Порівнюючи з польським кордоном, то КПП в Порубному пролітаєш за мить
Реклама

"БОЛГАРИЯ - отдых, маршруты поездок, визовый режим"подводные камни
Опубликовано 07 Июнь 2018 - 17:37
Я думаю якщо заїхав на територію КПП то там вже неможе бути 4-5 годин.
Значить я два рази вирішив поспати від 22:00 до 02:00 при тому що я вже заїхав на кпп. Якщо черга перед кпп, то на самому кпп теж черга є, я так думаю... Чи вони тримають перехід пустим і по дві машини пропускають? Там 550м від заїзду на територію кпп України і до виїзду з кпп Сірет.
Так ось мій батько в 2017р. одного разу прочекав у черзі близько 8 годин, щоб заїхати на кпп, і потім ще з 3 години поки заїхав у Румунію. Черга була від заправки.
Зараз черги нема по вебці. Ті авто що з правого боку біля ,,будиночків,, то не черга. Біля фур ряду вже нема, значить заїхали всі.
Опубликовано 09 Июнь 2018 - 18:19
Ну розплачується після заправки по факту.
Надіслано від мого Redmi Note 5, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 11 Июнь 2018 - 08:30
Інколи помагатори є інколи нема. Інколи треба просто вставити пістолет і запустити кнопкою подачу палива, інколи треба тримати кнопку бо як відпускаєш заправка зупиняється.
Ну розплачується після заправки по факту.
Надіслано від мого Redmi Note 5, використовуючи Tapatalk
Не обовязеово по факту.Я по факту платив коли до повного заливався а якщо певний літраж,то зразу гроші заносив і говорив стільки то літрів.
Опубликовано 11 Июнь 2018 - 21:24
Опубликовано 12 Июнь 2018 - 09:39
От з літрами не ризикував би, мав пару раз негативний досвід, коли давав певну суму і називав скажімо 20 літрів, по факту сам зупиняв заправку на 22 літрах((( На запитання заправщику - чому не зупинив на 20? Майже завжди була стандартна відповідь - Тобі треба було самому відключити пістолет.
Може й так але в мене таких випадків не було.Просто наприклад по дорозі до дому що б їхні тугрики не везти завжди заправлявся перед самим кордоном на скільки грошей їхніх залишалось,ну округляв звичайно,залишилось на 12 літрів заправляв 10. А так на протязі подорожі тільки до повного.
Изменено: санек30, 12 Июнь 2018 - 09:40
Опубликовано 28 Июнь 2018 - 10:20
Погода ніби наладилась, море тепле.
Изменено: name97, 30 Июнь 2018 - 09:36
Опубликовано 29 Июнь 2018 - 16:37
Всем привет. Приехал в Солнечный берег 18.06, только сейчас добрался до написания.
Не буду создавать новую тему, просто отпишусь здесь.
Ехал из Харькова через Киев и Одессу. Перед Одессой повернул на Маяки, проехал кусочек Молдавии и опять по Украине. Скажу сразу, что я не помню сколько километров проехал, но дорога такая, что я пожалел, что выбрал этот вариант (два года назад ехал через Черновцы.Разница в км несущественная. Больше дал круг поехав через Киев, а не Кропивницкий). Может этот участок длился около 20км, но потом абсолютно новая дорога до самой границы (местами не новая, но ехать можно). Ночевали в Болграде. Утром в 7 часов выехали(хотели пройти границу до пересменки 7.30-8.00). На границе были первыми. Прошли оба КПП за 20мин, очень быстро. Решили ехать через Кагул-Оанча. Там тоже без очереди(были вторыми). Кстати, одни молдоване проверяли гринкарту и виньетки, салон и багажник. Хотели содрать денег. Даже сбрехали, что у них без автокресла с 13лет можно детям ездить. Короче, типа "ну дай хоть что-то, ну хоть за что-то".. На паром Силистре попали и сразу поплыли. Переправ две и ходят на каждой по три парома. Один подошел, а другой отошел сразу. Так что долго ждать не придется. Но назад решил ехать через Чернавода. Попробую этот путь.
Тепло, вода теплая. Пару дней дождило, но ночью, днем солнце. Бывало днем дождит, но не целый день. Всё равно на море сходить можно.
Если подытожить и сравнить дорогу через Черновцы и Одессу, то проходить границу быстрее в Болграде (не знаю как в Измаиле) и Кагуле. Дорога до границы в принципе одинаковая. Но таможенники пиз...ны молдаване портят всю картину, дорога по Молдове ужасная, хуже чем у нас и покупать виньетку, лишние растраты. Но через Одессу все же быстрее.
P.S. Как платить за проезд моста через Чернавода? Я смотрю в гуглкартах, там нет шлагбаумов и пунктов оплаты. Может бесплатный стал?
Чуть не забыл. Остановились в комплексе Tarsis. Заказывали через airbnb. Получилось 12 ночей с 18 по 30 июня за 8880 грн на 2 взр и 2 реб (12 и 6 лет). Двуспальная кровать и раскладной диван, интернет wi-fi отличный, парковка около отеля, кухня (полностью оборудована, тарелки, бокалы, кастрюли, сковорода, вилки, ложки, ножи и т.д. короче полнейший комплект, я более полного комплекта не видел ))) ). Мне понравилось. Можно All inc заказать за 45 лев в сутки с алкоголем. Правда около 10мин до моря, но это кому как.
Опубликовано 03 Июль 2018 - 20:06
Я ездил тремя вариантами: через Черновцы, через Одесса-Силистра и Одесса-Чернаводэ. В приоритете через Черновцы, потом Одесса-Силистра и потом Одесса-Чернаводэ. От Ченовцов дорога по Румынии лучше и шире, езать быстрее можно.
И самое главное, нет молдовских таможенников и ужасных дорог
Опубликовано 04 Июль 2018 - 07:48
Я ездил тремя вариантами: через Черновцы, через Одесса-Силистра и Одесса-Чернаводэ. В приоритете через Черновцы, потом Одесса-Силистра и потом Одесса-Чернаводэ. От Ченовцов дорога по Румынии лучше и шире, езать быстрее можно.
А якщо через Чернівці та Чернаводе? Щоб непаритися з паромом та пробками на обїздній Бухареста і на мосту в Русе.
Опубликовано 04 Июль 2018 - 09:41
А якщо через Чернівці та Чернаводе? Щоб непаритися з паромом та пробками на обїздній Бухареста і на мосту в Русе.
Невидумуй. Я вже тут десь писав. Твій маршрут через Русе. Якщо будеш проїжати Румунію через ніч то ніяких там пробок неповинно бути. А обїзна бухареста це типу як в нас Млинівська .
Тарас в який НП ти зробив бронь?
Опубликовано 04 Июль 2018 - 11:46
Невидумуй. Я вже тут десь писав. Твій маршрут через Русе. Якщо будеш проїжати Румунію через ніч то ніяких там пробок неповинно бути. А обїзна бухареста це типу як в нас Млинівська
.
Тарас в який НП ти зробив бронь?
Обзор.
Я вже тут маршрут розпланував по хвилинно через Чернаводе. Якщо я заїду в Румунію в 00:00 то якраз на ранок на пробках застрягну на обїзді Бухаресту. Та й Гугл показує ч-з Русе 1156км. а ч-з Черноводе 1122км.
Можливо я щось незнаю, готовий вислухати і взяти до відома
https://www.google.c...74622!3e0?hl=uk
https://www.google.c...2!3e0!5i1?hl=uk
Изменено: ТЕРІ, 04 Июль 2018 - 11:48
Опубликовано 04 Июль 2018 - 13:30
https://www.google.c...74622!3e0?hl=uk
їхав так з Рівного і через Русе назад. Зо там того Бухареста боятись. це ж не Стамбул
Якщо їхати через Бухарест треба все таки їхати на Варну. не зрізати имхо
Опубликовано 05 Июль 2018 - 08:40
Їздив в цьому році так: https://www.google.c...d43.7538009!3e0
Від Чернівців до Болгарії доїхав за 11,5-12 годин, як туди так і назад (включаючи зупинки і митниці). Міст Чернаводе оплачував туди на автомагістралі за кеш, назад оплатив на азс ромпетрол карткою і їхав без зупинки. Вартість проїзду через міст 13лей. По маршруту від Римник до с. Візіру дорога йде через поля, машин мало, 6 чи 7 сіл. Дорога місцями в латках, але їхати можна спокійно. Від Візіру до автомагістралі дорога хорошої якості, 3-4 села, виходить що їдеш швидко. Далі автомагістраль до Констанци, тут вже як в кого авто дозволяє їхати. Від Констанци до Кардаму є місця де латки на асфальті, але в основному норм. Машин мало, їдеш і не паришся. Об'їзна навколо Добрича в ремонті.
Кордон Чернаводе-Кардам 10-15хв., Сірет-Порубне 1 год., як туди так і назад.
Маршрут дещо довший ніж через паром. Вибрав такий маршрут бо в 2016 році простояли на митниці в Сілістрі 2-3год. Автобуси їдуть по узбережжю через Дуранкулак - Вама-Веке, і там теж можна простояти в черзі декілька годин. Нема Бухаресту з його заторами світлофорами, або ще краще об'їзною.
Опубликовано 18 Июль 2018 - 09:02
Маршрут: Рівне- Тернопіль- Чернівці- Порубне.
Границя: понеділок 20:40 примкнувся до черги, в 23:20 був вільний.
По Румунії їхав на Чорнаводе- Констанца- Добрич- Варна- Обзор. По часу з Рівного 14:00 в Обзорі 13:50. з зупинками на дозаправки. Погода пасмурна, море тепле, вода порівняно з Затоко супер чиста.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых