Наткнулся на такой списочек баянов. Видел только № 14 и 20. Стоит что-то ещё посмотреть?
Двадцать лучших фильмов о машинах
Більшість з них не про машини.
По суті питання:
"Булліт" - шикарний атмосферний детектив 60-х, чимось нагадує "Брудного Гаррі", з точки зору самої детективної історії не суперскладний, але витраченого часу однозначно вартий (для мене, мається на увазі; недавно передивився ще раз). Ще у Булліті присутня найзнаменитіша автомобільна кінопогоня - також непогано, хоча комусь погоні із "Таксі" сподобаються більше.
"Ісчезающая точка" - культовий фільм, сюжет абсолютно дурний (не тупий, а саме дурний) і скучний, дивитися можна, але якщо тебе не нудить від фільмів про хіппі, які з розумним виглядом думають ні про що. Я не вважаю витраченим дарма часом - я типу долучився до класики, але не можу сказати, що фільм мене збагатив духовно, інтелектуально, емоційно чи ще якось. Можу додати до списку:
Тє же яйца, що і "Венішін Пойнт", теоретично можна назвати фільмом про мотоцикли, але там хоч Джек Ніколсон промелькнув. Але нє - "Ізі Райдер" не дурний, хоча своєрідний.
"Хербі" - милий фільм для дітей середнього шкільного віку, по суті реклама Фольксваген Жук.
Хороший фільм про мотоцикли, не зі списку.
https://www.kinopoisk.ru/film/8140/ - а це про машини.
"Гонщик "Серебрянной мечты" - у дитинстві подобався, недавно передивився і не оцінив зовсім, він слабенький, але це справді фільм про мотогонщиків.
Ще є багато старих (60-70 рр) фільмів про автогонки, в тому числі про Ф-1, але жоден з них не сподобався і не запам'ятався.
Изменено: Muzzy, 05 Ноябрь 2016 - 16:40