Реклама

Смешные картинки (Архив ч.1)
Опубликовано 17 Август 2012 - 08:54
«Я его спрашиваю, как будет по украински кот? Он говорит кит. А как будет кит? Обиделся и не разговаривает!»(с)а народ не унимается
![]()
![]()
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 17 Август 2012 - 11:38

16.08.2012 17:05 , ОСТАННІ НОВИНИ Журналісти знайшли бабусю - «власницю» кота з білборда У бабусі, яка "переписала хату" - шість онуків, і сім правнуків. Як усе починалося .. Фото з сайту photo-drive.ru Журналістам вдалося поспілкуватися з бабусею з білборда «з котом», який прогримів на всю країну. Як з'ясувала «Комсомольская правда в Україні», Анна Іванівна Третьякова народилася і все життя прожила в Архангельській області РФ на кордоні з Карелією. У цьому куточку російської глибинки немає не те що інтернету, але й мобільного зв'язку, відзначає видання. Про те, що вона стала зіркою української політики, Анна Іванівна з подивом дізналася від журналістів. Фото було зроблено два роки тому і вперше з'явилося на російському сайті про подорожі. Кота домалювали вже українські майстри фотошопу. До слова, у Ганни Іванівни - четверо дітей, шість онуків, і сім правнуків. Загалом, незважаючи ні на які політичні погляди, коту б явно нічого не перепало, відзначає "Комсомолка".
Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/520579-jurnalisti-znayshli-babusyu-vlasnitsyu-kota-z-bilborda.html

Опубликовано 17 Август 2012 - 13:47

наоборот , нужно писать , что бы "психоблок" подтягивался к 80-му левелу и полностью окрепКороче на УОКе , себе спокойней будет ВАЩЕ ничего не писать!

ЗЫ брел вырезал, на полировку отдал.в понедельник отправлю
Изменено: kostiuk, 17 Август 2012 - 13:49
Совесть просто так не мучает, она мстит за то, что ее разбудили!
Опубликовано 17 Август 2012 - 13:58
та лучше сотку катанки за пятерку бахнуть в генделевыпей 100 гр пятизвездочного и относись ко всему проще

Влад видишь, он с тобой не разговариваетkostiuk, за брел спасибо!

Изменено: kostiuk, 17 Август 2012 - 13:58
Совесть просто так не мучает, она мстит за то, что ее разбудили!
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых