Реклама

Opel Omega B by BIG from Lvovlove for irmscher and steinmetz
Опубликовано 26 Март 2011 - 22:32
П.С. недавно поміняв усі супорта з дисками від 2.5 кубової і сталася халепа - накрився ГТЦ
такой вопрос, с супортами и дисками от 2.5 тормозить легче или быстрее? проблем с установкой не было? хочу себе поставить. буду менять вместе с ГТЦ.
+380984601193 / +380934675008 (только вайбер)
Опубликовано 27 Март 2011 - 23:29
З.І. Спойлер і решотко Штейнметц, дісочки цієї контори так і просяться на цю Омежку

Изменено: M1shka, 27 Март 2011 - 23:36
Опубликовано 29 Март 2011 - 07:57
За решотку і її реанімацію респектищє))) Покаж фото з 17-ми катками
З.І. Спойлер і решотко Штейнметц, дісочки цієї контори так і просяться на цю Омежку)))
поки що маю ще не покрашені диски ,але вже на резині тому скидую шпіонське фото :

пробував фарбувати суппорта ,то скажу що колір не сподобався ,тому буду перемальовувати ,на халяву покраски не дивіться

і ще прошу поради знавців!! поставив новий ГТЦ і на передні супорта жидкість не качає , перевірили все вже , виявилося що жидкість затримується у АБС

Опубликовано 09 Апрель 2011 - 08:57

саме головне і обідне

10 банок жидкості АТЕ ДОТ4 - 800 грн.
АБС - поміняв правда на свій і нічого не втратив, але мав дати 100 уйо

ГТЦ - "мелоч" 100 грн і знову ж дякую Олегу , но тут є одне але

щодо інтерєру ,то вже на місці передні дверні карти із вставками алю

за чехол КПП не судіть строго, так як я планую обшити алькантарою , а зараз поки шукається шмат

ручка КПП ще не дороблена , це можна спостерігати на фотографії ,де відтопирена вставка , там планується обтягнути чимось її , бо так як є зараз мені чомусь не подобається .
фотки додаються :

Изменено: BIG, 09 Апрель 2011 - 09:00
Опубликовано 10 Апрель 2011 - 00:22
все дуже простоВроде все культурно, но зачем черному кожаному салону светлая задняя полка и шторка (светлая) ?

Опубликовано 11 Апрель 2011 - 10:57
Не "феншуй"все дуже просто
задні стойки світлого кольору ,відповідно до того шо в мене немає тоніровки і не буде мабуть я брав світлу шторку, ось і все , на фоні дверних карт шторка може бути будь-якою ,так як кольоросприйняття відбувається більше деталей поряд

Вот как примеры http://www.senatorma...pel_omega_b.htm
Все еще предлагаю поменяться

Опубликовано 14 Апрель 2011 - 21:08
тонувати обовязково буду ,але не зараз , трохи часу бракуєАндрей, тебе машину затонировать !
самое оно было бы !

підскажу ,там на шторці знизу панелі є регулюючі кріплення ,постав всі на перше положення , буде відкриватися супер , просто коло вона відкривається трохи клинить ,бо має навантаження з боку салазок, регуліровка всьо рішає + можна салазки змастити,але не салідолом звісноBIG, є питання, ти задню шторку зробив чи ще ні? у мене вона теж погано відкривається. думаю підскажеш що да як.

Опубликовано 14 Апрель 2011 - 21:34
тобто, задню полку потрібно знімати?? чи можна зробити шторку без знімання полки?підскажу ,там на шторці знизу панелі є регулюючі кріплення ,постав всі на перше положення , буде відкриватися супер , просто коло вона відкривається трохи клинить ,бо має навантаження з боку салазок, регуліровка всьо рішає + можна салазки змастити,але не салідолом звісно
+380984601193 / +380934675008 (только вайбер)
Опубликовано 01 Июнь 2011 - 13:30
Что я всегда респектил, так это сдержанный, но качественный тюнинг авто. все должно быть к месту: солидно и богато.
Автору сего произведения - глубочайшее уважение и благодарность. Чессна, по доброму завидую тебе, как обладателю данного АВТО.
Вкус, сдержанность в деталях, солидность - вот твое авто. Еще раз - спасибо. мне очень понравилось и я буду кидать ссылки знакомым с подписью "Вот посмотрите как нада тюнить Омежку. а вы - дурней занимаетесь".
От себя добавлю - имхо, сюдаб исчо V6 - ну совмем бы картина была бы завершена. да, может быть остались бы детали и мелочи, но с твоими золотыми руками - это вопрос свободного времени.
Итак, тост в твою честь:
"

Опубликовано 01 Июнь 2011 - 18:29

Опубликовано 19 Июль 2011 - 09:48
Продай свою предыдущую решотку!!!И подскажи где купить спойлер как у тебя???Буду Очень благодарен!!!!!
Решетка у меня уже давно. и переделана. Спойлер тут
Опубликовано 13 Сентябрь 2013 - 04:48
трохи немає що робити тому я розкажу що траплялося цими днями , а тепер ,підрахувавши, місяцями
було куплено повний комплект гальм ,тобто колодки ,счупорта, торм. диски і патрубки , так як я був занятий і був 700 км. від дому ,то цю роботу доручив майстру (найкращому у районі) , .............дзвонить - гальма не прокачуються, міняй ГТЦ
....ладно я не скупий і купив його разом із вакуумом , поміняли ,результат один- ніякий
![]()
, дзвоню , каже що АБС не пропускає жидкість
, поміняли АБС ...... гальм як і не бувало там
тоді я забрав машинку,бо вже був дома і почав сам перевіряти всі зєднання на протікання , дотягував всі болтіки і т.д. , перевірив задні супорта - все добре , жидкість поступає , перевірив передні , жидкість також поступає , тому проблема у АБСі пропала , даремно купував
дойшов до перетяжки перепускних клапанів , А ТАМ ПРІКОЛ ,, інакше не назвеш - клапана до низу
перша думка , що омега унікальна машина
, однак проти фізики не попреш , поміняв місцями супорта , прокачав і до сих пір радуюся чіткими і потужними гальмами , заодно проточили мені тормозні диски і тепер все гаразд
за всі запчастини велике дякую Олегу Гарбузі (сорі ,но нік не помятаю)
і Razborka Opel Omega
саме головне і обідне:::
10 банок жидкості АТЕ ДОТ4 - 800 грн.
АБС - поміняв правда на свій і нічого не втратив, але мав дати 100 уйо знаю що тут дешевше і якісніше ,однак часу панькатися я не мав , так би мовити на пошту 70 км. смислу не має.
ГТЦ - "мелоч" 100 грн і знову ж дякую Олегу , но тут є одне аленовий із Польщі чекати 2-а тижні і вартує він 2200 грн.
і я чуть не попав
бо мені майстри сказали що всі ті бу до одного місця , тут спрацювала логіка і впевненість у постачальнику даної запчастини.
щодо інтерєру ,то вже на місці передні дверні карти із вставками алю , також встановлена шторка ,НО ЧОМУСЬ НЕДОВІДКРИВАЄТЬСЯ ВОНА , потребує механічного втручання тобто руками трошки дотягую мабуть довго лежала , однак думає чимось змастити , но чим ?? можливо хтось вже мав справу із таким ? буду всім вдячний
за чехол КПП не судіть строго, так як я планую обшити алькантарою , а зараз поки шукається шмат я перешив кашеміром , шоб не їздити із "кулісо тюнінгом"
ручка КПП ще не дороблена , це можна спостерігати на фотографії ,де відтопирена вставка , там планується обтягнути чимось її , бо так як є зараз мені чомусь не подобається .
мой кулибен так же мне запарол с суппортами, поставил их вверх ногами
Опубликовано 19 Сентябрь 2013 - 18:32
интересно в каком состояние машина сейчас..... :blink:
Так продавалась же недавно на форуме - http://www.opel-club...8-opel-omega-b/
Изменено: Andrijko, 19 Сентябрь 2013 - 18:32
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых