Реклама

Компания EXIST.UA – сервисный партнер Украинского Opel клубаКрупнейший интернет-магазин автозапчастей в Украине
Опубликовано 05 Апрель 2019 - 08:43
Так і не виправили?
А як можна подивитися орієнтовну дату виконання замовлення? Треба робити скріншот при замовленні?
Доброго дня.
Всі задачи в нас мають свою черговість. Тому їх так і вирішують/виправляють.
Задача щодо відображення орієнтовної дати замовлення у переліку замовлень є однією із першочергових. Мені називають дату - десь до кінця весни цього року.
Опубликовано 05 Апрель 2019 - 12:47
та забирай каністру в 1 літр у подарунок!

Изменено: www.Exist.ua, 05 Апрель 2019 - 14:07
Опубликовано 08 Апрель 2019 - 21:38
Заинтересовало ценой оригинальное масло Mitsubishi mz320724,но местные "барыги" напугали что подлива...кому верить???
Заказал,масло,фильтры,получил как и обещали,сэкономил примерно 250грн от цен местных барыг...так что в принципе +
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Ukrainian Vectra Club
Опубликовано 09 Апрель 2019 - 14:54
Доброго дня! Я може десь щось пропустив, але в особистому кабінеті пропало посилання на рівень знижки "VIP". Менеджер даний факт прокоментував, що нібито ціни знизилися загалом по системі після перезапуску магазину, а тому знижок більше немає. Це так і є?
Опубликовано 09 Апрель 2019 - 15:11
Заказал,масло,фильтры,получил как и обещали,сэкономил примерно 250грн от цен местных барыг...так что в принципе +
Добрый день!
Уважаемый Низколетящий, благодарим Вас за отзыв. Рады что смогли оправдать Ваши ожидания. Спасибо что Вы с нами!
Доброго дня! Я може десь щось пропустив, але в особистому кабінеті пропало посилання на рівень знижки "VIP". Менеджер даний факт прокоментував, що нібито ціни знизилися загалом по системі після перезапуску магазину, а тому знижок більше немає. Це так і є?
Добрий день! Шановний sumchik так, менеджер прокоментував вірно. Наразі всім нашим клієнтам присвоєно один рівень цін, що орієнтовно знаходиться на рівні ВІПа. В майбутньому, ми плануємо змінити програму лояльності, звісно, зі збереженням привілейованого становища учасників автоклубів-партнерів.
Опубликовано 09 Апрель 2019 - 16:56

Опубликовано 15 Апрель 2019 - 10:46
Как получить скидку на запчасти?
Добрый день.
В связи с запуском нового сайта и на период его настройки была установлена одна цена для всех клиентов, которая сейчас ориентировочно находится на уровне ВИПа.
В дальнейшем мы планируем несколько изменить программу лояльности, ведь та, что была раньше, немного устарела. Конечно, привилегированное положение участников автоклубов-партнеров будет сохранено.
Добавим Вас к участникам партнерской программы, чтобы после завершения работ у Вас автоматически был соответствующий статус.
Напишите, пожалуйста, мне в ЛС Ваш номер договора у нас - сделаю.
Приносим наши извинения.Еще бьі найти у кого в наличии. За последниипару дней 4 отказа на екзисте :)
Сейчас проверю в чем причина и попробуем найти.
сегодня звонили, сказали с центрального офиса, интересовались почему я у них ничего не покупаю последние 2 года (после того как их офис у нас закрыли)
![]()
спрашивали почему меня не устраивает отправка почтой...
Безусловно - это Ваше решение и аргументов почему не покупать с доставкой почтой может быть масса, но интересны именно Ваши.
Можете написать?
Опубликовано 18 Апрель 2019 - 15:08

Опубликовано 25 Апрель 2019 - 17:42

Опубликовано 26 Апрель 2019 - 18:12

Опубликовано 02 Май 2019 - 09:25
колись тут підіймали питання, чи має відношення exist.ua до exist.ru...представник компанії запевнив що ні, але нещодавно на пошту отримав такого листа
справа в тому, що десь рік назад друг шукав акумулятор для авто, але не знав якій в оригіналі, думав дізнатись через сайт exist.ua, може запропонують оригінал, але як виявилось навіть цього вони не змогли зробити
я навіть якось забув що додавав він-код, але система не забула та вирішила мені нагадати, тільки чомусь посилання на сайт країни-агресора, я одразу не помітив, тільки коли хотів видалити цей автомобіль з особистого кабінету, мене перекинуло на сайт exist.ru
Опубликовано 02 Май 2019 - 09:58
Здравствуйте. Скажите, есть ли возможность посмотреть мои заказы 8 летней давности?
Добрый день.
Да. Менеджер может выслать Вам список заказов на Ваш e-mail. Напишите, пожалуйста, мне в личку актуальный. Я оформлю запрос.
справа в тому, що десь рік назад друг шукав акумулятор для авто, але не знав якій в оригіналі, думав дізнатись через сайт exist.ua, може запропонують оригінал, але як виявилось навіть цього вони не змогли зробити
я навіть якось забув що додавав він-код, але система не забула та вирішила мені нагадати, тільки чомусь посилання на сайт країни-агресора, я одразу не помітив, тільки коли хотів видалити цей автомобіль з особистого кабінету, мене перекинуло на сайт exist.ru
Шановний -akaDemik-, справа в тому, що більше двох років назад ми були вимушені повністю оновити ПО і з того часу ми ще не дійшли до таких етапів як, скажімо, автоматичний розрахунок строків ТО. Відповідно наш сайт та програми не розсилають таких повідомлень, які Ви зазначили. Враховуючи, що, як Ви зазначили, ВІН Ви вносили "десь рік назад", то можна зробити достатньо очевидний висновок: Ви або Ваш друг вносили даний ВІН не на сайті www.exist.ua або не тільки на ньому.
Опубликовано 02 Май 2019 - 14:56
З вінами на американцев взагалі складно.
Напишіть, будь ласка, ВІН та що за авто. Спробуємо виправити.
Та ладно, все пробивается без проблем. У меня ещё не было случаев, когда не смог кому-то пробить вин по США.
Разве что год выпуска авто очень древний.
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 02 Май 2019 - 16:06

Опубликовано 02 Май 2019 - 17:11

Опубликовано 06 Май 2019 - 09:32

Опубликовано 08 Май 2019 - 09:06
то можна зробити достатньо очевидний висновок: Ви або Ваш друг вносили даний ВІН не на сайті www.exist.ua або не тільки на ньому.
висновок абсолютно хибний з таких причин:
він-код вносився точно на сайті exist.ua
електронну пошту, куди надсилається реклама знає тільки exist.ua
це робилось на робочому комп'ютері, де заблокований трафік з країни-агресора, тому це і виявилось, коли не зміг відписатись від "такої гарної пропозиції"
дивно робити такі упереджені висновки, виключаючи фактор витоку бази, тим паче що exist.ua та exist.ru мають трохи більше спільного ніж однакові назви
Опубликовано 10 Май 2019 - 16:52
Спільна акція EXIST.UA та AXXIS!
Придбай акційний комплект (моторних олив AXXIS каністри об’ємом 4л. + каністри об’ємом 1л.) за ціною товару більшої вартості (каністри об’ємом 4л.).
Акція діє з 10.05.2019 по 10.07.2019
Опубликовано 13 Май 2019 - 17:26
Спільна акція Exist.ua та Liqui Moly!
Купуй акційну продукцію LIQUI MOLY, обирай одне з рекомендованих СТО та не сплачуй за заміну оливи.
Акція діє з 13.05.2019 по 13.06.2019
Опубликовано 15 Май 2019 - 20:00
что-то испортились вы совсем. Заказ сделал еще 6 числа и до сих пор не получил, хотя срок поставки был аж 11 числа и то не справились. Сняли с баланса деньги, так еще и на НП оплата стоит при получении.
Заказ № 006-2510845
Опубликовано 16 Май 2019 - 09:21
что-то испортились вы совсем. Заказ сделал еще 6 числа и до сих пор не получил, хотя срок поставки был аж 11 числа и то не справились. Сняли с баланса деньги, так еще и на НП оплата стоит при получении.
Заказ № 006-2510845
Добрый день.
Ваш заказ был отправлен Вам, согласно указанным Вами данным, еще 10.05.
Относительно требования оплаты проверим, но, в любом случае, за доставку Вы платить не будете. Доставка у нас, как всегда, бесплатная.
Опубликовано 16 Май 2019 - 17:11
За останній місяць відбулися розіграші по акціям.
Детальніше з ними можна ознайомитись тут:
«Еволюція в освітленні з автомобільними лампами Philips!»
«ЗУСТРІЧАЙ ВЕСНУ – ОНОВЛЮЙ ПІДВІСКУ!»
«Разом із MOOG розіграш подарунків кожного місяця протягом весни!»
«Купуйте продукцію HPX та переконайтесь у високих стандартах якості!»
«ЦІННІ ПРИЗИ ЗА ПОЛІСИ АВТОЦИВІЛКИ КОЖНОГО МІСЯЦЯ В 2019 РОЦІ!»
"Вигравай компресор Winso до твоїх нових шин!"
«TOKO – надійний європейський бренд!»
«Champion дарує вікенд для двох у Парижі!»
«Зроби будь-яке замовлення на EXIST.UA , бери участь в розіграші акумуляторної викрутки Bosch GO!»
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых