як коли)) інколи зварять - класне пиво, інколи - моча слоняча...Павлівське наше гуддд
на днях пив. пральний порошок, а не пиво))Жигули барное
Изменено: Lutsk, 24 Май 2012 - 12:39
Опубликовано 24 Май 2012 - 12:41
мабуть мається на увазі концентрат http://www.propivo.ru/sens/33/06.htmlСсылочку на порошок, плиз.
ЗЫ. УОК баянит каждый год одно и тоже.
Опубликовано 24 Май 2012 - 12:42
Опубликовано 24 Май 2012 - 13:43
ну так где рассказ о порошке?
Опубликовано 24 Май 2012 - 13:44
та не тільки в привітному)) павлівське сильно пригає за якістю, сьогодні наварять пива, завтра чортзнакого...в Привітному не бери,краще зробити "крюк" через Локачі і набрати на разлів:)а луцький земан - ужос повний(навіть на заводі)
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 24 Май 2012 - 14:32
Изменено: Cunst, 24 Май 2012 - 15:01
Опубликовано 24 Май 2012 - 14:42
EVK, ну так где рассказ о порошке?
За одно расскажи чем занимаются оболонская и черниговские солодовни.
Опубликовано 24 Май 2012 - 14:56
Крушовица - в Амсторе на ж/д позавчера брал, сегодня в "брусничке" видел возле "зимнего сада",а где именно береш ??
Изменено: Cunst, 24 Май 2012 - 14:59
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:05
Тогда зачем о порошках рассказываешь?Я не пивовар.
Изменено: 1342, 24 Май 2012 - 15:06
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:16
корінь зла у виробництві пива. Щоб забезпечити стабільну (хренову) якість використовується стабільні компоненти - концентрати (побічний ефект - воно трохи здешевлює вартість виробництва і пришвидшує на кілька днів / в рази технологічний процес)та не тільки в привітному)) павлівське сильно пригає за якістю, сьогодні наварять пива, завтра чортзнакого...
а земан нефільтрований свіжий розливний на заводі
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:17
могу рассказать почему. Т.к. я занимался не один год модернизацией предприятий пивной промышленности.
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:19
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:21
http://www.opel-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=189749&view=findpost&p=1072184899расскажи плз - как вдомашних условиях - забодяжить пиво??
ну или крепкий газированный напиток типа кваса??
На крайняк - как поднять градус в квасе?? (крепление водкой - НЕ ПРЕДЛАГАТЬ)
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:24
SPZ, не в этом дело. Солодовенный рынок Украины достаточно монополизирован, но тем не менее есть отшельники, в частности Бердичевсая солодовня.це можна пофіксити ДУЖЕ жорсткою технологією, але пивоварам важко отримати стабільну якість сировини. Деякі пивоварні мають своє виробництво , вирощують зернові, готують солод, але щоб на виході була стабільно висока якість з натуральної сировини добитися важко (і непотрібно, і так пють, бо дешевше)
Изменено: 1342, 24 Май 2012 - 15:26
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:26
Изменено: BadGarry, 24 Май 2012 - 15:28
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:28
натуральні інгридієнти, що пройшли хімічну обробкуа кто в курсе - есть в продаже маленькие на 10 литров пивоварни
НО к ним надо покупать смеси по 20 уе
так вопрос по этим смесям - там натуральное?? или тоже химия??
що це?SPZ, не в этом дело. Солодовенный рынок Украины достаточно монополизирован, но тем не менее есть отшельники, в частности Бердичевсая солодовня.
Проблема мегазаводов прозаичнее - им не стабильность качества важны, для них самое главное СТОЙКОСТЬ ПИВА, в этом их бизнес.
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:29
Гарри, а вот здесь соррь. Я с заводами, промышленными технологиями работаю.расскажи плз - как вдомашних условиях - забодяжить пиво??
ну или крепкий газированный напиток типа кваса??
На крайняк - как поднять градус в квасе?? (крепление водкой - НЕ ПРЕДЛАГАТЬ)
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых