дай вгадаю, починаючи з
12 вересня
молодэць, - вгадав (с) ![]()
каждый год одна и та же фигня...
ждем очередной разгрузки городских улиц с апреля-мая сл.года... ![]()
Опубликовано 19 Сентябрь 2019 - 13:31
Я бы закрыл центр города
а перед тим побудував нормальну об"їздну дорогу, на всіх в"їздах перехоплюючі паркінги, реформував би громадський транспорт щоб працював як годинник.
Опубликовано 19 Сентябрь 2019 - 18:53
а перед тим побудував нормальну об"їздну дорогу, на всіх в"їздах перехоплюючі паркінги, реформував би громадський транспорт щоб працював як годинник.
Думай-те
Опубликовано 19 Сентябрь 2019 - 20:27
Жаль Кирпа застрелився,той би добудував.
По темі.
Відрізок окружної вже побудовано від вул.Вишгородська до вул.Богатирська вже навіть знаками обчіпляно і розмітка є.Коли будуть відкривати-не знаю.Також з окружної буде з'їзд на вул.Сім'ї Кульженків що веде до ТРЦ "Караван".
Якби ще окружну через Дніпро перекинули,та з'єднали в Броварах-можна було б не займатись галіматтьою на кшталт оцієї
фурам заборонили з 7 до 10 ранку в'їзд в Київ.
Але думаю що мінімум до 2030року ніякої повноцінної окружної навколо Києва не буде.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 20 Сентябрь 2019 - 10:05
він піклувався виключно інфраструктурою укрзалізниці, тому й Дарницький міст добудували...а от досі ще не можуть зробити усі виїзди на лівому березі та й на правому за проектом повинен бути тунель під ботанічним садом, який виходив би на Саперно-Слобідську...але там вже добудовують багатоповерхівки, тому про це можна забути
Опубликовано 20 Сентябрь 2019 - 18:45
По темі.
Відрізок окружної вже побудовано від вул.Вишгородська до вул.Богатирська вже навіть знаками обчіпляно і розмітка є.Коли будуть відкривати-не знаю.Також з окружної буде з'їзд на вул.Сім'ї Кульженків що веде до ТРЦ "Караван".
Якби ще окружну через Дніпро перекинули,та з'єднали в Броварах-можна було б не займатись галіматтьою на кшталт оцієї
Але думаю що мінімум до 2030року ніякої повноцінної окружної навколо Києва не буде.
окружну потрібно будувати нову...та що йде через південний міст завузька...плюс постійні ремонти того ж мосту, бо бояться давати максимальне навантаження на нього....коли це буде...хз...проект був десь в районі Українки і Кончи-Заспи, але ж ті крутелики всіма копитами проти того авжеж (((
Думай-те
Опубликовано 22 Сентябрь 2019 - 15:33
окружну потрібно будувати нову...та що йде через південний міст завузька...
Як це окружна дорога що йде через місто?Абсурдно виглядає.
.проект був десь в районі Українки і Кончи-Заспи,
Так повинен будуватись міст під Українкою і з'єднуватись через Вел.Александрівку з окружною Борисполя та Броварів.
Якщо я не помиляюсь,то в цій темі є карта з новою окружною.
Коли карта стане реальністю-невідомо.
з 7 до 10 ранку
Взагалі не розумію як народ їздить кожен день на авто з Троєщини в центр.
Вже о 7ранку пробка від бульПерова по Ватутіна і до Турецького містечка.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Сентябрь 2019 - 11:06
Взагалі не розумію як народ їздить кожен день на авто з Троєщини в центр.
як в житті недостатньо екстриму, можеш зробити такий вояж ![]()
до речі, коли замінували міст Дніпро, то корки були дуже довго, тому багато хто чекає на добудування подільсько-воскресенського мосту
Опубликовано 26 Сентябрь 2019 - 12:01
хто підкаже, що там зараз відбувається біля Шулявського мосту? мене гугл чомусь по ньому вирішив повести ![]()
як проїхати з Теліги на Севастопольську пл.?
Опубликовано 26 Сентябрь 2019 - 12:13
хто підкаже, що там зараз відбувається біля Шулявського мосту? мене гугл чомусь по ньому вирішив повести
Небольшой крюк сделать. Прямой проезд закрыт. Едут через Цедика - Нестерова - дальше на проспект Победы и с Победы сделали поворот на Гарматную (сейчас односторонняя) - далее по главной до Гетьмана и дальше как обычно.
Можно через Лукьяновку.
Опубликовано 26 Сентябрь 2019 - 13:18
Довго і важко,але...
як в житті недостатньо екстриму, можеш зробити такий вояж
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Сентябрь 2019 - 13:44
Aleksandr.Zagrebelny, дякую
Довго і важко,але...
1:1 ![]()
Опубликовано 02 Октябрь 2019 - 10:57
тільки не вертайся в час-пік...
корки акурат від севастопольської до теліги (й далі)
перестроїв маршрут з іншої сторони, через міст Патона, так виявилось швидше...а повертався через декілька діб, за декілька годин до години-пік ![]()
Опубликовано 31 Октябрь 2019 - 16:36
"1 листопада основні роботи капітального ремонту автопроїздів мосту Метро через Русанівську протоку річки Дніпро буде завершено і повністю відновлено рух автотранспорту. Після цього значних обмежень руху не передбачається. Вартість капітального ремонту – 234,7 млн грн", - сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.
всього на всього робили ремонт мосту трохи більше року ![]()
для прикладу як це роблять у Китаї
та як у Нідерландах
Опубликовано 31 Октябрь 2019 - 16:39
для прикладу як це роблять у Китаї
це не зовсім рівнозначні роботи щоб їх так порівнювати.
я розумію що стояти по 2 години в корках ніхто не хоче, але і впадати в крайощі та маніпуляції не варто.
Опубликовано 31 Октябрь 2019 - 17:51
це не зовсім рівнозначні роботи щоб їх так порівнювати.
так ніхто й не вимагає за три дні зробити, але більше року...це дуже довго, тим паче коли майже кожного дня їздиш по цьому мосту й бачиш що роботи ведуться у найкращому випадку 50% від усього часу з 10 вересня 2018, то якось сумно
Опубликовано 01 Ноябрь 2019 - 08:57
але більше року...це дуже довго, тим паче коли майже кожного дня їздиш по цьому мосту й бачиш що роботи ведуться у найкращому випадку 50%
можливо ти маєш рацію і роботи можна було б виконати швидше, але щоб в цьому переконатися - потрібно дуже глибоко зазирнути в ситуацію.
а для цього потрібна вся інформація та не аби яка кваліфікація.
Тому я не готовий поки що робити будь які заяви, відносно ситуції, ну і потрібно з матою процесу визначитися, прискорити виконання робіт? )
Опубликовано 01 Ноябрь 2019 - 10:28
1 листопада основні роботи капітального ремонту автопроїздів мосту Метро через Русанівську протоку річки Дніпро буде завершено і повністю відновлено рух автотранспорту.
станом на 8:30 обмеження все ще були, але працювала техніка, половину бетонних блоків прибрали...побачимо що буде ввечері
для цього потрібна вся інформація та не аби яка кваліфікація.
звичайно, але як ти вважаєш у українців недостатньо кваліфікації/техніки/робітників щоб виконувати роботи швидко і згідно технології, як це роблять у Китаї/Нідерландах?
до речі, ти вище писав що це не рівнозначні роботи...це ти мав на увазі, що міст через річку, а не шляхопровід?
тоді якщо порівняти з шулявським мостом, це буде більш коректно?
Опубликовано 01 Ноябрь 2019 - 15:16
На этой неделе, несмотря на каникулы в школах, дурдом.
Машин меньше не стало. Да и по ощущениям +20% по сравнению с прошлым годом.
из того, что я могу видеть на участке от большевика до бессарабки
эти +20%, похоже, те, кто объезжал тянучки по полосе "а"... ![]()
по проспекту эта полоса - 25% общей емкости проезжей части (1+3),
от воздухофлотского до бессарабки - 33% (1+2)
а за полосу "а" целенаправленно начали "жарить" как раз +\- накануне каникул ![]()
Опубликовано 02 Ноябрь 2019 - 17:28
Мені одному здається, що з Чоколівського після Кардач не вистачає повороту на Відрадний проспект? Усім доводиться їхати на Індустіальний, і там розвертатись, створюючи тянучки щодня, і потім тянучку перед поворотом на Голего. Колись там, до 2004 десь був світлофор. І ще на самому мосту також був, як пишуть?
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых