Мафия,то есть если я покупаю новую аптечку , которая ни разу не вскрывалась - прокатит?
Поляки. Ше можуть перевірити зовнішні освітлювальні прибори.
типа наличие ксенона в туманках и т.д.?
Опубликовано 17 Октябрь 2013 - 22:32
Мафия,то есть если я покупаю новую аптечку , которая ни разу не вскрывалась - прокатит?
Опубликовано 17 Октябрь 2013 - 22:42
Опубликовано 17 Октябрь 2013 - 22:45
Курити на території миьниці заборонено, не дай боже викинути на асфальт бичок,бубе відразу штраф.
Опубликовано 17 Октябрь 2013 - 23:11
Перевіряють чи все працює. Стопи, габарити, протитуманки, повороти і т.д. Не факт звичайно що перевірятимуть, але можуть.
В мене минулий раз не перевіряли.
Слухай а чк на рахунок тонування, бо минулий раз багато машин тонованих їхало, але нікого не чіпали?
Опубликовано 18 Октябрь 2013 - 08:16
Cr-z, Як до кого. За задні вікна взагалі обмежень немає. Передні по правильному неможна, але їздять. Якшо сильно темна, то можуть розтонувати, штрафу не виписують. Батько часом їздить, то не доставали, в нього передні вікна світлішою затоновані. Друзі навіть з лобовим тонованим їздили, правда після пару поїздок здерли.
Опубликовано 18 Октябрь 2013 - 09:09
Cr-z, Як до кого. За задні вікна взагалі обмежень немає. Передні по правильному неможна, але їздять. Якшо сильно темна, то можуть розтонувати, штрафу не виписують. Батько часом їздить, то не доставали, в нього передні вікна світлішою затоновані. Друзі навіть з лобовим тонованим їздили, правда після пару поїздок здерли.
Зрозуміло
Опубликовано 18 Октябрь 2013 - 19:55
Опубликовано 20 Октябрь 2013 - 13:15
Якщо що можна просто мене набрати все розкажу, нетакий страшний чорт як його малюють, я в Польшу вїзжаю і з тонованими вікнами і з тріщиною в лобовому і ще чорт зна з чим, всі нюанси по аптечках світлу і тому подібному можуть бути на польські свята тоді поляки нехочуть щоб ми до них їхали і можуть причепитись навіть до вітсутності омивача в бачку, коротше як захочуть вернути то вернуть, зелена карта купляється на кордоні за 220гривень, якщо нема доручення 50гривень митнику в паспорт, якщо дуже велика черга 100гривень погранцю і їдем по за чергою, ніяких бумаг на кордоні заповнювати не треба, ну хібащо можуть дати митну декларацію, і то якщо ляпнути митнику що у тебе в кармані більше пари штуки баксів, по самій Польші їздити можна як у нас де є поліцаї їдим по правилах, де нема їдм по уму, сам наїздив по Польші і європі не одину тисячу км ніразу не платив штрафів.
Опубликовано 20 Октябрь 2013 - 17:44
Їхав в Польшу 19.10 простояли на Ягодині: нашу митницю пройшли за хвилин 20-30, а польска сторона тримала 3 години.
Їхав сьогодні зранку назад, на Устилузі черга, а Ягодин проскочив за 10 хвилин зі всім (легкових авто не має взагалі), а фур
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 00:07
Какие страсти о польской границе...
Словакия куда приятнее!
Словакия как Украина,все решает 5-10 евро.Берут аж бегом.
Їхав в Польшу 19.10 простояли на Ягодині: нашу митницю пройшли за хвилин 20-30, а польска сторона тримала 3 години.
Їхав сьогодні зранку назад, на Устилузі черга, а Ягодин проскочив за 10 хвилин зі всім (легкових авто не має взагалі), а фур
Та да йомайо,став в очередь в субботу в 18.30,в воскресенье в 23.00 только вышел.Саму границу прошел за 3 часа .Надоели очередя блин
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 00:32
Словакия как Украина,все решает 5-10 евро.Берут аж бегом.
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 02:10
Знакомые чехи про словаков говорят, что это вообще мол не нация, а что-то типа как у нас цыгане...Наши научили наверное
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 15:07
Знакомые чехи про словаков говорят, что это вообще мол не нация, а что-то типа как у нас цыгане...
а мне вроде как приятные ребята )
ps: а кто-то вывозил алкоголя больше нормы?
Скажем ящика 3-4 шампанского? Если вдруг найдут, какие последствия? Читал что на ЧОПской границе могут даже забрать транспортное средство на котором перевозил это все.
В прошлый раз везли литров 10 вина и шампанского ящик, плюс разного пива и всяких лекеров полбагажника. Прибросали вещами, но было стремно. Пока ждал очередь, открыл Интернет и начали читать разные страсти про контробанду. И сказано, что даже если вы на пол литра больше вывозите, типа вам уже "торба".
И даже простая конфискация контробаса не избавит от ответственности. Типа, взятки не катят
Кто знающий может по этому поводу что сказать?
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 17:27
Я только одного не понял - доверку надо по итогу или нет?
По итоге чего?
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 19:45
Кто знающий может по этому поводу что сказать?
прикинусь знаючим якщо у тебе сховано просто так і автомобіль непереобладнаний спеціально для перевозки контрабанди ніхто нічого у тебе забрати не може, якщо навіть попався то просто треба сказати що везеш польским-словацким-угорьським(залежно куди їдеш) презент, якщо бачать що ти не злісний контрабандист, а везеш собі-друзям, то зазвичай ставляться по людськи.
Я только одного не понял - доверку надо по итогу или нет?
читай вище я все написав.
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 20:19
прикинусь знаючим
якщо у тебе сховано просто так і автомобіль непереобладнаний спеціально для перевозки контрабанди ніхто нічого у тебе забрати не може, якщо навіть попався то просто треба сказати що везеш польским-словацким-угорьським(залежно куди їдеш) презент, якщо бачать що ти не злісний контрабандист, а везеш собі-друзям, то зазвичай ставляться по людськи.
вставлю свої 5 копійок , (при бажанні, нестоянні зірок, наявності "чорної" зміни) можуть конфіскувати алкоголь + виписати штраф (навіть, якщо Ти не контрабандист)
на рахунок доручення ( в мене відсутнє) їзджу за кордон на "чужому" авто, детально описано в пості №16
http://www.opel-club...o-doverennosti/
роздрукував даний папірець - кожен раз наші митники читають його як барани Біблію, і ......прозрівають, що виявляється вже давно не потрібно доручення, польським, румунським, угорським, болгарським взагалі не цікаво чи є доручення, чи його немає
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 20:53
Кстати 9-10 ноября в Варшаве будет Nemiroff 2013. Весьма зрелищное мероприятие, едем с друзьями посмотреть.
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 20:58
Я наоборот из Италии вез бухло, ну очень оно там дешовое :)))прикинусь знаючим
якщо у тебе сховано просто так і автомобіль непереобладнаний спеціально для перевозки контрабанди ніхто нічого у тебе забрати не може, якщо навіть попався то просто треба сказати що везеш польским-словацким-угорьським(залежно куди їдеш) презент, якщо бачать що ти не злісний контрабандист, а везеш собі-друзям, то зазвичай ставляться по людськи.
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 21:12
а Ти куди хочеш везти - в Україну, чи навпаки?
Скоріше всього що в Україну
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 21:24
В Украину :)
Бери полякам пофигу сколько ты выозишь, а вот нашим не пофиг сколько ты ввозишь свыше нормы
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 21:26
в Україну в мене проблем не виникало, просто закидай його зверху яблуками-апельсинами-побутовими речами, так ніби їздив за кордон на закупи, наших митників дрібний опт не цікавить, основне щоб явно не стояв в багажнику ящик з пляшками, а закордонні митники випускають без проблем
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 21:40
закордонні митники випускають без проблем
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 22:23
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 22:49
http://ua-reporter.com/novosti/127664 - Элитное вино «Martini Asti» из Италии досталось чопским таможенникам
http://ua-reporter.com/novosti/131291 - Чопская таможня из-за каких-то 70 кг макарон изъяла крутой "Мерседес". Это вообще жесть
Лопатишь темки, чтобы знать стоит везти или нет.
Таможенику пару гривен и все провезешь
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 23:13
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 22 Октябрь 2013 - 09:47
Так неохота снимать тонировку с передних боковых стекол...
Кстати, кто знает как её правильно снимать? ))
Їдь так, якщо що на таможні розберешся я здирав прямо на переході охотнічим ножов з лезом в см 20 за три хвилини поки поляк оформляв паспорт, якби не встиг обіцяв вернути, але після того як я достав "ножичка" він вже не спішив особо.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых