Реклама

Opel Insignia Sports Tourer
Опубликовано 25 Июль 2013 - 09:56
страшный гул - не особо информативно, что бы понять что за звук был.
на немцах обычно ставят датчики износа колодок, у японцев при износе колодок начинает тереть "специальный ус" прижимной пластины колодок о край диска, скрежет просто выносит мозх.
Dream On... Dream On...
Опубликовано 25 Июль 2013 - 10:18
страшный гул - не особо информативно, что бы понять что за звук был.
Не знаю як передати, гуділо дуже сильно. Шось типу як двіжок тролейбуса :)
Це при різкому гальмуванні зі 170. Зі 110-120 вроді нема такого. Ні на одній машині такого не мав, навіть на битій-перебитій аудюсі От і налякався
Сьодня на сервіс заїду, але не до офіціалів, а на ауді до знайомого. Нехай незаангажованим поглядом всю ходову заодно перевірять, щоб потім офіціалам пред*явити щось :)
Изменено: pikach00, 25 Июль 2013 - 10:20
Опубликовано 25 Июль 2013 - 11:13
Цікаво що за фігня може бути. Вчора розігнався до 170, при різкому гальмуванні почув страшний гул. Колодки гальмівні стерлись? Комп не повинен показувати повідомлення якогось про це? До речі зараз вони попискують при гальмуванні на малих швидкостях. Пробіг біля 20к
Не хочу тебе засмучувати, але це є нормальна робота. У мене так само було й на Вектрі, коли з великої швидкості гальмувати.
Це при різкому гальмуванні зі 170. Зі 110-120 вроді нема такого.
От-от, зі 120 такого нема. Але тільки при різкому гальмуванні...
З.І. Може у тебе Вектра?

Опубликовано 25 Июль 2013 - 12:14
Не хочу тебе засмучувати, але це є нормальна робота. У мене так само було й на Вектрі, коли з великої швидкості гальмувати.
Раніше такого не було. Хоча бувало і до 220 розганявся.
Думаю таки колодки стерлись, через це такий ефект почався.
Может это система керс работает?
Тоже варіант
Опубликовано 25 Июль 2013 - 14:17
Может пусть проверят? 8) вполне может быть... А тормозные диски с насечками или без?Цікаво що за фігня може бути. Вчора розігнався до 170, при різкому гальмуванні почув страшний гул. Колодки гальмівні стерлись? Комп не повинен показувати повідомлення якогось про це? До речі зараз вони попискують при гальмуванні на малих швидкостях. Пробіг біля 20к
Опубликовано 25 Июль 2013 - 20:21
Все правильно - на турбоинсигниях передние живут 20-25т.км...задние где-то 45...
а какая связь с двигателем?:)) На турбозинке можно ездить как и на атмосферной корсе )) Опель видать просчитался с диаметрами дисков )
"Можно ли простить врага? Бог простит! Наша задача организовать их встречу..." Аль Капоне
Опубликовано 25 Июль 2013 - 21:45
"Можно ли простить врага? Бог простит! Наша задача организовать их встречу..." Аль Капоне
Опубликовано 25 Июль 2013 - 21:48
pikach00,так вот для сравнения, мне ошибочно прислали колодки для гольф 2.0 тди, так по площади контакта ощутимо больше, чем мои родные на 1.6 тди, так и толщина у них поболее.
та обчно и по ценам есть варианты: на 3-5мм толще - соответственно и подороже...
Опубликовано 26 Июль 2013 - 08:59
а какая связь с двигателем?:)) На турбозинке можно ездить как и на атмосферной корсе )) Опель видать просчитался с диаметрами дисков )
Судя по размеру колёс на инсигнии, размер тормозных дисков тоже должен быть не маленький. ИМХО владельцы турбоинсигний любят погонять, и зимой ESP могла хорошо стереть колодки, выравнивая машину.
Опубликовано 26 Июль 2013 - 14:32
А не може бути тут як з шинами? Типу на заводі ставлять дешевші колодки.
в Опеле - не знаю... а вот то что я поставил при замене на субарик (по рекомендации субару-клуба) - было похуже заводского по части эффективности торможения... хоть может заводское и изнашивалось побольше из-за этого...
Опубликовано 31 Июль 2013 - 13:29
pikach00, так а задние колодки зачем менял? они ж обычно живут дольше...
З моїми теперішніми пробігами виходило задніх ще на місяць їзди(по словах механіка). Мені простіше було відразу міняти ніж знову витрачати час і гроші на дорогу на сервіс через місяць.
ЗЫ уже жалеешь, что не взял 1.4Т?
Таки чуть жалію, зараз по 80-90км в день накатую Але не 1.4Т, а треба було брати дизель 2.0Т
Изменено: pikach00, 31 Июль 2013 - 13:29
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых