grayplus,
дякую що не полінувався і привів кілька варантів
погоджуюсь що до засмічченя теми про болгарію варіантами з греції. Було б дуже класно створити подібну тему про Грецію, тому що реально її розглядав як варіант, як і Хорватію ...
Що до додаткових вимог .... ти ж сам чудово розумієш що кожен підбирає житло згідно своїх переконань. у кожного свій бюджет і можливість витратити певні кошти. Я не кажу що знайшов найліпше житло в болгарії )) я лише збалансував свої вимоги і витрати. Є і дорожщі варіанти є і дешевші, і навіть в Хорватії в макарській рів'єрі є варіантии на 4х за 60-80Є проте пляжа поруч нема, або 300м до пляжа але вертикально (м. Оміс).
Минулого року я був в Хорватії, платив по 70-90Є (перехідний період з червня по липень) за ніч, бронював ще в лютому, нам дуже сподобалось, все сподобалось. проте цього відпустка випала в серпні (самий дорогий період) і ціна за той номер вже 145Є, я не готовий платити такі гроші, бо є куда витратити цей бюджет. І так цього року з певних обставин я не знав чи взагалі буду мати змогу кудась поїхати і тим більше коли буде відпустка. тому кинувся щось підбирати тільки два тижні тому, коли визначились плани. Болгарія в данний час за данних обставин здалась мені найліпшим вибором, хоч і компромісним ))
що до умов і розташування варіанти які ти знайшов дуже нагадують ту саму болгарію, впевнений що в околицях там буде більше місць які варто відвідати і буде на що подивитись, ну а море .... я не знаю яке море в Греції, але обов'язково колись помочу ноги в ньому )) є дуже багато планів.
ЗІ: 2All народ хто буде відпочивати в Греції, не полінуйтесь, створіть принаймні одну тему де хоча б стисло опишіть що де, скільки, що сподобалось а що ні. маршрут подорожі і т.д. на майбутній рік думаю дуже багатьом буде цікаво це почитати.
iliaktida studios vasiliki
вітаю, як з'їздиш то відпишись, про харчування, про море. ідеш на авто ?