Реклама

+/- заправка ОККОобъясните, что за..?
Опубликовано 25 Апрель 2017 - 11:35
Я тоже был противником)) Ярым)) 30 000 км за первые 2 месяца и 60 000 км за пять показали другую сторону медали газировки))
Ну при моих 8 - 10 тыс. в год наличие ГБО, я уверен, погоды не сделает. Скорее даже наоборот, только растрат и гемора добавит - установка, обслуживание, общий риск эксплуатации (всегда считал и считаю ГБО потенциальной бомбой, так как видел не одну сгоревшую через ГБО машину), ну и т.д...
Так что я всё же как был, так и остаюсь его ярым противником...
Да и говорят, что наш омеговский R4 не очень дружит с ГБО (V6 получше) - то троит, то ещё что-то. А мне этого не надо - я люблю, чтобы машина работала как часики...
Изменено: Igor Opeleman, 25 Апрель 2017 - 15:58
Опубликовано 25 Апрель 2017 - 12:00
плюсану заправке, подкачиваю колеса у них бесплатно
Опубликовано 25 Апрель 2017 - 17:15
Да и говорят, что наш омеговский R4 не очень дружит с ГБО
триндять! двигун працював у мене чудово на газі. і він найменше проблем приносить установщикам. Друга справа що переважно власники таких омег хочуть економити на всьому і тому тулять комплектуючі які не підходять під цей мотор а то і взагалі ставлять друге покоління на інжектор ... а сам мотор дуже простий і надійний для використання з ГБО, та і місця під капотом дуже багато ... нормальні установщики на Р4 омегу ставлять ГБО за півдня (хіба в седані з кріпленням балона треба побавитись.
считал и считаю ГБО потенциальной бомбой
ось це основна причина чому ти не ставиш собі ГБО, а зовсім не пробіги ;) при пробігах в 10ккм в рік і володінні автівкою від 2х років варто ставити ГБО.
переконувати не буду, кожен сам особисто має прийти до думки про встановлення ГБО.
Опубликовано 25 Апрель 2017 - 19:24
триндять! двигун працював у мене чудово на газі
Можливо - сперечатись не буду. Просто що почув колись, те і переказав тут зараз...
ось це основна причина чому ти не ставиш собі ГБО, а зовсім не пробіги ;)
У 2003-му році була в мене ситуація, якої я не побажаю навіть свому ворогу. Одного разу, ми з сім'єю, ще на тодішньому нашому 124-му Мерсі, поїхали у гості до наших знайомих. На одній із вулиць нашого райцентру я зупинився біля магазину і пішов за гостинцями. В цей час в машині залишились дружина і 9-річний син, мотор був заведений (був кінець листопада місяця), фари і габарити теж були увімкнені, але це не вберегло нас від п'яного придурка, якій на швидкості під 80 км/год влетів у зад нашої машини...
Можете собі уявити силу удару, якщо воєю легенькою "вісімкою" той "шумахер" відкинув мого Мерса на 6 (!!!) метрів уперед (Мерс стояв на ручнику) і зробив із кузова седан кузов хетчбек!!! Також можете уявити, що пережили мої дружина і дитина в той момент!!!
І я уявляю, що могло би бути, якби в багажнику знаходився газовий балон. Мені навіть страшно думати про це...
І от після того всього пережитого я просто ЗАРІКСЯ ставити газ на свою машину. І ніяка надумана економія не переконає мене в зворотньому...
Опубликовано 25 Апрель 2017 - 19:55
У 2003-му році була в мене ситуація, якої я не побажаю навіть свому ворогу.
Можете собі уявити
І я уявляю, що могло би бути, якби
Мені навіть страшно думати про це...А як би метеорит впав би на авто??? Чи блискавка вдарила би??
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 25 Апрель 2017 - 20:51
Да и говорят, что наш омеговский R4 не очень дружит с ГБО
триндять!+1 катається в нас з пробігом під 600 тис., з них 450 на газу, до мотора ще ніхто не ліз (таксі)
баллон при ударе разгерметизируетсяа може нічого з ним не бути.
Шуми?? Ты гиде???
тоже ярий був
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 25 Апрель 2017 - 23:51
Ігор! Що з дружиною і дитиною???
У дружини був сильний вивих шийних позвонків, з малим, слава богу, все обійшлося.
Але стрес всі ми отримали неймовірний (вони - як безпосередні учасники в машині, я - як свідок цього всього зі сторони)...
А у винуватця його машина розтрощена вщент (її ніхто навіть не брався ремонтувати), а він зі своєю такою ж "заліпленою" подругою вибили лобове скло своїми головами. Вона одразу втекла з місця пригоди, ну а йому перемотали голову, і через тиждень на ньому навіть сліду не було! От же ж, як кажуть старі люди, "мали дни" всі учасники тієї пригоди - і мої рідні, і винуватці...
Щодо матеріального боку справи, то в мене до нього питань немає - його мама з далекої Італії переслала все до копійочки на ремонт моєї машини, ще й "сотню" зверху накинула. І все це, як не дивно, відбулося завдяки нашим місцевим даішникам, які в тій ситуації повелися дійсно по-людськи і по-справедливості, за що я їм по сьогоднішній день дуже вдячний.
Щось ми (вірніше, я) задалеко відійшли від теми стосовно ОККО...
Опубликовано 26 Апрель 2017 - 08:15
Я, здається, не дуже смішні речі розказав, а ти розважаєшся???якщо ти так сприйняв - вибач, я не хотів образити. я хтів сказати
а в смысле где, что и кого поджидает никому неизвестно

Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 26 Апрель 2017 - 08:38
там не арабика, а рабуста - это не есть хорошо
это уж кому как
мну к примеру аромат, яркость вкуса и пр. вторично...
мну важнее, чтоб "вставлял" лучче (а в робусте как раз кофеина больше)
пс на заправках кофе не пью
(разве что (чрезвычайно редко) ради пассажиров и только на тех,
где есть отдельная рекреативная зона (столики\посидеть))
Изменено: lame, 26 Апрель 2017 - 08:43
Опубликовано 26 Апрель 2017 - 10:37
...вчера вытянул скидку -1,3грн на литре. Чё та думал что больше 1грн скидок уже нет
мну по-прежнему каждую неделю смс-ят скидку 2.5грн на литр
(крайний раз на окко заправлялся года 4 тому)
или стОит один раз заправиться - отменят и придется что-то "тянуть"?!
Изменено: lame, 26 Апрель 2017 - 13:55
Опубликовано 26 Апрель 2017 - 12:11
если пена, значит там не арабика, а рабуста - это не есть хорошо
правильно рОбуста, но не правильно по содержанию этого сообщения
робуста более водяниста и дает больше крепость, арабика наоборот менее крепкая и дает мягкость и аромат
...вчера вытянул скидку -1,3грн на литре.ехал с другом на выходных, он выиграл супчик

Опубликовано 09 Май 2017 - 18:10
Уточню у него завтра. Точно знаю, что за так досталась.
барахла в каталоге много. на радиоуправении не заметил...
https://www.okko.ua/...og_2014_web.pdf
Опубликовано 10 Май 2017 - 16:08
Говорит, что таки выиграл. Не брал за баллы.
What doesn't kill you makes you stronger!
Опубликовано 11 Май 2017 - 22:20
явка с повинной))
на сепарском бензе с амика, машина намного лучше работает и едет чем на патриотичном с окко...и дешевле... печаль
какой заливал и почём?
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых