Эт, правда, касается РФ....
Опубликовано 13 Январь 2011 - 10:48
Еще один.... Я в седьмой раз....говорю: я привел слова и интервью представителя Вебмани и только!!!!! Моя личная позиция ПОФИГ, я никогда и ни с кем не играл в игры типа МММ.....Юра и Саша - ваша слепая вера во всё что говорят по зомбоящику пугает!
Опубликовано 13 Январь 2011 - 10:56
Опубликовано 13 Январь 2011 - 11:39
Опубликовано 13 Январь 2011 - 12:17
C его слов обвал начался с того, что к ним в офис нагрянули люди в масках и повыносили все, что можно, а потом объявили, что МММ банкрот....как оно там было на самом деле знают только они, но версия интересная и вполне имеющая право на жизнь...Lяlечка, тоже читал про него. Очень интересно было. Таки у МММ было 8% акций "Газпрома", если я правильно помню да и еще какие то существенные активы. Так шо хз, но МММ таки могло и не рухнуть, как его последователи, которые были пирамидами в чистом виде.
Опубликовано 13 Январь 2011 - 16:25
Опубликовано 13 Январь 2011 - 18:51
Власть рождает паразитов!
Опубликовано 13 Январь 2011 - 19:33
Опубликовано 14 Январь 2011 - 01:36
Опубликовано 14 Январь 2011 - 01:52
Опубликовано 14 Январь 2011 - 10:14
Изменено: moby, 14 Январь 2011 - 10:18
Опубликовано 14 Январь 2011 - 11:15
14/01/2011 08:48Таки Россия рулит!
Опубликовано 14 Январь 2011 - 14:13
Изменено: moby, 14 Январь 2011 - 14:19
Опубликовано 21 Январь 2011 - 20:58
Сергій Мавроді сам визнає, що його проект МММ-2011 - фінансова піраміда. "І попередження на блозі величезне висить", - зазначив він.
Сергій Мавроді Засновник МММ Сергій Мавроді, новий проект якого МММ-2011 уже офіційно порадили визнати фінансовою пірамідою, заявив, що слідства у його справі не буде.
"Та по фігу мені ця порада! Закону я не порушую у жодній літері і, відповідно, жодне слідство мене не турбує", - заявив Мавроді, коментуючи рішення експертної ради при Федеральній антимонопольній службі РФ.
"Ми ж у правовій державі живемо? Чи ні? Та й окрім того я впевнений, що жодного слідства взагалі не буде. Що вони там "визнали", якщо я сам це давним-давно визнав, у всіх передачах відкрито говорю і попередження на блозі величезне висить: "Обережно! Це фінансова піраміда!", - наголосив Мавроді.
Він додав, що "піраміди не заборонені законом". І нагадав, що після виходу з в'язниці попереджав, що "гру ще не закінчено". "Зіграно лише перший сет. Буде і другий ... Ось тепер-то веселуха і починається", - заявив Мавроді.
Він також порівняв себе з продавцем перших телефонів. Мавроді процитував статтю в бостонській газеті XIX століття, де йшлося, як якийсь Джошуа Копперсміт був заарештований "за спробу вимагання грошей у неосвічених і забобонних людей, демонструючи їм пристрій, який, як він стверджував, передає людський голос через металеві проводи". Далі в статті повідомлялося, що передача голосу таким чином неможлива, а Копперсміт називався шахраєм.
Раніше 21 січня експертна рада ФАС одноголосно визнала МММ-2011 фінансовою пірамідою і зауважила, що проти Мавроді можна порушити справу за двома статтями Кримінального кодексу. Мова йде про статтю 30 КК (приготування до злочину) і 159 (шахрайство).
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 31 Январь 2011 - 17:46
Опубликовано 04 Октябрь 2011 - 09:10
"ПриватБанк відкриває спеціальну гарячу лінію для учасників "Фінансової соцмережі МММ-2011", яка має ознаки фінансової піраміди", - говориться в повідомленні на сайті банку.
"За багатоканальним телефонним номером і через інтернет-чат на сайті банку цілодобово можна отримати інформацію про порядок ідентифікації та повернення грошей за платежами на адресу МММ-2011, заблокованих банком", - повідомляє ПриватБанк.
Платники, які при створенні платежу пройшли ідентифікацію, зможуть отримати заблоковані гроші практично миттєво.
Для тих, хто вносив гроші анонімно, наприклад, через кіоски, буде діяти "зрозуміла процедура ідентифікації".
Як відомо, раніше Приватбанк заблокував приймання онлайн-платежів на рахунки "МММ-2011", яку зараз активно рекламують в Україні.
У Департаменті фінансового моніторингу ПриватБанку роз’яснили, що банк зобов’язаний заблокувати платежі на адресу МММ-2011 згідно з вимогами українського законодавства, принципів FATF (міжнародної організації протидії відмиванню коштів), правил міжнародних платіжних систем VISA/MASTERCARD.
Зокрема, банк зобов’язаний перевіряти і не допускати проведення незаконних операцій, у тому числі операцій, які мають ознаки фінансової діяльності, між фізичними особами, які не мають необхідних ліцензій на надання відповідних фінансових послуг.
Yesterday we obeyed kings and bent our necks before emperors. But today we kneel only to truth..
Опубликовано 04 Октябрь 2011 - 09:55
Опубликовано 04 Октябрь 2011 - 10:06
17 камазов денег, у него забрали.
Ты думаешь он настолько глуп, что не вкладывал бы эти деньги?
Изменено: Maxim Radetsky, 04 Октябрь 2011 - 10:13
Опубликовано 04 Октябрь 2011 - 10:18
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых