Перейти к содержимому

Реклама

Фото

"БОЛГАРИЯ - отдых, маршруты поездок, визовый режим"подводные камни

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
1130 ответов в теме

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 14:57

ого за такі суми і Грецію можна було розглянути

В Святому Власі забронював з 11.07 по 18.07. 400евро.Я до чого,їду перший раз машиною,може б у когось дати зівпали,то попросився б на хвіст а то стремновато перший раз,та і веселіше було б.

Святий влас класне передмісця Сонячного Берега, набагато цивілізованіше, і гарніше чим Сонячний берег. з Парковкою будь уважний бо там евакуатори не жартують :sm13_:

• 0

санек30

санек30

Авторитет

• Сообщений 2017
    DAF XF 105.
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 16:17

Pogranec, на двох до 1000грн/ніч вкластись можна цілком.

так звичайно на авто, по дорозі назад Брашов (місто і замки) і трансфагараш )))

санек30, А умови які ?

а що до поїздки авто .... нема там нічого страшного, незвично - так а страшно - ні, румунія і болгарія цілком цивілізовані країни, головне не гнати і вбити в навігатор мапу завчасно, ну і якщо на газу то спланувати заправки по румунії також завчасно. бо газових заправок там небагато а великих комплексів взагалі мало.

Умови:апартаменти 60м,спальня для дорослих і великий розкладний диван у вітальні для малих,повноцінна кухня,ванна,балкон,три басейна.До моря 7хв. пішки(пишуть :sm13_: )а там як повезе.Їду на дизелі.

три зірки.

ого за такі суми і Грецію можна було розглянути

Святий влас класне передмісця Сонячного Берега, набагато цивілізованіше, і гарніше чим Сонячний берег. з Парковкою будь уважний бо там евакуатори не жартують :sm13_:

ОК. дякую :drinks:

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  • Авто:Renault Grand Scenic '12 110FAP (EDC); Renault Scenic '13 110FAP (EDC);
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 16:28

igorokkk, покажи приклад Греції за таку ціну 500Є на 4х на 7-8 днів (пізній Серпень). я серйозно, бо розглядав і грецію але все знаходив вище 80Є за ніч. Те саме і Хорватія (куда я дуже хотів) пропозиції які мене б влаштували або зайняті або 120Є + за ніч ((

• 0

grayplus

grayplus

Авторитет

• Сообщений 2134
  • Гос. номер:ВЕ9752ВА
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 18:39

Maks2002, в Тороні (Халкідики), де ми були в 2014 році, номер на 4 особи коштував 46 євро, дивився на цей рік той же номер - бл. 55 євро. Правда, масштаби кімнат(и) ближче до 25 квадратів, ніж до 60, але щоб переспати мені вистачає. На 25 євро залишку можна ще й продуктів накупитись на 4-ох, якщо самим готувати. А ще там є купа кемпінгів, для цікавості порахував - за будиночок ті ж 50 євро, що й у номерах, з палаткою можна стояти до 30 на сім'ю. За Хорватію не пам'ятаю, а в Будві знаходив чудове містячко - на 6-8 осіб дерев'яний зруб з парковкою, всіма причандалами крім басейну, власним маленьким садочком за 29 євро/ніч (правда, до пляжу десь 1,2 кілометри). Шукати просто треба не за тиждень до виїзду, а місяців за 4.

Изменено: grayplus, 08 Июнь 2017 - 18:46

• 0

Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.

Zerocool

Zerocool

Авторитет

• Сообщений 6488
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 19:25

Болгария на неделю за 400 Ойро это как бы космос. Можно квартиру на месяц и более снять дешевле.
Кстати, как раз сегодня говорил со своим кентом богарном из Варны, он сказал что в этом сезоне будут пускать официально на работу в отелях украинцев, молдаван и прочих. Местных нет, все уехали в ес, а те кто остались за такие деньги работать не хотят, даже цыгане...

Зы
Реально, если есть шенген или биометрический, то можно спокойно ехать в Грецию или Испанию.

Изменено: Zerocool, 08 Июнь 2017 - 19:26

djonatan_kr

djonatan_kr

Авторитет

• Сообщений 3095
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 19:58

Болгария на неделю за 400 Ойро это как бы космос. Можно квартиру на месяц и более снять дешевле.

Да, ладно:))))!!!
Конечно можно, только что в ней будет и в скольхи "минутах хотьбы" до моря!
  • 0

Улыбайтесь!!! Один хрен, ваши проблемы никого не волнуют. И живите так, чтобы жизнь, пиная вас, сломала ногу!

djonatan_kr

djonatan_kr

Авторитет

• Сообщений 3095
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 20:42

Кстати, как раз сегодня говорил со своим кентом богарном из Варны, он сказал что в этом сезоне будут пускать официально на работу в отелях украинцев, молдаван и прочих. Местных нет, все уехали в ес, а те кто остались за такие деньги работать не хотят, даже цыгане...

Видно, Я здесь с какими-то другими болгарами работаю. Закон, об трудоустройстве, только рассматривается.
В Европу, здесь не особо рвутся!
И на берегу моря, в летний сезон, всегда не хватает работников. Хоть и много едут со всей Болгарии на сезон туда работать. У нас, из 80чел. штата, 18 чел, поехали туда работать.
А на счёт, цыган, они здесь и за меньшие деньги работают. Просто, их не особо хотят брать на работу!
  • 0

Улыбайтесь!!! Один хрен, ваши проблемы никого не волнуют. И живите так, чтобы жизнь, пиная вас, сломала ногу!

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 21:29

Космос не космос .. давайте так, викладаємо реально заброньовані номера, готелі, квартири, і їх опис, і тоді будемо говорити про вартість і дорого чи ні.
Тому що порівнювати двокімнатні апартаменти з виглядом на море і квартиру наприклад за 1км від моря чи кемпінгом з палатами погодьтесь не дуже доречно.

Надіслано від мого Lenovo P70-A, використовуючи Tapatalk
  • 0

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 21:39

Maks2002

За 41уйро за сутку забронював  iliaktida studios vasiliki . тут мови нема що воно не таке гарне як у тебе . і числа також початок липня. Бронював правда більше місяця назад . Зараз там просто капец. майже все замовлено. Ще розглядав Сарти

но там якийсь час було що вибрати а зараз 99% бронь. і ціни були +- адекватні.

та впринципі так порівняння тут недоречні. Ді

Космос не космос .. давайте так, викладаємо реально заброньовані номера, готелі, квартири, і їх опис, і тоді будемо говорити про вартість і дорого чи ні.
Тому що порівнювати двокімнатні апартаменти з виглядом на море і квартиру наприклад за 1км від моря чи кемпінгом з палатами погодьтесь не дуже доречно.

Надіслано від мого Lenovo P70-A, використовуючи Tapatalk

та впринципі порівняння дійсно недоречні. Ті апартаменти дійсно класні, і до моря рукою махнути.  

• 0

Zerocool

Zerocool

Авторитет

• Сообщений 6488
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 22:32

Да, ладно:))))!!!
Конечно можно, только что в ней будет и в скольхи "минутах хотьбы" до моря!

да ладно, люди приехали на машине. Да, конечно, немного дальше, но квартиры нормальные и таки разница есть 30 дней провести у моря или неделю.
Не знаю я с кем вы там работаете, те кто то ещё что то могут уезжает из бг потому что работа там есть да, но зарплата 800 лев.
И не надо мне рассказывать за Болгарию я был там не один раз и ведёт все своими глазами

Изменено: Zerocool, 08 Июнь 2017 - 22:37

grayplus

grayplus

Авторитет

• Сообщений 2134
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 22:43

Космос не космос .. давайте так, викладаємо реально заброньовані номера, готелі, квартири, і їх опис, і тоді будемо говорити про вартість і дорого чи ні. Тому що порівнювати двокімнатні апартаменти з виглядом на море і квартиру наприклад за 1км від моря чи кемпінгом з палатами погодьтесь не дуже доречно.

ОК. Хоч спочатку ти ніяких додаткових умов не висував, просто написав, що в Греції за 500 євро 7 ночей знайти неможливо.

Приблизно 500 євро за 7 ночей (точніше, до 16500 грн на момент копіпасти), 2-кімнатні номери на 4-5 дорослих місць на Халкідіках, з видом на море, вільні в кінці серпня на момент копіпасти

Вілла Даллас, Вурвуру

Ранія Хаус, Неос Мармарас 

Електра Студіос, Тороні

Так, вони простіші, ніж твій. Так, 550/7 - це дорожче ніж 440/8, і цінник таки наближається у 2-кімнатних до 78-80 євро (1-кімнатний 4-місний досі можна знайти і за 55). Так, ці містечка значно тихіші і спокійніші, там не буде діско, мегамолів та інших молодіжних розваг ближче від 150 км. Але море там значно краще. І якби в цьому році з відпустками все було б ОК, ми б чкурнули б у Грецію, а не в Болгарію і не на Азов на кілька днів  :ac:

На цьому флуд про Грецію в темі про Болгарію припиняю.

Изменено: grayplus, 08 Июнь 2017 - 22:47

• 0

Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 23:02

Болгарія

Під час в'їзду до Болгарії іноземці повинні мати EUR 50 на день і щонайменше EUR 500 на весь період перебування у країні.

Ці суми є необхідними, якщо ви не маєте ваучерів на оплачені туристичні послуги всередині країни.

Румунія

Для в'їзду до Румунії з метою туризму, візитів, ділової, культурної чи наукової діяльності, гуманітарних чи медичних цілей необхідно мати змогу довести, що у вас є сума з розрахунку EUR 50 на день, але не менше EUR 500 на весь період перебування у країні, або аналог цієї суми в іноземній валюті.

посилання  http://nv.ua/ukr/ukr...ni-1150122.html

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2017 - 23:28

grayplus, :sm302: дякую що не полінувався і привів кілька варантів

погоджуюсь що до засмічченя теми про болгарію варіантами з греції. Було б дуже класно створити подібну тему про Грецію, тому що реально її розглядав як варіант, як і Хорватію ... 

Що до додаткових вимог .... ти ж сам чудово розумієш що кожен підбирає житло згідно своїх переконань. у кожного свій бюджет і можливість витратити певні кошти. Я не кажу що знайшов найліпше житло в болгарії )) я лише збалансував свої вимоги і витрати. Є і дорожщі варіанти є і дешевші, і навіть в Хорватії в макарській рів'єрі є варіантии на 4х за 60-80Є проте пляжа поруч нема, або 300м до пляжа але вертикально (м. Оміс).

Минулого року я був в Хорватії, платив по 70-90Є (перехідний період з червня по липень) за ніч, бронював ще в лютому, нам дуже сподобалось, все сподобалось. проте цього відпустка випала в серпні (самий дорогий період) і ціна за той номер вже 145Є, я не готовий платити такі гроші, бо є куда витратити цей бюджет. І так цього року з певних обставин я не знав чи взагалі буду мати змогу кудась поїхати і тим більше коли буде відпустка. тому кинувся щось підбирати тільки два тижні тому, коли визначились плани.  Болгарія в данний час за данних обставин здалась мені найліпшим вибором, хоч і компромісним )) 

що до умов і розташування варіанти які ти знайшов дуже нагадують ту саму болгарію, впевнений що в околицях там буде більше місць які варто відвідати і буде на що подивитись, ну а море .... я не знаю яке море в Греції, але обов'язково колись помочу ноги в ньому )) є дуже багато планів. 

ЗІ: 2All народ хто буде відпочивати в Греції, не полінуйтесь, створіть принаймні одну тему де хоча б стисло опишіть що де, скільки, що сподобалось а що ні. маршрут подорожі і т.д. на майбутній рік думаю дуже багатьом буде цікаво це почитати. 

iliaktida studios vasiliki
вітаю, як з'їздиш то відпишись, про харчування, про море. ідеш на авто ?  
  • 0

djonatan_kr

djonatan_kr

Авторитет

• Сообщений 3095
  •  

Опубликовано 09 Июнь 2017 - 00:27

И не надо мне рассказывать за Болгарию я был там не один раз и ведёт все своими глазами

А кто рассказывает???:)))
Вы, заранее не уточнив "что да как", пишите что 400€, это много для Болгарии. А потом, оказывается, что "квартира в Пловдиве".:)))
Это как с зеленой картой, вы мне доказывали, что её можно сделать по Европе, но без Болгарии!:)))
ЗЫ: одно дело бывать и совсем другое жить ( работать) здесь.
  • 0

grayplus

grayplus

Авторитет

• Сообщений 2134
  •  

Опубликовано 09 Июнь 2017 - 07:22

grayplus, дякую

Навзаєм! :drinks:

Теми про Грецію є, по-моєму їх навіть більше ніж 3 (від nero, pentagon, doksel - як мінімум).

Ось Doksel починав саме те, що треба...

Изменено: grayplus, 09 Июнь 2017 - 07:32

• 0

Zerocool

Zerocool

Авторитет

• Сообщений 6488
  •  

Опубликовано 09 Июнь 2017 - 07:30

djonatan_kr, я про страховку доказывал?
Что то не припоминаю.

Зы
Я тоже там жил и работал ( Варна) просто не стал сейчас за это писать

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 09 Июнь 2017 - 09:27

вітаю, як з'їздиш то відпишись, про харчування, про море. ідеш на авто ?  

так машиною. Давно слюнки текли на Уоківські теми про Лефкаду. Памятаю як ще три роки назад штормив твій приват на рахунок поїздки в  Болгарію, що куди і по скільки

• 0

санек30

санек30

Авторитет

• Сообщений 2017
    DAF XF 105.
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2017 - 13:21

Хто підскаже де в Руминії можна заночувати?В Україні не хочу ночівлю робити,що б в готель не пізно приїхати.Маршрут буде такий:Чернівці-Сучава-Бакеу-Фокшани-Бухарест-Русе-Свети Влас

• 0

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2017 - 13:32

Хто підскаже де в Руминії можна заночувати?В Україні не хочу ночівлю робити,що б в готель не пізно приїхати.Маршрут буде такий:Чернівці-Сучава-Бакеу-Фокшани-Бухарест-Русе-Свети Влас

моя порада їхати на ніч, менший рух там буде і на обїзній Бухареста менша пробка

Изменено: igorokkk, 12 Июнь 2017 - 13:33

• 0

санек30

санек30

Авторитет

• Сообщений 2017
    DAF XF 105.
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2017 - 14:14

моя порада їхати на ніч, менший рух там буде і на обїзній Бухареста менша пробка

Дякую,але хочу по дню їхати,по перше незнайома місцевість по друге щось за вікном побачити перший раз в європі все таки.Планую виїхати раненько з дому і до темна десь посилитись на ніч і потім теж з ранку щоб до темна бути на місці.Читав що багато людей ночують в Чернівцях але мені не підходить від них далеко до готеля,хочу дорогу приблизно навпіл поділити.

• 0

bucket

bucket

Авторитет

• Сообщений 1724
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2017 - 20:09

Дякую,але хочу по дню їхати,по перше незнайома місцевість по друге щось за вікном побачити перший раз в європі все таки.Планую виїхати раненько з дому і до темна десь посилитись на ніч і потім теж з ранку щоб до темна бути на місці.Читав що багато людей ночують в Чернівцях але мені не підходить від них далеко до готеля,хочу дорогу приблизно навпіл поділити.

Якщо перший раз то вночі не їдь.Маєш рацію.

• 0

Arbeit macht frei

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2017 - 15:51

санек30, якщо непевно себе почуваєш при їзді вночі  то таки ліпше їхати вдень. А от ночівлю ліпше заплануй і на букінгу забронюй, бо підозрюю що вночі щось шукати в румунії тобі не дуже сподобається та і мова там дуже специфічна. Якщо таки хочеш щось побачити то бронюй неподалік бухареста ще і в нього заскочиш на вечір піци поїсти і по центру пройтись ))

перший раз в європі все таки.

скажу тобі чесно, що Румунія а тим більше Болгарія це зовсім не та Європа на яку слід рінятись ))) хоча нам і до них далекувато, але це не найкращий взірець. Румунія більш розвинута, Болгарія менше, але обидві недалеко втекли від нас. От як тільки в’їжджаєш в Польщу то там одразу відчувається що люди інакше мислять і чим далі на захід тим більше це відчувається.

• 0

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2017 - 16:22

Maks2002  підтримую на всі сто відсотків, як думки мої прочитав навіть більше . Вітаю :drinks:

Изменено: igorokkk, 13 Июнь 2017 - 16:22

• 0

grayplus

grayplus

Авторитет

• Сообщений 2134
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2017 - 21:33

санек30, твоїм маршрутом може б краще стартонути десь о 3 годині і Тушканом вже до 18 можна бути в Свєтім Власі - і подивитись "Європу", і по темному їхати всього пару годин.

Изменено: grayplus, 13 Июнь 2017 - 21:34

• 0

name97

name97

Старожил

• Сообщений 258
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 07:05

Їхав з Святого Власа в Чернівці, в 7-7:15 виїхали, приїхали в 23 додому. Гугл карта не враховує черги на кордоні, час на поїсти, туалет. Звісно якщо по Румунії сотку по селу їхати то може і доїде з Вінниці у Святий Влас за 15 годин.

• 0

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 07:41

Головне місцевому гонщиук на хвіст впасти , вони там літають по селам і 120-140

• 0

name97

name97

Старожил

• Сообщений 258
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 08:21

Мені на добло не в кайф так їхати, була б е39 я може і їхав за ним. Раз їхав за фурою 80-90, на повороті фуру тормозять, мені махають проїжджай. В минулому році також ніби їхав за не супер бистрим гонщиком, але вийшло так що відстав трохи і тут як тут поліцай вибіг на середину дороги і махає мені, 64км/год і виписують штраф. Оплату за штраф на місці беруть леями, євро не беруть, тіпа шукай банк. В суботу неділю все закрито кажуть на митниці плати. На митниці розводять руками і кажуть треба в банку або на пошті. Короче штраф не оплатив на кордоні по дорозі назад ніхто нічьо не казав. Штраф оплачений до 48 годин від порушення в два рази дешевше, відповідно 125/250 лей.
 Вирішив якщо вдень поток пре 70 по селу то їду, якщо 50 всі їдуть то 50. Якщо сам вдень 50-55, вночі 70 їду і гонщики обганяють.

Не варта година виграного часу спілкування з румунськими гаїшніками.

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 10:33

name97, в румунії, якщо і перевищувати то тільки за фурами їхати або за якимось бусом ... і то триматись недалеко, якщо відстав то вже їхати по правилам. тим більше в румунії багато де по селам паідвищують ліміт до 70ти відповідними знаками.

• 0

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 10:59

Name97, то ти всетаки непроплатив штраф ?

• 0

name97

name97

Старожил

• Сообщений 258
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 11:04

якщо відстав то вже їхати по правилам

ось так і зупинили мене...

не сплатив, кого не питаю хто їздить у румунію всі не платять

Изменено: name97, 14 Июнь 2017 - 11:05

• 0

igorokkk

igorokkk

Авторитет

• Сообщений 1863
    4wd
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 11:11

Та це зрозуміло якщо відстав то вже чекай іншого поводиря. Але взагалі я так зауважив якщо комусь на хвості сидиш, він влітає в село навіть не пригальмовуючи значить все чисто, якщо заздалегіть починає скидати то чекай засаду. Вони всі їздять з раціями чи радарами , антени торчать високі, А саме надійно дійсно тримати фуру спереді

не сплатив, кого не питаю хто їздить у румунію всі не платять

і я таке чув. А після того вертався на тих самих номерах?

Я от думаю з таких підходом і за дороги можна не платити, як вони тебе накажуть . :smile423:

• 0

санек30

санек30

Авторитет

• Сообщений 2017
    DAF XF 105.
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 11:24

санек30, твоїм маршрутом може б краще стартонути десь о 3 годині і Тушканом вже до 18 можна бути в Свєтім Власі - і подивитись "Європу", і по темному їхати всього пару годин.

Та це теоритично а практично так не вийде.Таможня можлива черга,дівчаток аж троє у мене як не їсти то пити то пісі :sm13_:

санек30, якщо непевно себе почуваєш при їзді вночі  то таки ліпше їхати вдень. А от ночівлю ліпше заплануй і на букінгу забронюй, бо підозрюю що вночі щось шукати в румунії тобі не дуже сподобається та і мова там дуже специфічна. Якщо таки хочеш щось побачити то бронюй неподалік бухареста ще і в нього заскочиш на вечір піци поїсти і по центру пройтись ))

скажу тобі чесно, що Румунія а тим більше Болгарія це зовсім не та Європа на яку слід рінятись ))) хоча нам і до них далекувато, але це не найкращий взірець. Румунія більш розвинута, Болгарія менше, але обидві недалеко втекли від нас. От як тільки в’їжджаєш в Польщу то там одразу відчувається що люди інакше мислять і чим далі на захід тим більше це відчувається.

Та вночі почуваю себе ще більш впевнено ніж в день(12 років пезпреривного стажу на фурі,правда тільки по Україні)Просто в чужі країні треба зрозуміти їхню специфіку руху та ПДР і тд.

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 12:22

санек30, з досвіду скажу що їхати вноі за кордоном (по навігатору) ще легше ніж по Неньці, тому що не вишукуєш ям, розмітка всюди є (в румунії точно, в болгарії менше), знаки встановлені і їх видно. тільки і слідкуй за знаками і маршрутом. загалом рух більш розмірений вночі, і трафіка нема і сонце не пече, і діти сплять ))))

Вдень звісно побачиш більше, орієнтуватись також нібито легше але є ж навігатор (впевнись що він проклав правильний маршрут), а дивитись там по великому рахунку нема на що )) такі ж села і такі ж міста, тільки здебільшого охайніші і чистіші.

• 0

name97

name97

Старожил

• Сообщений 258
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 16:45

А після того вертався на тих самих номерах?

Поки не їздив, якщо поїду відпишу.

• 0

djonatan_kr

djonatan_kr

Авторитет

• Сообщений 3095
  •  

Опубликовано 14 Июнь 2017 - 16:57

Я от думаю з таких підходом і за дороги можна не платити, як вони тебе накажуть . :smile423:

Не знаю, как в других городах, но в Русе есть пост, при въезде на мост, винеточный контроль. Там требуют тех.паспорт и чек на виньетку. Пробивают по компьютеру и только потом выпускают.
  • 0

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых