Без дітей автобусом же жесть а з дітьми ......
Реклама

"БОЛГАРИЯ - отдых, маршруты поездок, визовый режим"подводные камни
Опубликовано 15 Май 2017 - 07:48
на рахунок газу ціни помінялись навпаки, в Румунії 0,48 євро, Болгарія 0,55 Євро. і вінетка в Румунії дешевша. В цьому році планую на Лефкаду, Болгарію лишу в стороні, краще через Сербію, Македонію.
Дійсно зараз в Румунії що газ, що бенз дешевші за Болгарію. Бензин 28-29грн. Рахував що мені в Болгарії непотрібно буде заправлятися, а в Румунії десь 50 літрів все інше в ненці.
Без дітей автобусом же жесть а з дітьми ......
+1
Тут машиною непредставляю як їх витерпіти майже сутки, може є якийсь рецепт дитячого снодійного на сутки
Изменено: ТЕРІ, 15 Май 2017 - 07:50
Опубликовано 15 Май 2017 - 14:26
+1
Тут машиною непредставляю як їх витерпіти майже сутки, може є якийсь рецепт дитячого снодійного на сутки
про які ти сутки говориш 1200км. в 17;00 виїхав з Рівного(поки заправка туди сюди всілись) в 12 в Св. Власі . Кордон з 21:00 до 00:30 +-
їхати вночі + планшет чи телефон ))) а ти думаєш я чого вночі люблю їздити ? ))))
+1
Опубликовано 18 Май 2017 - 00:34
Питання до мандрівників як працює бронювання на букінгу коли потрібно внести предоплату скажім 30%? Мені потрібно вписати анкету свою кредитку чи можна любу свою картку на які є гроші? І ще питання якщо умови броні без предоплати чи потрібно реєструвати свою картку? П.С. не буває на букінгу шахрайсва з картками?
Опубликовано 18 Май 2017 - 05:38
На рахунок бронювання з безкоштовним скасуванням - можна вибирати варіант бронювання без карти, коли такої опції нема можна записати карту з нульовим балансом.
На рахунок шахрайства - в мене був випадок - проживання в Кракові, оплата на місці готівкою, чек не брав, через 2 місяці випадково виявив, що готель списав гроші ще і з картки. Написав лист в підтримку букінгу, вони перетелефонували до мене, в готель, за 5 днів гроші повернули на картку. Порадили - чи треба, чи ні брати чек, тоді питання букінг вирішує своїми коштами, а з готелем розбирається сам.
Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 18 Май 2017 - 07:57
На рахунок шахрайства - в мене був випадок - проживання в Кракові, оплата на місці готівкою, чек не брав, через 2 місяці випадково виявив, що готель списав гроші ще і з картки.А звідки готель знав номер твоєї картки?Зняв букінг.ком бо готель не дав підтвердження про оплату.
Arbeit macht frei
Опубликовано 18 Май 2017 - 08:41
Питання до мандрівників як працює бронювання на букінгу коли потрібно внести предоплату скажім 30%? Мені потрібно вписати анкету свою кредитку чи можна любу свою картку на які є гроші? І ще питання якщо умови броні без предоплати чи потрібно реєструвати свою картку? П.С. не буває на букінгу шахрайсва з картками?
що значить передоплата в 30% ? на букінгу таке зробити не можливо здається, там є кілька видів передоплати ... або відсутність її. або утримування коштів на рахунку, або миттєва оплата, або зтягнення коштів за кілька днів до вселення. часткової оплати на букінгу здається нема. якщо помиляюсь то вкажіть на це.
в яку анкету і що тобі треба вписати ? якщо мова й де про букінг то при реєстрації аккаунта. ти додаєш свою картку, можна і не додавати, а можна додати картку з нульовим балансом. це все потім буде впливати на те чи зможеш ти забронювати вибраний номер на сайті.
бронь без передоплати буває кількох видів, це все треба читати....
а) чітко пишуть , "для броні картка не потрібна" .... інколи дописують що розрахунок на місці. і часто тут же що відмінити бронь можна в будьякий момент. для всього цього картка не потрібна і можнеа сміло бронювати, правда тут є невеличкий ризик, що бронь може бути скасована власником номера. тому ліпше списатись (через той самий букінг) з власником і уточнити деталі (парковка, час, де брати ключі і т.і.)
б) пишуть що бронь безкоштовна і відмінити її можна якось там числа а потім тільки платно (пережно за 1-3 дні до в’їзду). тут при бронюванні на 99% будуть вимагати введення номеру картки, і тут є кілька варіантів ... інколи можна ввести картку з нульовим балансом. або недостатніми коштами для броні. і бронь відбудеться, в момент броні нічого з карткою не відбувається, лае за 1-3 дні до момента в’їзду, букінг перевіряє наявність коштів на картці і якщо коштів не достатньо то скасовує бронь (у мене один раз так було). .... буває що блокують одразу всю суму ..... буває що списують всю суму ..... а буває як у Юри вище, що нічого не роблят (бо розрахунок на місці), і не мали б робити (але інколи помилки траплаються).
в) пишуть що бронь не можливо буде відмінити .... тут практично всен те саме що і в пункті б)
тепер що до шахрайства .... тут все по різному .... є хто каже що номери карток не попадають до власника номера ... є ті хто каже що номери карток попадають до власника .... несанкціонованого списання у мене не було. звісно неварто світити в інтернеті основну картку компанії на якій як мінімум десятки тисяч гривень лежать ... так само не варто світити картку до якої підключено кредитну лінію .... якщо сильно переймаєшся безпекою і маєш картку приватбанку, то випусти віртуальну картку для розрахунків в інтернеті і поклади на неї чітко визначену суму коштів. а весь інший час тримай її в нульовому балансі.
Опубликовано 18 Май 2017 - 13:41
Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 19 Май 2017 - 06:42
Місяць тому бронював готель в Вільнюсі з безплатною відміною до 9.00 ранку в день заселення.Написано ,що гроші буду платити в готелі.Можливо будуть провіряти кредитну карту.Кнопки "заплатити 30%" не бачив.
Снимок.PNG11.PNG 20,84К
13 раз скачано
Буквально на днях бронював відпочинок на майорці з безплатною відміною за місяць до дня заселення.Пишуть,що знімуть 25% після останньго дня терміну безплатної відміни,а остальні гроші в отелі.Кнопки "заплатити 30%" не бачив.
Снимок.PNG10.PNG 327,94К
15 раз скачано
Не виключаю,що букінг для України працює інакше.Я букую в рік по 4-5 разів і ніколи не бачив предоплати.Навіть коли вибираю без права безплатного скасування.Правда я ніколи не букував за межами ЄС.На слідуючий тиждень буду в ґамериці букувати то гляну як то буде виглядати.
Arbeit macht frei
Опубликовано 19 Май 2017 - 13:01
На скільки я зрозумів часткова оплата є.В умовах броні написано,що після бронювання, з картки буде списано 30% відсотків від вартості проживання і ще 20% за 14днів до заселення.
це на букінг.ком ? можеш зробити скріншот ? аж цікаво стало.
В Берліні до вартості проживання додайте 5%, і т.д.
Доречі, так! уважно читайте умови проживання .... от в Гданську доприклада, практично всі готелі і апартаменти беруть додаткові кошти за прибирання і ще й здається вимагають грошовий депозит, який потім повертають. умови дуже різноманітні, і їх потрібно читати !!!
Опубликовано 28 Май 2017 - 11:47
Відпочивав минулого року у серпні в Шато Дель Маріна, між Несебром і Равдою.По суті, це квартира в будинку, але є свій басейн,ресторан,парковка.До моря 2хв, це і було основним критерієм вибору. Безкоштовний пляж, є платна зона з лежаками і зонтами, Море неглибоке від берега метрів з 10, для дітей саме то. В обід діти купались у великому басейні на території шато. Харчування було своє, у номері душ, кондиціонер, ТВ, .Вай Фай,кухня.Сусідами на поверсі виявились ще одна сімя з Камянця!!!, з якими їздили в Лідл за покупками, а вечерами сиділи за столиком біля басейну.Невеликий мінус це деяка віддаленість(біля 1км) від міста. Але водночас це і плюс,поближче до природи. Хто на машині,не проблема. Ходив на пляжі Несебра, Равди, то мені здалось, що там надто людно і був задоволений своїм вибором.В загальному відпочинком був задоволений, з негативу-черги на митниці,їхали автобусом ну і не зовсім дешево,650 Євро 2 дорослих,2 дітей.
Опубликовано 08 Июнь 2017 - 13:35
Ну то нормально. Я думаю, що "попрощє" може бути дешевше.забронював собі житло в Обзорі на 4х (19-27 Серпня, 8 ночей), дворівневі апартаменти площею (букінг каже 70м.кв.) з двома балконами, десь 250м від моря. - 440Є.
кому цікаво назва Daf House Obzor.
Макс, дорога на авто?
Опубликовано 08 Июнь 2017 - 13:38
забронював собі житло в Обзорі на 4х (19-27 Серпня, 8 ночей), дворівневі апартаменти площею (букінг каже 70м.кв.) з двома балконами, десь 250м від моря. - 440Є.
кому цікаво назва Daf House Obzor.
В Святому Власі забронював з 11.07 по 18.07. 400евро.Я до чого,їду перший раз машиною,може б у когось дати зівпали,то попросився б на хвіст а то стремновато перший раз,та і веселіше було б.
Опубликовано 08 Июнь 2017 - 13:43
Pogranec, на двох до 1000грн/ніч вкластись можна цілком.
так звичайно на авто, по дорозі назад Брашов (місто і замки) і трансфагараш )))
санек30, А умови які ?
а що до поїздки авто .... нема там нічого страшного, незвично - так а страшно - ні, румунія і болгарія цілком цивілізовані країни, головне не гнати і вбити в навігатор мапу завчасно, ну і якщо на газу то спланувати заправки по румунії також завчасно. бо газових заправок там небагато а великих комплексів взагалі мало.
Опубликовано 08 Июнь 2017 - 14:24
Pogranec, вам без дітей буде цікавіше Сонячний Берег, це недалеко від Несебра і більш "голосно" )))
з дітьми раджу їхати в Обзор, пляж хороший і дітям не буде сумно бо містечко жваве проте тихе.
Правда загалом для непосидючого туриста болгарія трохи нудна ((( там по великому рахунку нема на що дивитиь. Несебр ... і все (( а решта за 300-600км в глиб, а це таки далеко ((
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых