних робіт зі сторони СТО завчасно, а могли б.
Більше негативу поки нема, що правда я не був присутній при самому ремонті, тому не вияснив (і по причині того що замотався по роботі) деякі цікаві для мене факти як то зтертість привідної зірки колінвала, детальний стан колектора (хоча сказали що загалом ніби в нормальному стані), тому я люблю бути присутнім при ремонтах моєї машині аби знати реальний стан та планувати ремонти ....
Загалом машина їздить, прокладки поміняні, звук пропав, хоча мотор все ще не так працює як мені хотілось би, буду поступово шукати проблему далі.
Загальне резюме: "+".
Треба якось буде заїхати на ремонт ходової та бути присутнім при ремонті для повноти картини.
ЗІ: по цінах 450 заміна ремня ГРМ + помпи води (+ ремня доп-агрегатів, проте його і так знімають тому просто заміна). 200грн - заміна прокладок випускного колектора (як зі сторони ГБЦ так і зі сторони "штанів").
Изменено: Maks2002, 19 Май 2010 - 10:45