Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Бортовік авто bag25 РівнеОпис життя авто bag25

Тюнинг Омега Audi A6 c4

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
733 ответов в теме

luav

luav

Авторитет

• Сообщений 5934
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:49

Мой взгляд такой, я канешно поддержу Вову, но и хобби тоже должно быть, куда то же эти деньги надо тратить что бы приносило удовольствия :sm17_2:

Если у вас заработок от 2 тыс долларов и выше в месяц,что вы можете обеспечить семью и еще что-то останется,то ради бога.Но,как показывает практика,на омегах ездят нищеброды в большинстве своем(и я в том числе),поэтому такие тюнинги и идут в ущерб семье :sm13_:
Или омегаводы скажут,что их вторая половинка одобряет такие вливания в авто? :rofl:
  • 0

M1shka

M1shka

Авторитет

• Сообщений 1101
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:52

espaco, От і я про це, у мене покрутити гайки це хоббі, заробляю іншим, тому і кручу і вкладую у ржаве відро 88 року і воно мені подобається))))
luav, ТС не першою машиною володіє.... У нас коріш Юра Юрччело, є він і тут і теперішня його машина Фронтера (кому цікаво на драйві знайдете його) , маньяк ще той, і уже постарше людина, а всерівно як дитя мале, кожну машину переробить до невпізнаності і зариває бабло постійно в машини
А про ніщеброцтво то не потрібно всіх під одну гребінку.... Моя половинка повністю поділяє і з розумінням ставиться до того що я роблю з машиною

Изменено: M1shka, 09 Февраль 2013 - 21:54

• 0
Скажэнэ пандо - скажэни мысли)
Бортовік)))
61-club.in.ua
Мемедь)

espaco

espaco

Папкин бродяга мамкин симпатяга :)

• Сообщений 5741
  • Гос. номер:BE8258CB
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:53

Вот скажу как я свой обгрейд сделал.
купил тормоза с 3 литровой 350 грн , старые суппорта продал 200 грн за пару
купил салон 900 грн , старый продал 650
купил плафон салона с рестайла 60 грн, старый продал 50 грн
Руль купил 300, старый продал 120
ну и т.д. :sm17_2:
  • 0

luav

luav

Авторитет

• Сообщений 5934
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:55

. У нас коріш Юра Юрччело, є він і тут і теперішня його машина Фронтера (кому цікаво на драйві знайдете його) , маньяк ще той, і уже постарше людина, а всерівно як дитя мале, кожну машину переробить до невпізнаності і зариває бабло постійно в машини

Ну якщо гроші на родину та її повне забезпечення в нього лишаються,то прошу дуже.Але,як показує практика, люди з грошима рідко їздять на старих опелях.
І таке заривання грошей(а тюнінг машин ніколи не відбивається) інакше як хворобою аля мисливство або рибальство не вважаю :smile:
  • 0

M1shka

M1shka

Авторитет

• Сообщений 1101
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:55

espaco, а Володя нічого не продавав усе наскладірував хай буде про запас..... :sm13_:
Аналогічно одне щось купив, своє продав і так постійно

Изменено: M1shka, 09 Февраль 2013 - 21:58

• 0
Бортовік)))
61-club.in.ua
Мемедь)

luav

luav

Авторитет

• Сообщений 5934
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 21:58

ну и т.д. :sm17_2:

Саша!Вы просто не покупали недешевого тюнинга.Приведите такие же примеры в плане выгодного=экономного апгрейда по обвесу,дискам,выхлопу,редукторам и т.д.
К тому же о каком именно салоне за 900 грн идет речь?Рекаро?Кожа на памяти с подогревами?
  • 0

espaco

espaco

• Сообщений 5741
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:00

Саша!Вы просто не покупали недешевого тюнинга.Приведите такие же примеры в плане выгодного=экономного апгрейда по обвесу,дискам,выхлопу,редукторам и т.д.
К тому же о каком именно салоне за 900 грн идет речь?Рекаро?Кожа на памяти с подогревами?

Диски, обвес, да не спорю, дорого!
а салон с 99 года с картами с карманчиками :sm17_2: а мой старый был серый как наша Украина :sm13_:
зы, ребят не будем флудить а то ТС обидеться :sm17_2:
  • 0

luav

luav

Авторитет

• Сообщений 5934
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:02

espaco, а Володя нічого не продавав усе наскладірував хай буде про запас..... :sm13_:
Аналогічно одне щось купив, своє продав і так постійно

Руль продав за 250 грн.Придбав ірмшер з кнопками
Диски гальмівні викинув,бо були на підході.Поставив Цимермани перфоровані.Далі продовжувати?
Хоча багато запчастин просто подарував друзям.Який зміст за 150-300 грн займатись пересилкою карт дверних або порогів-бампера?
  • 0

NeoMax

NeoMax

Опеля нет, а я всё еще тут :)

• Сообщений 1404
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:03

Мішка!В мене вже просто цих соплей немає.Я володію омегою вже 6 рік.І ЗА перший рік володіння вклав в неї більше,ніж ТС за весь цей час
І можу сказати одне:не доведете ви 15-20 річну машину до ідеалу.В цьому я погоджусь з Василем ака базл.
І зміст,що ця-моя машина вирізняється з потоку?Вона я к була старою омегою,так нею і залишиться.
Наразі просто в ТС ще азарт після придбання цієї машини не закінчився :smile:

+100 у тс есть и время и деньги. Когда у меня закончилось время я решил эти деньги отдать банку а время отдать в семью

luav

luav

Авторитет

• Сообщений 5934
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:09

Диски, обвес, да не спорю, дорого!
а салон с 99 года с картами с карманчиками :sm17_2: а мой старый был серый как наша Украина :sm13_:
зы, ребят не будем флудить а то ТС обидеться :sm17_2:

Саша!Я такой салон оставил ребятам,которые перекидывали мне рекаровский.Его цена 600-800 грн.Нужно иметь время его продать и поехать отправить.Думаю,не нужно рассказывать,какой это гимор отправка салона? :sm13_:
Карты с карманчиками после замены на кожаные я тоже подарил нашему одноклубнику(кстати,карты в багажный отсек с карманами ему тоже достались бесплатно) :smile:
А ТС пусть читает.К нему понимание этого вопроса тоже придет рано или поздно :smile:

+100 у тс есть и время и деньги. Когда у меня закончилось время я решил эти деньги отдать банку а время отдать в семью

У меня машина в техническом плане(если не считать ржавчину по кузову) проблем не доставляет.Поэтому езжу пока и все работы выполняю планово,что немного облегчает жизнь.Хотя рано или поздно,но даже в старой омеге ремонты стают нечастыми :smile:
П.С.Ну и соглашусь,Макс,что следущее мое авто будет если не новым,то максимально свежим.Пусть и на один-два класса ниже.Мне для поездок по Львову хватит,т.к. трассу моя машина видит очень редко :smile:
  • 0

M1shka

M1shka

Авторитет

• Сообщений 1101
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:16

luav, Знов читаю і знов мені очі аж ріже.... яке розуміння даного питання має прийти до ТС?
Він прекрасно дає собі раду у фінансоваому плані, і сімья в нього не маленька уже.
Він має по вашому розказувати у всіх темах, що прийшло розуміння що тратив гроші даремно на ржавого орла і наступний поповозик буде тільки для пересування з точки А в точку Б, класом нижче, бо пройшов юнацький максималізм?

Изменено: M1shka, 09 Февраль 2013 - 22:18

• 0
Бортовік)))
61-club.in.ua
Мемедь)

luav

luav

Авторитет

• Сообщений 5934
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:25

luav, Знов читаю і знов мені очі аж ріже.... яке розуміння даного питання має прийти до ТС?
Він прекрасно дає собі раду у фінансоваому плані, і сімья в нього не маленька уже.
Він має по вашому розказувати у всіх темах, що прийшло розуміння що тратив гроші даремно на ржавого орла і наступний поповозик буде тільки для пересування з точки А в точку Б, бо пройшов юнацький максималізм?

А що змінилось в його машині після всіх цих рухів?Вона перестала бути старою омегою?Чи за рахунок стайлінгу її стали більше поважати на дорозі?Чи збільшилась її вартість на вторинному ринку?Думаю,що власник задовільнив своє власне его і ніколи вже ці гроші не поверне
Скажу чесно,що я погоджусь з Віктором ака Пілотом-Т,який весь час наставляє мене на шлях праведний
В машині мають бути нова гума та лобове шкло,хороші гальма,якісна лобова оптика,мотор та ходовка в пристойному стані.Все решта-попса.Аля 17-ті диски або губа :smile:
  • 0

M1shka

M1shka

Авторитет

• Сообщений 1101
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:35

luav, Ну да куда ж без Віті Пілота, але в нього рестайл на 1JZ, тоже попса? я так не думаю
На рахунок грошей, ніхто їх повертати не збирається, тратиться все в своє задоволення, але й за 5000 (за стільки він її взяв) уже він тоже не буде продавати.
Я не про вигоду з Вами тут веду мову і не про витрачені гроші, а про те що є ще люди такі як Діма, дай інші які роблять ці ржаві відра, приводять їх до такого стану, діляться на форумах своїми здобутками і проектами і їм сам процес приносить задоволення

Изменено: M1shka, 11 Февраль 2013 - 10:15

• 0
Бортовік)))
61-club.in.ua
Мемедь)

NeoMax

NeoMax

• Сообщений 1404
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:40

А що змінилось в його машині після всіх цих рухів?Вона перестала бути старою омегою?Чи за рахунок стайлінгу її стали більше поважати на дорозі?Чи збільшилась її вартість на вторинному ринку?Думаю,що власник задовільнив своє власне его і ніколи вже ці гроші не поверне
Скажу чесно,що я погоджусь з Віктором ака Пілотом-Т,який весь час наставляє мене на шлях праведний
В машині мають бути нова гума та лобове шкло,хороші гальма,якісна лобова оптика,мотор та ходовка в пристойному стані.Все решта-попса.Аля 17-ті диски або губа :smile:

стайлинг при равной рыночной цене с другими,только сделает машину более интересной,но не более.
я пришел к этому, помоему раньше чем тс и другие..

п.с. мне всегда говорили что я выгляжу и думаю не на свой возраст.. ыы

luav, Нe да куда ж без Віті Пілота, але в нього рестайл на 1JZ, тоже попса? я так не думаю
На рахунок грошей, ніхто їх повертати не збирається, тратиться все в своє задоволення, але й за 5000 (за стільки він її взяв) уже він тоже не буде продавати.
Я не про вигоду з Вами тут веду мову і не про витрачені гроші, а про те що є ще люди такі як Діма, дай інші які роблять ці ржаві відра, приводять їх до такого стану, діляться на форумах своїми здобутками і проектами і їм сам процес приносить задоволення

да хоть стразами омегу обделать, время не вернуть.. а пока вам кажется что " все сделано" цена рынка огорчает каждый год....

M1shka

M1shka

Авторитет

• Сообщений 1101
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:48

NeoMax, Хочеться і від цих цін що є завить, як глянеш по чім авто в бундесі або в поляндії, не країна а не пойми що, ціни на авто одні з найбільших у світі
  • 0
Бортовік)))
61-club.in.ua
Мемедь)

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12461
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2013 - 22:53

ну и т.д.

мож краще такий апгрейд - продав ООБ за 7, купив МБ 210 за 12 ))

мені залишилось шкло)
  • 0

VINTOS

VINTOS

Авторитет

• Сообщений 1087
  •  

Опубликовано 10 Февраль 2013 - 20:08

Каждый сходит с ума по своему!Сколько есть примеров,люди покупают новые машины и вваливают туда кучу бабла на разные прибамбасы.И я не вижу там ничего такого отрицательного.На драйве у каждого второго заряженные тачки.
  • 0

VINTOS

VINTOS

Авторитет

• Сообщений 1087
  •  

Опубликовано 10 Февраль 2013 - 21:57

Кстати,можно продать Омегу и купить новый Сенс. :)) Я за индивидуальные доработки :))
  • 0

bag25

bag25

Пастырь

• Сообщений 350
  • Авто:був ВАЗ 2101 був OОB 2.0 8кл. є Audi A6 C4 2.6 quattro
  • Гос. номер:ВК1221АН
  •  

Опубликовано 11 Февраль 2013 - 09:42

Привіт всім.
Даааааааа друзі не розумію, що на Вас найшло!
Прочитавши всю писанину склалось враження, що дехто трохи злий на своє авто ( чи на своє життя?) за вкладені кошти?
Чому так? - Не знаю - мо тому, що тих грошей не вернути, а зараз розумієш, що міг би вкласти їх в щось інше. Так було і є, і буде. Згадайте ранок після великої, загульної ночі - що Ви робите? - Рахуєте скільки просадили! Потім говорите собі нахібаааа. У деяких крапка, а хтось починає шукати позитив - і намагатись згадати як все-таки чудово я провів час, а гроші.... Гроші ще будуть, заробляться.
Не знаю, що це з верху за писанина, так захотілось написати в понеділок з ранку :smile:
А тепер про те, що Ви писали...
Придбав авто близько 5тис. Можна було в нього і не вкладувати - авто їздило...
Але я не настільки себе неповажаю щоб їздити на ржавому, дирявому кориті. + Займаю посаду котра вимагає більш гарного авто+ у мене два сини - хай дивляться як татко не боїться труднощів ( мій завжди дививсь і дивитьяс за авто). Жінка, робота, діти , авто це наші візитні карточкі по яким можна скласти перше враження про чоловіка. ( Имхо)
А тепер порахуємо: Купив за 5000$ вклав ще 3500$ =8500$

Ідем на базар і дивимось - а крім омег, пасатів, ланосів, китайців нічого немає. Плюс в авто котре купив вкладеш як мінімум 500$ (коврики, магнітола, диски, резина) і це при найкращому варіанті.

А я маю авто котре вже знаю повністю і сюрпризи від поп. власника вже майже всі усунені. Тому сумою вкладених коштів та результатом - задоволений.
А Вам скажу одне. Отримуйте задоволення від життя і не шкодуйте за тим чого не вернеш.
Життя триває і воно навчає, а це саме головне.
  • 0

[url=http://forum-lines.ru/]ab250481.gif

мой БЖ http://www.opel-club...-20-bag25-rvne/

Vam0909

Vam0909

Старожил

• Сообщений 273
  • Авто:Opel omega В 3.2. 2000г. Компрессорный Докторваген.
  • Гос. номер:АР0793СК
  •  

Опубликовано 11 Февраль 2013 - 13:02

Привіт всім.
Даааааааа друзі не розумію, що на Вас найшло!
Прочитавши всю писанину склалось враження, що дехто трохи злий на своє авто ( чи на своє життя?) за вкладені кошти?
Чому так? - Не знаю - мо тому, що тих грошей не вернути, а зараз розумієш, що міг би вкласти їх в щось інше. Так було і є, і буде. Згадайте ранок після великої, загульної ночі - що Ви робите? - Рахуєте скільки просадили! Потім говорите собі нахібаааа. У деяких крапка, а хтось починає шукати позитив - і намагатись згадати як все-таки чудово я провів час, а гроші.... Гроші ще будуть, заробляться.
Не знаю, що це з верху за писанина, так захотілось написати в понеділок з ранку :smile:
А тепер про те, що Ви писали...
Придбав авто близько 5тис. Можна було в нього і не вкладувати - авто їздило...
Але я не настільки себе неповажаю щоб їздити на ржавому, дирявому кориті. + Займаю посаду котра вимагає більш гарного авто+ у мене два сини - хай дивляться як татко не боїться труднощів ( мій завжди дививсь і дивитьяс за авто). Жінка, робота, діти , авто це наші візитні карточкі по яким можна скласти перше враження про чоловіка. ( Имхо)
А тепер порахуємо: Купив за 5000$ вклав ще 3500$ =8500$

Ідем на базар і дивимось - а крім омег, пасатів, ланосів, китайців нічого немає. Плюс в авто котре купив вкладеш як мінімум 500$ (коврики, магнітола, диски, резина) і це при найкращому варіанті.

А я маю авто котре вже знаю повністю і сюрпризи від поп. власника вже майже всі усунені. Тому сумою вкладених коштів та результатом - задоволений.
А Вам скажу одне. Отримуйте задоволення від життя і не шкодуйте за тим чого не вернеш.
Життя триває і воно навчає, а це саме головне.

Все верно! Да, вкладывание в авто и доведение его до какого-то мифического идеала это дело неблагодарное! Но все равно, так приятно иметь машину не как у всех, чтобы любой посмотрев на нее и отбросив все эти нужно не нужно мог сказать - за этой машиной хорошо ухаживали! Да и когда встает вопрос о продаже цена может и не сильно меняется, но скорость продажи возрастает... Моя сейчас под залогом и в марте переходит новому владельцу за 12 500 долларов, а это хоть немного но отбило все мои вкладывания, да минус есть - где-то 4 000$, но зато как пелось в песне - как умел так и жил, а безгрешных не знает природа... И удовольствия я получил сполна - каждый раз что-то улучшая или покупая обновку мне было приятно и сейчас мне не жаль потраченных денег...
  • 0

bag25

bag25

Пастырь

• Сообщений 350
  •  

Опубликовано 11 Февраль 2013 - 14:13

И удовольствия я получил сполна - каждый раз что-то улучшая или покупая обновку мне было приятно и сейчас мне не жаль потраченных денег...

Саме задоволення робить наше життя цікавим. Просто кожен з нас до нього підходить по своєму.

Изменено: bag25, 11 Февраль 2013 - 14:16

• 0

NeoMax

NeoMax

• Сообщений 1404
  •  

Опубликовано 11 Февраль 2013 - 23:06

Без обид но новый целый сенс, будет крепче свареной из кусков омеги... ведь жизнь всегда дороже чем ... а дома дети ждут.......

bag25

bag25

Пастырь

• Сообщений 350
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2013 - 09:03

Та обід не було і не буде. Всі ми тут спілкуємось на одну тему і є однодумцями.
А на рахунок яке авто краще витримує удари то думаю те, що важче. Для порівняння подивись в середину дверки Омегі і Сенса, і такий підхід до всього.
А якщо мова йде саме про мою... і днище яке я вирізав то вважаю, що їй це пішло тільки на користь :smile:
  • 0

shur@

shur@

пішов за власним бажанням

• Сообщений 13582
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2013 - 17:11

Без обид но новый целый сенс, будет крепче свареной из кусков омеги... ведь жизнь всегда дороже чем ... а дома дети ждут.......

очень спорный вопрос. многие купят 10-летний опель чем новый сенс :sm17_2:
  • 0

Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((

-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-

espaco

espaco

• Сообщений 5741
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2013 - 00:07

http://news.pn/ru/incidents/66998
вот мой бывший форд, а теперь подумай что было бы с сенсом при таком ударе при скорости 90-100 км.
зы: двери в форде все открываются и закрываются. Водитель только руки об стекло поцарапал

Изменено: espaco, 14 Февраль 2013 - 00:20

• 0

bag25

bag25

Пастырь

• Сообщений 350
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2013 - 12:22

http://news.pn/ru/incidents/66998
вот мой бывший форд, а теперь подумай что было бы с сенсом при таком ударе при скорости 90-100 км.
зы: двери в форде все открываются и закрываются. Водитель только руки об стекло поцарапал

Страшні речі.
  • 0

M1shka

M1shka

Авторитет

• Сообщений 1101
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2013 - 13:55

espaco, +100500 і це я бачу Ескорт на фото))) У нас у Льошки (Алекса) була такаж неприемна ситуація, він був на форд скорпіо (лупатий), так він зарядив в машину (авео) яка його не пропустила. Він як водій майже не пострадав, його дружина отримала струс, машина по лобове скло в хлам. Авео так покурочило що всі пасажири попали у реанімацію і авео розрізали щоб подоставати.
Авео новіша машина за форд, але довга і важка машина виявилися безпечнішою
  • 0
Бортовік)))
61-club.in.ua
Мемедь)

espaco

espaco

• Сообщений 5741
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2013 - 14:25

espaco, +100500 і це я бачу Ескорт на фото))) У нас у Льошки (Алекса) була такаж неприемна ситуація, він був на форд скорпіо (лупатий), так він зарядив в машину (авео) яка його не пропустила. Він як водій майже не пострадав, його дружина отримала струс, машина по лобове скло в хлам. Авео так покурочило що всі пасажири попали у реанімацію і авео розрізали щоб подоставати.
Авео новіша машина за форд, але довга і важка машина виявилися безпечнішою

купил у меня кум эту машину за бешанные деньги, ну я его обработал, провёл как положено :sm13_:
говорит что когда купил, через неделю пожалел - мол дорого!
Щас говорит "Спасибо Саня что отговорил меня взять ланоса, ибо хрен бы я с тобой щас разговаривал" :sm1:
  • 0

M1shka

M1shka

Авторитет

• Сообщений 1101
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2013 - 14:54

espaco, Ситуація у мене схожа, коли купляв свою, також поглядав на всякі ланоси але ніяк не на омегу. Друг порадив купити ООА за тоді ну дуже привабливою ціною (гроші на таке були наявні), а я ще кредит хотів брати на того ланоси чи ще яку біду бо не вистачало, на даний час той друг мій кум)))) Тоже з усмішкою згадую покупку машини
Такаж схожа історія у швагра, коли продав Пасата Б3 і став вибір що купляти, то на нове потрібно було дозбирувати, уже також подумував про кредит і нове АВЕО в седані, в результаті знайшли за наявні кошти ООБ 97 рік в гарному стані, по цю пору згадує те авео, добре що не купив))))
  • 0
Бортовік)))
61-club.in.ua
Мемедь)

bag25

bag25

Пастырь

• Сообщений 350
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2013 - 15:23

Ой хлопці про кредити по досвіду роботи багато історій можу розказувати. Як люди собі за авто життя вкорочують...
Тому краще їздити на старішому свому і спати спокійно, нїж на понтах кредитних.
  • 0

espaco

espaco

• Сообщений 5741
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2013 - 15:27

Ой хлопці про кредити по досвіду роботи багато історій можу розказувати. Як люди собі за авто життя вкорочують...
Тому краще їздити на старішому свому і спати спокійно, нїж на понтах кредитних.

а с другой стороны, один раз живём, другой жизни уже не будет :sm17_2:
  • 0

bag25

bag25

Пастырь

• Сообщений 350
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2013 - 15:32

Треба жити, а не мучитись. Я не проти кредитів, я проти невпевненості в завтрашньому дні. Я незнаю, що в мене буде завтра з фінансами бо працюю на Київ, а там все просто: дзвонять і кажуть дякуємо али вже нам не потрібні, а ти лишайся з кредитами сам на сам.
  • 0

bag25

bag25

Пастырь

• Сообщений 350
  •  

Опубликовано 28 Февраль 2013 - 10:23

Доброго дня.
Давно не писав, але це не означає що нічого не робилось.

Замінено трапецію щіток лобового скла ( тепер велика щітка не тре по капоті) - 250грн.
Замінені світюлькі клімат контролю тепер все як з завода - 10грн.

Після дороги Львів-Тернопіль лопнула задня ліва пружина (дороги позор нації) :smile275: :sm12_: :sm3: .
Пружини вже куплені, буде заміна двох пружин. - 170грн.
Замовлено ще одну штучку для завершення зовнішнього декору - прийде, поставлю, покажу. :blush: :ph34r:
А так все добре - миємо, лілеїмо, пишаємось.
Размещенное изображение
Размещенное изображение
Размещенное изображение
  • 0

espaco

espaco

• Сообщений 5741
  •