Привіт всім.
Даааааааа друзі не розумію, що на Вас найшло!
Прочитавши всю писанину склалось враження, що дехто трохи злий на своє авто ( чи на своє життя?) за вкладені кошти?
Чому так? - Не знаю - мо тому, що тих грошей не вернути, а зараз розумієш, що міг би вкласти їх в щось інше. Так було і є, і буде. Згадайте ранок після великої, загульної ночі - що Ви робите? - Рахуєте скільки просадили! Потім говорите собі нахібаааа. У деяких крапка, а хтось починає шукати позитив - і намагатись згадати як все-таки чудово я провів час, а гроші.... Гроші ще будуть, заробляться.
Не знаю, що це з верху за писанина, так захотілось написати в понеділок з ранку

А тепер про те, що Ви писали...
Придбав авто близько 5тис. Можна було в нього і не вкладувати - авто їздило...
Але я не настільки себе неповажаю щоб їздити на ржавому, дирявому кориті. + Займаю посаду котра вимагає більш гарного авто+ у мене два сини - хай дивляться як татко не боїться труднощів ( мій завжди дививсь і дивитьяс за авто). Жінка, робота, діти , авто це наші візитні карточкі по яким можна скласти перше враження про чоловіка. ( Имхо)
А тепер порахуємо: Купив за 5000$ вклав ще 3500$ =8500$
Ідем на базар і дивимось - а крім омег, пасатів, ланосів, китайців нічого немає. Плюс в авто котре купив вкладеш як мінімум 500$ (коврики, магнітола, диски, резина) і це при найкращому варіанті.
А я маю авто котре вже знаю повністю і сюрпризи від поп. власника вже майже всі усунені. Тому сумою вкладених коштів та результатом - задоволений.
А Вам скажу одне. Отримуйте задоволення від життя і не шкодуйте за тим чого не вернеш.
Життя триває і воно навчає, а це саме головне.