не, тут другая магия )грибы с просроченной датой?...

Опубликовано 08 Май 2018 - 06:44
Був, значить, підсилювач Електрон 104. Стільки алюмінію в таких виробах я ще не бачив.
Почав канючити по звуку, вирішив не ремонтувати те убожище срср, а переробляти іноваційно. Тепер хоч вухам не соромно.
А, на черзі стоїть розібраний Амфітон. Тут вже хочеться більш професійно підійти.
Хоча звук з бюджетними TDA7294 Далеко не поганий. Жалкую, що по переїзду зпродав акустику оновлену; гепала з нормальним усілом, аж пригала.
Опубликовано 08 Май 2018 - 16:06
Був, значить, підсилювач Електрон 104...
Хоча звук з бюджетними TDA7294 Далеко не поганий.
LM3886 були б помітно кращими, правда вони дорожчі. А ще кажуть, шо їх оригінальні купити зараз проблематично.
Изменено: Щукарь, 08 Май 2018 - 16:11
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 08 Май 2018 - 18:28
А ще кажуть, шо їх оригінальні купити зараз проблематично.Якраз по темі: Горький опыт покупки микросхем TDA7293
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 08 Май 2018 - 22:42
LM3886 були б помітно кращими
Я для себе вивів догму: нащо витрачатись, коли слухати ні на чому. Це по перше.
По друге - даже, якщо і є на чому вивести звук, то КОЛИ і ЩО слухати.
По третє - ДЕ? У квартирі, щоб стіни зі стелею лягли, чи у гаражі, мишов та собак ганяти?
Ото ж бо. Музику треба слухати максимум на пів гучності. А якщо взагалі по меломанські, то купити добротні вухи і насолоди, поки вуші не спухнуть.
Звісно, як людині творчій і при вільному від усіх діл часі, то дуже цікаво по принципу: а що, я теж так можу... Та тільки до серйозного проекту і підхід треба не дешевий.
Ось і виводиться висновок: нащо мені підсилювач Холтона, коли в мене S30 в навантаженні?
Опубликовано 09 Май 2018 - 07:10
Vakula,Сьогодні все це немає змісту.Купляється аудіосистема у вигляді підставки під телевізор.Приймає сигнал кабелем для тєліка і всякими там блютузами і вайфайвами від інших девайсів.Якісний бум-цик-цик від 6000 гр.
ты не прафф. предки шарили в стерео.
2 колонки...
ты закрыл глаза и смог пальцем показать, где стоит вокалист и каждый из инструментов...
речь не о нынешних поделках за 3 копейки.
Опубликовано 09 Май 2018 - 07:11
Якісний бум-цик-цик від 6000 гр.
Якось я ремонтував такий якісний девайс...
Скажу так, криворукі китайці набагато якісніше збирають техніку. Та і підсилювачі там зібрані на дешевій по грошам і потужності мікросхемі. Одне сподобалось, трансформатор був дійсно якісний.
Ми купуємо не якість в більшості, а красу. Що б не спаплюжити інтер'єр кімнати.
В цілому, то я з вами згоден.
Опубликовано 09 Май 2018 - 07:48
ты не прафф. предки шарили в стерео.
2 колонки...
ты закрыл глаза и смог пальцем показать, где стоит вокалист и каждый из инструментов...
речь не о нынешних поделках за 3 копейки.
Ну якщо будеш купляти музику ліцензійну то так,а всякі там утюби і зайцєв нєт не є якісним носієм музики.Поїдь в любу нормальну європейську країну ,магазини по скупці і продажу музичного секонхенду завалені апаратурою яка колись була в ціні нового фіата,а тепер купиш за 200-300 євро.Таких любітєлєй як ти мало,всі позбуваються від цього.
Опубликовано 09 Май 2018 - 08:28
ты не прафф. предки шарили в стерео. 2 колонки... ты закрыл глаза и смог пальцем показать, где стоит вокалист и каждый из инструментов... речь не о нынешних поделках за 3 копейки.+1
Ну якщо будеш купляти музику ліцензійну то так,а всякі там утюби і зайцєв нєт не є якісним носієм музики.На торентах навалом якісного контенту, потрібно тільки його відповідним чином видати в підсилювач.
магазини по скупці і продажу музичного секонхенду завалені апаратурою яка колись була в ціні нового фіата,а тепер купиш за 200-300 євроДійсно хороша вінтажна апаратура і зараз в ціні.
Опубликовано 09 Май 2018 - 14:35
Продам сетевой кабель Audioquest NRG-2 NRG-5Класний кабель!
Якраз стане чудовим доповненням до твоєї, Роман, совкової люмінієвої проводки зі скрутками
пи.си. Це був якшо хто не зрозумів.
Опубликовано 09 Май 2018 - 14:51
Класний кабель!
І ціна божеска
Якраз стане чудовим доповненням до твоєї, Роман, совкової люмінієвої проводки зі скрутками
пи.си. Це був
якшо хто не зрозумів.
та я в курсе. но у мну только пара зеленых, на красный не заработал еще
и после скруток еще пара самокруток
Изменено: Manager, 09 Май 2018 - 14:51
Опубликовано 09 Май 2018 - 14:58
после скруток еще пара самокрутокТа ти вже хвастався - класний фільтр
Якраз для боротьби з засиллям китайських калічних компових блоків живлення.
Опубликовано 16 Май 2018 - 14:41
Pi}{el,Это в жалуюсь )))
А ПЫшь это к Алексу
Изменено: Ugeen_K, 16 Май 2018 - 14:41
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 25 Май 2018 - 09:02
наконец то установил кондиционер и посетил финал лиги чемпионов
Опубликовано 04 Июнь 2018 - 16:42
В пятницу обнесли лифтовые в 3 подъездах
там не только тормозные катушки, но и другая электроника
хз сколько теперь по ступенькам бегать
в субботу его наконец восстановили
1.5 месяца без лифта, то еще удовольствие...хоть ноги подкачал
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых