Реклама

СТАГ ГБО-4,...Помогаем братьям по топливу
Опубликовано 30 Май 2025 - 20:16
мінімальний 3.8. Як визначити максимальний?даєш кікдаун і в цей час дивися на час впорскування.
буду гратися, пробувати понижати тиск на редукторі - повишати коефіцієнт.понижати тиск не потрібно. це далеко не самий стабільний редуктор. можу запропонувати зменьшити діаметр дюз на 1 шаг.
куди всі поділися??трохи був на війні))))
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 30 Май 2025 - 23:43
куди всі поділися??
я нікого не обідив случайно??)
Так твоя реакція на зміни також не миттєва. У вісх житєві свої питання.
Ник 78, вже натякає, що газу багатенько. Це лічиться чи зменшенням тиску, чи зменшенням діаметром дюз.
З тиском на порядок легше, але робочий діапазон редуктора це дуже важливо, як би не загнати у несприятливі умови для динамічної плодотворної роботи.
Изменено: baton45, 30 Май 2025 - 23:47
Опубликовано 31 Май 2025 - 06:24
трохи був на війні))))
я в неоплатному боргу друже.
можу запропонувати зменьшити діаметр дюз на 1 шаг.
з цим велика проблема. Щоб достати/втановити форсунки треба мати пальці піаніста-гінеколога, а мене, в дитинстві, навіть на баян не взяли (навіть із хору вигнали)..
даєш кікдаун і в цей час дивися на час впорскування.
дякую
Ник 78, вже натякає, що газу багатенько. Це лічиться чи зменшенням тиску, чи зменшенням діаметром дюз.
буде час та натхнення - займуся
Опубликовано 31 Май 2025 - 10:11
А що це за температура редуктора 101?
Датчик температури ГБО правильно вибраний? Від цього також є певний вплив на розрахунок системою ГБО.
ІМХО температура редуктора повинна бути нижче ситеми ОР (навіть на десяток-другий градусів) бо забирається тепло пропаном на перехід у газову фазу.
Можна на прогрітому моторі подивитися рідну температуру ОР, вимкнути ГБО в режим БЕНЗИН, дати можливість редуктору прогрітится до температури
ОР та підібрати тип датчика температури ГБО де показник буде максимально близький до температури ОР.
Або поставити у програмці правильний тип датчика температури редуктора ГБО, якщо він відомий гарантовано. Тоді повинно збігтися з абзацом вище і так.
Изменено: baton45, 31 Май 2025 - 10:16
Опубликовано 31 Май 2025 - 21:51
Доброї ночі...
IMG_20250531_203648594_HDR.jpg 133,21К
21 раз скачано
стаг базік ....
дрова на шнурок поставив...
чомусь не хоче підключатись(((
Nil admirari !!
Опубликовано 01 Июнь 2025 - 21:31
...поставив....не допомогло(((((
Осьо добрий сайт з форумом.
https://gbo-s.ws/for...?/topic/3-stag/
Там вище і драйвера, і обговорення.
Я собі більше двох років поставив блютуз фічу на роз"єм Стагу. Тепер з ноутом на підхваті. На шнурку був не досить надійний зв"язок.
Інколи відвалювався з часом. Ну хоч тепер шнурок не висить.
Якщо блоки ГБО більш сучасні то можна і на Андроїд посадити.
Шось тіпа такого блютузу на сайті магазину вище, але в той момент купляв десь у іншому місці, бо не було, навіть не пам"ятаю де брав, може Харків..
Изменено: baton45, 01 Июнь 2025 - 21:26
Опубликовано 02 Июнь 2025 - 06:44
ziMen, Для того щоб працювати зі стаг байсік - потрібно працювати з програмою для стаг бейсік. Ви скачали прогу для го фаста
SetupAcStag-0.59.2.12048_Light.exe
https://www.ac.com.p...-oprogramowanie
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 03 Июнь 2025 - 07:12
ziMen, Для того щоб працювати зі стаг байсік - потрібно працювати з програмою для стаг бейсік. Ви скачали прогу для го фаста
SetupAcStag-0.59.2.12048_Light.exe
Првцюе!!
Дякую...
IMG_20250603_080124967_MP.jpg 161,87К
16 раз скачано
..пішов вивчати матчасть )))))...буде робота в гвзовщика після моїх вивчань
Nil admirari !!
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых