Реклама

СТО на Садовій 2аВідгук.
Опубликовано 26 Апрель 2012 - 15:41
Міняй, а якщо проставки назад, то підходять від Лайноса...а мені потрібно поміняти довгу тягу рульову, відповідно після того геометрію, втулки задніх амортизаторів (купив б/у аморти з втулками всіма практично нові і не знаю мінЄти їх чи не мінЄти бо мокрі задні але не кидає - пальот нармальний) і заодно хочу проставки під пружини поставити.. які пропозиції будуть?
Wir leben autos!
Опубликовано 14 Ноябрь 2014 - 14:14
хдопці на садовій не професіонали.пригнав машину з проводкою(потрібно було перемотати бо він старості потріскала ізоляція) 2)була проблема коли включаються додаткові вентилятори (електричні, при температурі 90 градусів) машина глохне і не заволиться поки не остине (70-80 градусів). проводку перемотали аби-як, там де проводку видно - там перемотали, а де не видно - залишили як було. проблему з перегріванням взагалі ніяк не вирішили - залишили все як є але сказали що все буде працювати. ще й перестали працювати електросклопідйомники - напевно вирішили що вони не обовязкові. коли я їм це повідомив то мені сказали - приженіть ще раз, ми це вирішемо але за додаткову плату. думаю щро так можна було їздити ще не один раз. заплатив їм 2550грн, але рахунок чомусь виставили на 1500грн. не знаю чому. одним словом колгосп !!! не раджу туди звертатись. краще заплатити більше але отримати результат ! всім щасливої дороги !
Опубликовано 14 Ноябрь 2014 - 15:16
хдопці на садовій не професіонали.пригнав машину з проводкою(потрібно було перемотати бо він старості потріскала ізоляція) 2)була проблема коли включаються додаткові вентилятори (електричні, при температурі 90 градусів) машина глохне і не заволиться поки не остине (70-80 градусів). проводку перемотали аби-як, там де проводку видно - там перемотали, а де не видно - залишили як було. проблему з перегріванням взагалі ніяк не вирішили - залишили все як є але сказали що все буде працювати. ще й перестали працювати електросклопідйомники - напевно вирішили що вони не обовязкові. коли я їм це повідомив то мені сказали - приженіть ще раз, ми це вирішемо але за додаткову плату. думаю щро так можна було їздити ще не один раз. заплатив їм 2550грн, але рахунок чомусь виставили на 1500грн. не знаю чому. одним словом колгосп !!! не раджу туди звертатись. краще заплатити більше але отримати результат ! всім щасливої дороги !
Проблема хочаб вирішилась?
Опубликовано 14 Ноябрь 2014 - 22:42
заплатив їм 2550грн, але рахунок чомусь виставили на 1500грн. не знаю чому.
1) все залежить ПРО ЩО ти з ними домовлявся, якщо просто перемотати проводку - то вони все зробили, як ти і просив
2) особисто я б перевірив роботу перед тим як платити
3) з рахунком - ноу коментс
Опубликовано 15 Ноябрь 2014 - 09:18
Делал ходоаую, устранял всякие левые звуки и скрипы.
Все профессионально и четко.
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 15 Ноябрь 2014 - 12:07
Нужно спеца по АБС... На Садовой точно не делают..
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 16 Ноябрь 2014 - 22:47
0505076694что именно умеет делать? делает на яме?
не бухает?
дай, пожалуйста, контакты
Дима
Как заехать, он расскажет сам.
Знаю, что диагностику он проводит по утрам, с 9 до 10, а потом уже загоняет машины в бокс на ремонт.
Т.е., если позвонишь ему среди дня, то назначит на 9 утра на завтра.
Сначала диагноз, потом едешь за запчастями, потом ремонт.
Берет не дорого, как по мне. Лишнего не взял. Я потом еще вернулся на схождение, он сделал за так, ещё и крепление глушака подварил.
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 18 Ноябрь 2014 - 11:29
перепрошую, але це не то сто.
Опубликовано 18 Ноябрь 2014 - 23:54
Круто...За просто так зробив...0505076694
Дима
Знаю, что диагностику он проводит по утрам, с 9 до 10, а потом уже загоняет машины в бокс на ремонт.
Берет не дорого, как по мне. Лишнего не взял. Я потом еще вернулся на схождение, он сделал за так, ещё и крепление глушака подварил.
Тоді яке? Щоб знали де такі майстри.перепрошую, але це не то сто.
Опубликовано 20 Ноябрь 2014 - 13:32
0505076694
Дима
Щось не дуже розумію... Пишуть власники Рено і Мерса. Він всі машини якісно робить?
Опубликовано 25 Ноябрь 2014 - 15:43
По ходовой и двигателю, на СТО Сокольники на Садовой работает Алексей, у него долгие годы пока он жил в Харькове обслуживались очень многие опелеводы Харьковской ветки, теперь он живет и работает во Львове, рекомендую...
лично у Лёхи обслуживал постоянно три своих Омеги...
067 649 2037
Алексей.
Dream On... Dream On...
Опубликовано 25 Ноябрь 2014 - 17:25
По ходовой и двигателю, на СТО Сокольники на Садовой работает Алексей, у него долгие годы пока он жил в Харькове обслуживались очень многие опелеводы Харьковской ветки, теперь он живет и работает во Львове, рекомендую...
лично у Лёхи обслуживал постоянно три своих Омеги...
067 649 2037
Алексей.
Приймем до уваги...
Опубликовано 26 Март 2015 - 09:32
Освежу темку. Алексей все еще работает? У него есть эл. почта, скайп или вайбер по которому с ним можно связаться. Имею ввиду что-то кроме телефона?
+1 к вопросу про Алексея. Нужно идеально очистить впускной коллектор и клап. крышку.
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых