Cr-z, ідучи з Варшави не раз бачив таких літунів через 500м після камери що стоять і чухають потилицю біля поліцейської машини.
Мене значить пару раз пронесло , завтикав
Опубликовано 28 Октябрь 2013 - 15:39
Cr-z, ідучи з Варшави не раз бачив таких літунів через 500м після камери що стоять і чухають потилицю біля поліцейської машини.
Мене значить пару раз пронесло , завтикав
Опубликовано 28 Октябрь 2013 - 17:08
камер на всю Польщу 50 штук, решта їхніх ящиків-"кукушок" реально пусті, мене коли вперше вночі сфоткала камера я чуть не обробився - їду в 3 ночі, по нашим міркам не швидко, машин навколо нема, і тут такий спалах, наче НЛО, от-так виглядає фотофіксація
Pentagon
вїзд в Україну зі сторони Польщі
Рава-Руська http://www.traxelekt...a.php?lokid=767
Шегині http://mediahost.pl/...mer-2/kamera-6/
Краковець http://www.przemysl...._wyjazd_RP.html
вїзд в Польщу зі сторони України
Краковець http://www.przemysl....rzyjazd_RP.html
Шегині http://www.przemysl....ga_przywoz.html
Опубликовано 28 Октябрь 2013 - 21:58
камер на всю Польщу 50 штук, решта їхніх ящиків-"кукушок" реально пусті, мене коли вперше вночі сфоткала камера я чуть не обробився - їду в 3 ночі, по нашим міркам не швидко, машин навколо нема, і тут такий спалах, наче НЛО, от-так виглядає фотофіксація
Опубликовано 28 Октябрь 2013 - 22:09
Ага... Я тоже сначала не сообразил ))
Просто поляки, совершенно естесственно, в названии камер указали свои пограничные населенные пункты, такие как Корчова (у нас Краковец), Хрубешов (Рава-Руська), Медичи и т.п.
Рава - Хребенне, Шегині - Медика, Устилуг - Грубешів
Опубликовано 28 Октябрь 2013 - 22:59
камера фотографує тільки коли реально перевищив, але принципове значення це має для автомобілів зареєстрованих в Євросоюзі, для нас поки діє принцип - "неспійманий не злодій"
Зрозумів
Опубликовано 29 Октябрь 2013 - 00:04
Именно так! ))Рава - Хребенне, Шегині - Медика, Устилуг - Грубешів
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 29 Октябрь 2013 - 22:50
Там торгашам ніззя, тому 15 хвилин - і вже по кордону
Опубликовано 31 Октябрь 2013 - 11:33
Khimik, так торгаші по зеленому їдуть переважно.
ями це дааааа ((((
а от людей ІМХО нема бо віддалено від великих населених пунктів як з укр боку так і з пол боку теж. і далеко від транзитних шляхів.
от для прикладу рава, краківець і шегині.
на шегинях майже завжди пісец .... а чому бо Мостиська, Городок, самі Шегині з одного богу і цілий перемишль з другого. плюс дорога на Краків пролягає саме через цей перехід.
Рава, по розмірам трохи менша та й на Варшаву дорога, + Томашув + Люблін. +сіл дрібних багато по дорозі. на укр стороні. тому там теж черги бувають.
Краківець, хоча села і є але не так багато, + перехід трохи більший, але саме головне на польській стороні мало що є в цьому районі. + не транзитною дорогою (хіба на краків). тому і черги тут трохи менші. хоча наші умєльци їдуть в перемишль через краківець )))) (там вздовж кордону 20+км по гарній дорозі )))).
тому моє ІМХО що Краківець з цих трьох рулить ))).
правда ще мають скоро відкрити пункт Будомєж-Грушів. (це по середині між краківцем і равою) але дорога туда напене буе така сама як і на Смільницю (((. хоча так само пункт спільний а не розділений. надіюсь трохи розгрузить черги на Краківцю ))).
Опубликовано 31 Октябрь 2013 - 12:14
Опубликовано 31 Октябрь 2013 - 21:57
Поляки вже зробили повністю , а наші наввть і не починали в Грушеві нічого.
Нічого дивного, як завжди
Опубликовано 01 Ноябрь 2013 - 11:18
Немає червоного коридору + ями по дорозі. Тому і людей ніколи нема.
Їхав я там пару років тому... Капець, а не дорога... Швидкість - 10-15 км/год і постійне оминання "вієблінок"!!! І так кілометрів з 20-ть!!!
Але черги реально не було!!!
Изменено: Enjoy, 01 Ноябрь 2013 - 11:19
Опубликовано 02 Ноябрь 2013 - 14:44
Їхати буду з Чернігівської області, мабуть через Львів, принаймні так по картах виходить.
Планую їхати вночі, чи є сенс підтягуватись на кордон на четверту-п"яту годину ранку?
Імовірність того, що в цей час черга менша, ніж, скажімо о 9-й ранку, існує?
Опубликовано 02 Ноябрь 2013 - 14:53
4-5 ранку черга не повинна бути великою, з 6 ранку черга може раптово вирости на 100 машин, але найменшу чергу ТУДИ завжди спостерігаю 3-5 після обіду(за 45 хвилин проходжу границю)
....і ще: старайся не їхати пятниця-субота - однозначно потік транспорту більший, ніж посеред тижня і в неділю
Изменено: юpa, 02 Ноябрь 2013 - 14:51
Опубликовано 02 Ноябрь 2013 - 18:19
atthe, звісно що вночі черги менші.
а чому через Львів. здається києвляни писали що Варшавка в нормальному стані. Їдь на Ковель а там Люблін і Варшава.
дорога на Варшаву гарна і тупих знаків 70-50-70 майже нема ( на Краків чих знаків купа).
Запасись картами свіжими бо розв'язок нових в Варшаві дуже багато. і багато розв'язок в процесі реконструкції.
Опубликовано 02 Ноябрь 2013 - 19:04
а чому через Львів. здається києвляни писали що Варшавка в нормальному стані. Їдь на Ковель а там Люблін і Варшава.
дорога на Варшаву гарна і тупих знаків 70-50-70 майже нема ( на Краків чих знаків купа).
Запасись картами свіжими бо розв'язок нових в Варшаві дуже багато. і багато розв'язок в процесі реконструкції.
+1 за Ковель і на Варшаву через Люблін .
через Львів і на Раву виходить на 150км. більше.
Изменено: меля, 02 Ноябрь 2013 - 19:06
Опубликовано 02 Ноябрь 2013 - 23:15
Всім дякую за підказки. Реально дивлюсь, що через Ковель і ближче і прикольніше. Гугл якраз і веде через Ковель (і яндекс, якщо його правильно зрозуміти) Тільки я їду вперше автомобілем за кордон (їду з дружиною - просто на пару днів, маємо піврічну словацьку шенгенську візу, яку брали під туристичну групову поїздку влітку, ж хочемо скористатись ще раз нею і трохи світу побачити). Тому найбільше мене мандражить питання переходу кордону. Якщо їхати через Ковель, то це виходить перехід Ягодин? По карті населені пункти Starovoitove/Berdyszcze, але рядом бачу напис "автопорт Ягодин" то в мене зі словом Ягодин асоціюється кордон, а Starovoitove/Berdyszcze ні про що не каже... Тобто актуальне питання - якщо їхати через Ковель, то на який треба їхати прикордонний перехід?
ок, дякую, значить треба пораніше виїхать буде, щоб середночі дістатись кордону.
Запасись картами свіжими
що мається на увазі? у мене навігатор навітел під вінцє - карти за перший квартал 2013-го. свіжішого поки нема.
Изменено: atthe, 02 Ноябрь 2013 - 23:21
Опубликовано 02 Ноябрь 2013 - 23:30
Тобто актуальне питання - якщо їхати через Ковель, то на який треба їхати прикордонний перехід?
Опубликовано 03 Ноябрь 2013 - 00:34
Во вторник планирую возвращаться из Вроцлава домой - думаю ехать через Ковель.По польскому радио сказали что очередь на границе в сторону Львова на 4 часа
Отпишись как там обстоят дела
Опубликовано 03 Ноябрь 2013 - 10:25
atthe, по переходу кордону не переживай. головне не вези нічого забороненого і все буде пучком "найстрашніше" це буде черга.
а по картам .... ти мене вірно зрозумів. просто залити свіжі карти. ну і стандартне попередження. що треба зважати на знаки. бо карти можуть бути трохи не вірними.
У Любліні роблять нову розв'язку тому там обережно !
Опубликовано 03 Ноябрь 2013 - 11:00
Опубликовано 03 Ноябрь 2013 - 11:30
rozhko, та ладно. нормально їдеться по навігатору. затиків з навігатором за шлях Львів-Варшава-Львів було зо 4-5. і то там де велись роботи по реконструкції розв'язок, або щойно побудовані розв'язки. + по Варшаві без навігатора сутужно. а карти у мене були старі 2010-2011р.
Military, у мене стеренький навігатор з іГо 8.3.1 зараз вже карти 2013 року. а по інету .... нема нічого ліпшого як купити місцевого оператора і ним користуватись.
ЗІ: доречі якщо комусь треба карти то пишіть, вишлю )) бо був скачав мегапак в 9Г
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых