Реклама

Хвастаюсь
Опубликовано 04 Апрель 2018 - 20:18
Bernik,+16 зара біля Львова
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 04 Апрель 2018 - 21:06
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 04 Апрель 2018 - 21:20
Опубликовано 04 Апрель 2018 - 21:49
Ну, нічо. Це теж нормально... Мабуть
Тіко в коліно тисне
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 04 Апрель 2018 - 21:52
тобі в "хвастаюсь" овва! Ми й так тутТіко в коліно тисне
![]()
Опубликовано 05 Апрель 2018 - 09:50
Запиляв для свого гаража часи.Респект!

Який використав мікроконтролер?Скоріш за все Атмегу.
Ми раніше все робили на Атмегах, а зараз повністю перейшли на SТМки.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 05 Апрель 2018 - 10:54
Скоріш за все Атмегу.
Так. На STM якось зась переходити. Для моїх проектів атмелів досить. А що вище, то вже напевно не моє. Я не пишу проги, а просто їх використовую. Іноді ТЗ прописую; мука, ще так. Програміст, як токар; є креслення, зроблю не відходячи. На пальцях не розуміються
Опубликовано 05 Апрель 2018 - 11:14
Я не пишу проги, а просто їх використовую.
З нету скачуєш?
Програміст, як токар; є креслення, зроблю не відходячи. На пальцях не розуміються
То є так. Викладаю програмування АВРів, навчив в понеділок 25 дівчат гуманітаріїв-дизайнерів як запрограмувати УСАРТ, змоделювати то все в АВРстудіо і в протеусі
На STM якось зась переходити.
Я перейшов на FPGA.
Опубликовано 05 Апрель 2018 - 11:18
тобі в "хвастаюсь" овва! Ми й так тут
то не мені, то діду: то він до 22 додав 11
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 05 Апрель 2018 - 18:24
З нету скачуєш?
Частково. В основном допомогає SOIR.
Та мені зараз особливо нічого і не треба. Є дещо на думці, але... То ТЗ не в змозі правильно сформулювати, то лінь.
Колись місяця три валявся в кроваті; ні, що б зайнятись навчанням в азах програмування. Та тоді було не до того, читав книги усілякі.
Коли зайнявся вивченням, то пару раз діодами поморгав і на том закінчилось усе, часу тракувало (їсти хотілось, робота).
Изменено: Vakula, 05 Апрель 2018 - 18:28
Опубликовано 09 Апрель 2018 - 21:39
Вот возьму и похвастаюсь
На даче соседям подкинули щена. Отбиться не мог. Без вариантов: просто выбросили поближе к воротам, которые получше, поскольку ему от силы месяц был. И так получилось, что мы забрали вот такого медвежонка размером с кошку
Потом он немножко подрос (это где-то 5 месяцев)
А потом он еще немножко подрос. И сейчас ему где-то год и 1,5 месяца
Это рядом с дочкой - приемыш сидит, дочка стоит
А это с супругой
з.ы.: объясните, как можно ЭТО ЧУДО выбросить?
Опубликовано 09 Апрель 2018 - 21:42
з.ы.: объясните, как можно ЭТО ЧУДО выбросить?дружину ніззя викидати

Песик крутий
Опубликовано 09 Апрель 2018 - 21:42
vlad9201,красавец
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 09 Апрель 2018 - 21:47
дружину ніззя викидати
як би то я рішав.
але вона мене терпить, бо
красавец
Опубликовано 09 Апрель 2018 - 22:06
vlad9201,песык
0975105661

Опубликовано 09 Апрель 2018 - 22:08
vlad9201,песык
нє, ну він тоже канєшно
Опубликовано 09 Апрель 2018 - 22:32
нє, ну він тоже канєшно
![]()
![]()
![]()
0975105661

Опубликовано 10 Апрель 2018 - 12:18
все совпадения...
Опубликовано 12 Апрель 2018 - 22:02
Пациент в состоянии перманентного коматоза на минимум сутки.
Я счастлив.
Догоняюсь с сотрудником
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 13 Апрель 2018 - 02:29
я никго нр6асилууА ведь мог бы жить и жить еще...
Слава Україні!!!
Опубликовано 13 Апрель 2018 - 09:53
я никго нр6асилуу
кому-то хорошо
Опубликовано 13 Апрель 2018 - 10:31
А ведь мог бы жить и жить еще...
Живе але нерухоме...
кому-то хорошо
Вже дуже добре, але 4 години сну дуже-дуже мало... А працівники мені зранку допомогли.)) Тим більш шо на роботі я вже був о 8:30.
Він і так дуже добрий,до ліжка заніс.Я би вигріб з кишенів все,мобілу також,і поїздом відправив би в саму дальну точку.
Я обіцяв що доставлю до дому та бити не буду - я своє слово втримав. (пару раз впустив до найближчої калабані... але то нійа)
А вот стан деяких.... З ранку мені вже подзвонили що тупе тілго вночі проводило акти дефекаці та опорожнення шлунку через стравохід... Більш того воно не приходячі до тями послало і промовило "жінка має мовчати" а також лишилося лежати в хаті.(ще біла спроба послати Ксюню за пивом ))) ..
А якій пенькней кубіті то сподобається ))))
ЗІ: А ще можу зайти з роботи та поправити стан для тупого тіла. Але сподіаюсь, що таке довго ніхто не може терпіти в чистій стерильній хаті.
ЗІЗІ: Я не винуватий... Я був тільки трохи веселий а ту жертву заздалегідь попереджали (дуже попереджали)
Изменено: Ugeen_K, 13 Апрель 2018 - 10:42
Слава Україні!!!
Опубликовано 13 Апрель 2018 - 10:33
я никго нр6асилууВ таком состояний врядли и получиЦЦа...

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 13 Апрель 2018 - 10:41
Я обіцяв що доставлю до дому та бити не буду - я своє слово втримав.
Ти його обхідним шляхом в нокаут відправив.
А вот стан деяких.... З ранку мені вже подзвонили що тупе тілго вночі проводило акти дефекаці та опорожнення шлунку через стравохід... Більш того воно не приходячі до тями послало і промовило "жінка має мовчати" а також лишилося лежати в хаті.(ще біла спроба послати Ксюню за пивом ))) .. А якій пенькней кубіті то сподобається ))))
Да, пацан дійсно не тойво, нема відчуття міри по життю - нема розуму.
Років то йому скільки, 19?
Опубликовано 13 Апрель 2018 - 10:45
Років то йому скільки, 19?
Ага... Але таке хамовливе животне...Та писок з милом треба мити, бо через слово мат.... (20 йому могло й не наступити))))
Ти його обхідним шляхом в нокаут відправив.
Йа нікого не насилував пити.. Просто заздалегідь просив бармена нам приносити по мірі появи пустих рюмок (трохи доплатив)...
Треба мати силу волі і розум.. Також треба закушувати і не вестися на всякі "підначки з жартами"
Изменено: Ugeen_K, 13 Апрель 2018 - 11:02
Слава Україні!!!
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых