Реклама

"БОЛГАРИЯ - отдых, маршруты поездок, визовый режим"подводные камни
Опубликовано 12 Март 2018 - 17:40
15.08.2017, Київ - Сонячний берег через Одесу - 17 годин. До Одеси їхав швидко 160-170, решту дороги в звичайному режимі 110-120, перед Варною кілометрів 100-120 було автобану, так теж іхав 160-170 км/год. Більшість часу їхав вночі, кордони проходив всі теж вночі по часу максимум 20-30 хв.
Изменено: best_4_vepr, 12 Март 2018 - 17:44
Опубликовано 12 Март 2018 - 17:46
15.08.2017, Київ - Сонячний берег через Одесу - 17 годин. До Одеси їхав швидко 160-170, решту дороги в звичайному режимі 110-120, перед Варною кілометрів 100-120 було автобану, так теж іхав 160-170 км/год. Більшість часу їхав вночі, кордони проходив всі теж вночі по часу максимум 20-30 хв.
Нічого собі,ти спортсмен 160-170
Опубликовано 20 Март 2018 - 17:42
Порівнявши площу держав та кількість LPG заправок напрошується висновок, що в Румунії їх в 2 рази більше а в Болгарії в 3 рази чим в нас, тобто з газом по дорозі на відпочинок питань неповинно виникати. Це так?
так. В нас більше чим в Румунії І Болгарії. Но проблем не буде.
Опубликовано 06 Май 2018 - 10:54
Маршрут буде залежати звідки їхати, чи є на меті подивитися щось в Румунії?
Я ездил два раза. Нет цели смотреть что то в Румынии, цель приехать в Болгарию. Ездил таким маршрутом https://www.drive2.ru/l/270854/
Хотел узнать есть ли изменения, ньюансы с тех пор при прохождении границы, и не построили ли автобан? Специально проезжал границу через Кагул, т.к. в Рени тогда был огромный гемор и можно было простоять очень долго. Таким маршрутом я все проходил быстро. Переправу тоже игнорю. Прошло время, поэтому собственно и интересуюсь. Если ктото ездил может что скажет.
Изменено: @ NIK @, 06 Май 2018 - 10:56
Опубликовано 06 Май 2018 - 17:28
Опубликовано 09 Май 2018 - 14:51
Я ездил два раза. Нет цели смотреть что то в Румынии, цель приехать в Болгарию. Ездил таким маршрутом https://www.drive2.ru/l/270854/
Хотел узнать есть ли изменения, ньюансы с тех пор при прохождении границы, и не построили ли автобан? Специально проезжал границу через Кагул, т.к. в Рени тогда был огромный гемор и можно было простоять очень долго. Таким маршрутом я все проходил быстро. Переправу тоже игнорю. Прошло время, поэтому собственно и интересуюсь. Если ктото ездил может что скажет.
Хороший маршрут у вас был, хотите повторить но чтобы быстрее? Сам бы сгонял в Болгарию. там не дорого в отличие от остальной Европы
https://alpari.com/r.../kurs-eur-euro/Изменено: Demiteli, 11 Май 2018 - 08:42
Опубликовано 10 Май 2018 - 10:35
Порівнявши площу держав та кількість LPG заправок напрошується висновок, що в Румунії їх в 2 рази більше а в Болгарії в 3 рази чим в нас, тобто з газом по дорозі на відпочинок питань неповинно виникати. Це так?
по Болгарії проблем нема, а от по Румунії є багато заправок аля ноунейм, то заправлятись там (особливо вночі) бажання нема одного. та і на швидкості можна пропустити таку заправку.
для наглядності можеш знайти якусь заправку і подивитсь на неї через гуглстрітвью і все стане зрозуміло. Тому тим кого газ розраховуйте заправки біля великих міст де є великі заправочні комплекси. Також майте на увазі що на автобані на констанцу газових заправок нема, взагалі.
Опубликовано 10 Май 2018 - 11:47
по Болгарії проблем нема, а от по Румунії є багато заправок аля ноунейм, то заправлятись там (особливо вночі) бажання нема одного. та і на швидкості можна пропустити таку заправку.
для наглядності можеш знайти якусь заправку і подивитсь на неї через гуглстрітвью і все стане зрозуміло. Тому тим кого газ розраховуйте заправки біля великих міст де є великі заправочні комплекси. Також майте на увазі що на автобані на констанцу газових заправок нема, взагалі.
На балоні вистачає до 400км., від кордону Фокшань (350км.) там ЛукОіл по дорозі, +350 км. Добрич також є ЛукОіл. Поблудивши в неті вуличками Руминських сіл по дорозі, дружину вирішив не лякати
Хоча внас якщо їхати козячими стежками теж вистачає ужастіків.
але це своє рідне
Изменено: ТЕРІ, 10 Май 2018 - 11:49
Опубликовано 13 Май 2018 - 14:37
Привет всем. В этом году собираемся в Болгарию на машине. По этому поводу несколько вопросов (прошу прощения, если не в той теме):
1. Если из Харькова ехать, реально через Кременчуг и Кропивницкий, или там нет дороги?
2. Водительское удостоверение нужно менять? У меня ламинированные. По ним ездил в 2016г., но прочитал, что в этом году они не прокатят http://www.opel-club...m.ua/news/2873
Опубликовано 14 Май 2018 - 10:36
Опубликовано 19 Май 2018 - 08:09
В 2016 році румунські поліцаї виписували протокол за перевищення швидкості, в мене посвідчення водія пластик розового кольору 2007р. без терміну дії (хоча термін їх 50років). І нічого поліцаї не казали що нема терміну дії.
Можливо нові посвідчення водія потрібні для робити водієм на території ЄС при працевлаштуванні ?
Хто в курсі: поруч з південним пляжем Несебра платна чи безкоштовна парковка ?
42°39'10.4"N 27°42'44.4"E ось координати.
Опубликовано 31 Май 2018 - 14:29
Теоретично - можуть. На практиці - у мене була тріщинка три роки назад, трохи менша за довжиною, але ближче до водійського місця, так ніхто й не зупиняв. Але я б поміняв лобове, навіть не через поїздку закордон, а просто щоб не було тріщини...
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 01 Июнь 2018 - 20:46
Щоб неплодити теми запитаю тут: чи можуть бути проблеми при поїздці в Болгарію через тріщину на лобовому склі (по середині піднімається від двірників вверх до центру і повертає 10см. в сторону пасажира)?.
Могут!
Тимоти, был тут юзер такой, тоже долго катался, пока не остановили, а тут "оно" - трещина!
Улыбайтесь!!! Один хрен, ваши проблемы никого не волнуют. И живите так, чтобы жизнь, пиная вас, сломала ногу!
Опубликовано 06 Июнь 2018 - 15:11
Кто ездил через Черновцы - Сирет ? Как там граница проходится?
Від 30хв. до 6-7 годин. Зранку зазвичай швидше, ввечері довше. День на день не попадає. Якщо видно чергу перед кпп то це 4-5 годин від моменту заїзду на кпп.
Власне буду дивитись вебку прикордонної служби, якщо пусто - їду на Сірет, якщо видно чергу то поїду частково через Молдову (КПП Мамалига-Крива) там черг майже не буває, далі в Липканах на право в Румунію. Так довше на 50км, і портібно вінєтку молдавську купити 4Є. Тупо на кпп порубне-сірет простояти в черзі 5 годин треба мати нерви... ще й в літню спеку. Якщо їхати з Хмельницької сторони то можна в Хотині звернути вліво в напрямку Кельменців кпп Росошани. Це також через Молдову. 3 рази проходив там кпп, черг нема, раз було 2 авто, 30хв і в Молдові. Далі вибрати якийсь перехід https://www.politiad...ine/?vt=1&dt=1 і вперед, довше ніж через Сірет на 20-30км.
Опубликовано 06 Июнь 2018 - 19:24
Головне не їдь на вихідні і буде все добре.
Сьогодні будній день, зараз на вечір якщо поїхати через Сірет то буде дуже довго, черга вже перед кпп.
Як на те пішло то саме краще зранку 6,7,8 година. Два рази так їхав - менше години. Ввечері у липні проходив два рази, десь по 4-5 годин. Зараз є веб камери, навіщо гадати, подивились і вирішили куди їхати.
Опубликовано 07 Июнь 2018 - 14:46
Від 30хв. до 6-7 годин. Зранку зазвичай швидше, ввечері довше. День на день не попадає. Якщо видно чергу перед кпп то це 4-5 годин від моменту заїзду на кпп.
Сьогодні будній день, зараз на вечір якщо поїхати через Сірет то буде дуже довго, черга вже перед кпп.
Зараз 15:40 на камері онлайн перед шлагбаумом 5 автівок.Чому якщо черга перед КПП то це на 4-5 годин?Другий тиждень моніторю чергу (будні дні) на Порубне-Сірет в районі 19:00-22:00, тільки один день була черга більше 6 авто (6 авто видно а інші загороджують фури) і то бистро йшла і до 22:00 розсосалася. Я думаю якщо заїхав на територію КПП то там вже неможе бути 4-5 годин.
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых