Реклама
Бортовік авто bag25 РівнеОпис життя авто bag25
Опубликовано 30 Январь 2013 - 09:00
Опубликовано 31 Январь 2013 - 12:21
Після того як моя Омега показала себе в "бою" я вирішив зробити їй приємне.
І так добрався до підвіски, піде під заміну:
Сайлінтблокі передніх ричагів - 2шт. - 176грн. - ( від BMW )
Лівий внутрішній наконечник, короткий - вроді 70грн. + б/у дві муфти з лівою різбою для регулювання ( права, ліва)
Середня рульова тяга - 250грн. (б/у)
Наружні стойкі заднього стабілізатора - втулкі - 4шт. - 90грн.
Маятник - 150грн.
Задні ричагі в зборі ( регулюють розвал) - 2шт.- 300грн.
БК- 400грн.
Робота по заміні - 600грн.
Викатка всіх залізних дисків - 100грн.
Розвал перед, зад - 250грн.
Ну і вкусняшкі:
Задній шкіряний диван з картами та комплектом заводського карбону - 1 900грн. + 80грн. доставка
Всього: 4 366грн.
Всього витрачено з моменту покупки 27 988грн.
Изменено: bag25, 06 Февраль 2013 - 09:18
Опубликовано 31 Январь 2013 - 13:00
Опубликовано 31 Январь 2013 - 13:51
Я кожного разу як підраховую суму вкладень в обморок падаю
Було б бабло, а всовувать ще є в шо. Тут одноклубник такій потолок з знаком "Омега" продає всього насього 4тони.
Опубликовано 31 Январь 2013 - 15:33
Опубликовано 06 Февраль 2013 - 09:58
Опубликовано 07 Февраль 2013 - 09:01
5 000$за сколько денег взял омежку?
Опубликовано 07 Февраль 2013 - 13:14
Капот поки не відкриваю
Опубликовано 08 Февраль 2013 - 12:30
Дима, по поводу Бозе, послушай у Сани как играет, если устраивает и не хочешь заморачиватся, то бери...
Я себе BOSE так и не поставил, хотя было оно у меня, захотелось чего-то большего
А в Сані хіба Босе? Я поки зпригую з Босе.
Треба заставити себе заспокоїтися, а то вже починається: Босе, Руль іршмер з карбоном.............
До речі поставив БК з 2,0 16кл. бреше - кошмар ( 18л. середній розхід).
Не знаю мо псіхануть і перешити його, але це ж знову розтрати...
Опубликовано 08 Февраль 2013 - 14:09
Изменено: bag25, 08 Февраль 2013 - 14:09
Опубликовано 09 Февраль 2013 - 12:03
ги-ги...денег на хорошее авто не хватает
деньги здесь не при чём. если пощитать стоимость авто + все вливания - можно было уже достойный аппарат взять. а ТС его делает для себя.
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 09 Февраль 2013 - 16:10
ну оч я сомневаюсь, что в авто (возбмём такую же омегу), купленное, к примеру, за 9 куе, ТС не хотелось бы ничего изменить "под себя"Это одно и тоже. Денег не хватает что бы взять сразу машину которая сделанная под себя
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 09 Февраль 2013 - 20:55
Да все через это проходят! Просто не скоро еще появится возможность купить авто где ничего не придется доделывать под себя. Лично у меня автомобили который не требуют доработки это исключительно сегмент F и только новые, а так как нет возможности покупать такие авто сейчас то и приходится улучшать то что можем себе позволить.Ну это у автора еще возрастное,когда энергии и свободного времени с избытком
Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:08
Да все через это проходят! Просто не скоро еще появится возможность купить авто где ничего не придется доделывать под себя. Лично у меня автомобили который не требуют доработки это исключительно сегмент F и только новые, а так как нет возможности покупать такие авто сейчас то и приходится улучшать то что можем себе позволить.
Скажу честно,что следующее авто у меня будет исключительно поповозкой.Я со своей омегой уже наигрался.и тратить время и деньги на свое следующее средство передвижения лично у меня никакого желания нет.Правильно сказал один мой знакомый:мне без разницы,какая у меня машина,т.к. в лучшем случае я езжу на ней один час в день.А на рабочем месте я провожу по 10-12 часов в день,поэтому именно там мне должно быть удобно и комфортно.Поэтому лично я в последнее время предпочту вкладывать в свою работу(инструментарий и девайсы),а не в груду ржавого железа
Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:37
І ще, завершуйте цей стогін про вкладування бабла і онлі поповозка.... інколи аж очі ріже від цього песимізму
Вкладували, вкладують і будуть вкладати, і проекти різніноманітні вимальовуються і є про що поговорити і врешті решт, авто стає оригінальним, індивідуальним і виділяється з потоку
Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:43
luav, У ТС часу взагалі практично вільного немає, як і в мене, як і в Сані Профайла (постійно машину свою доводить до ідеалу), але це не заважає вкладувати в машини і робиться це лише для себе.
І ще, завершуйте цей стогін про вкладування бабла і онлі поповозка.... інколи аж очі ріже від цього песимізму
Вкладували, вкладують і будуть вкладати, і проекти різніноманітні вимальовуються і є про що поговорити і врешті решт, авто стає оригінальним, індивідуальним і виділяється з потоку
Мішка!В мене вже просто цих соплей немає.Я володію омегою вже 6 рік.І ЗА перший рік володіння вклав в неї більше,ніж ТС за весь цей час
І можу сказати одне:не доведете ви 15-20 річну машину до ідеалу.В цьому я погоджусь з Василем ака базл.
І зміст,що ця-моя машина вирізняється з потоку?Вона я к була старою омегою,так нею і залишиться.
Наразі просто в ТС ще азарт після придбання цієї машини не закінчився
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых