Классс.
Реклама

Будинок для активного відпочинку...Проект "Курінь рибака"
Опубликовано 17 Август 2014 - 22:25
Вітя....Ти в коменти дивився?
Там хазяїн відписався,що ця іграшка коштує 40!!!куе!...
За 40 можна було б щось цікавіше придумати....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 17 Август 2014 - 22:46
там в предложениях есть и подешевле варианты.Там хазяїн відписався,що ця іграшка коштує 40!!!куе!...
За 40 можна було б щось цікавіше придумати....
К примеру, "циганская кибитка", довольно похожая внешне с твоим вариантом - http://tinyhouselist...-gypsy-wagon-2/ за 7000$
Правда фотографий интерьера не много.
Опубликовано 18 Август 2014 - 07:30
там в предложениях есть и подешевле варианты.
К примеру, "циганская кибитка", довольно похожая внешне с твоим вариантом - http://tinyhouselist...-gypsy-wagon-2/ за 7000$
Правда фотографий интерьера не много.
Ось "варіант"...Мрія,а не будинок....
[post='']http://images.yandex...arsV-Com-46.jpg[/post]
"Циганська кібітка"-не нра!
Изменено: Юстас, 18 Август 2014 - 07:34
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Август 2014 - 07:52
"Циганська кібітка"-не нра!
+1
Опубликовано 18 Август 2014 - 13:23
Ось "варіант"...Мрія,а не будинок....
Оверквотинг
Юстас, ты ещё про подводные апартаменты напиши - что-бы рассматривать жизнь сомов на дне реки
А на колёсах есть "домики" и небольших размеров. Вот, к примеру:
P.S. нужно научить тебя вставлять картинки.
Если ты видишь, что скопированная тобою ссылка на картинку не заканчивается на *.jpg, наведи на исходную картинку мышкой и нажми правую кнопку мышки - из появившегося меню выбери "Открыть картинку в новой вкладке" - там, как правило, в адресной строке будет уже прямая ссылка на *.jpg файл.
Хотя на некоторых сайтах приходится поковыряться в структуре html-кода странички, пока "извлечёшь" нужную прямую ссылку на *.jpg файл.
Опубликовано 29 Сентябрь 2014 - 22:28
зі. Чё то я пропустил... На зиму ты домик будешь перевозить от туда?
Ось на ці вихи 4/5 жовтня будиночок поїде на зимову стоянку...Недалечко-за кілометр,під охорону...Потягну Китайським всюдихідом сусіда по берегу...
Зрозуміло що на вихи я знову буду приїздити порибалити та переночувати у будиночку...
Ну рибалити я буду поки лід не стане-задоволення від сидіння над лункою для мене не зрозуміле...
Отакі от справи...
Якщо не забуду-зроблю пару світлин на новому місці...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Сентябрь 2014 - 07:21
сидіння над лункою для мене не зрозуміле...
Я би посидів так.http://club-fish.ru/...ku-10-foto.html
Изменено: bucket, 30 Сентябрь 2014 - 07:22
Arbeit macht frei
Опубликовано 30 Сентябрь 2014 - 08:03
сам процесс транспортировки...
їде як звичайний причіп...
Я би посидів так
Ця хатинка вже об'їздила всі форуми по декілька разів...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Октябрь 2014 - 20:37
Не, не... Не просто на новому місті, а и сам процесс транспортировки...
Збирав свої пожитки з четверга...Одним словом всі пожитки було зібрано в будиночок і в два легкових причіпи за два дні...
Один з них люб'язно мені допоміг придбати наш Евакуаторний...
Зачепили будиночок за сусідового китайця.Спустили в авто колеса до 1атм.Резина в нього звичайна,але потихеньку тягнула сцепку...
По рівних пісчаних поверхнях все йшло нормально...
А ось на одному з підйомів на пісчану дюну таки зцепка почала зариватись в пісок...Сісти на пузо звичайно ніхто не дав...Трохи відкотились заднім ходом.Під'їхав я Джимніком-зачепив за передній стабілізатор(чому відсутнє переднє буксирувальне ухо в китайці-я в хазяїна допитуватись не став).
Китаєць дочекався поки я не зроблю натяжку і в цей момент обидва авта газ в пол.Потрійна зцепка легко подолала підступний підйом
Джимнік готується витягувати зцепку...
На цій світлині будиночок став на зимову квартиру.Поруч Джимнік-з експедиційного багажника якого я встановлював останні дві секції димової труби...
Два дні пахоти...Перегнати будиночок і причіпи по землі.Перегнати човна водою.Все поскладати на новому місці та дати лад...Притомився я трохи...
Хочу на цій неділі зробити столешню та поличку для посуду в будиночку...Хочеться комфорту й на зимових квартирах...
(Я вибачаюсь за якість фото,але й на ці не було часу.)
Изменено: Юстас, 05 Октябрь 2014 - 20:38
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Октябрь 2014 - 21:07
Юстас, Супер!
Спасибо за подробный рассказ и фото...
зы. Реально интересно.
зыы. А сам не тащил, бо все вещи в домике были и он реально стал тяжелым для джимика?!
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
Опубликовано 05 Октябрь 2014 - 21:25
зыы. А сам не тащил, бо все вещи в домике были и он реально стал тяжелым для джимика?!
Мммм...
Джимнік замалий для такої роботи...в нього дозволена вага для буксирування 450без та 750кг причіпу з гальмами.Та й китаєць теж-ще те недоробло з бензиновим попихачем-тягнув тільки на першій пониженій передачі,але хоч вагу має...
Просто потрібне авто з вагою близькою до будиночка...Щось на кшталт Амарока мабуть...
На весну щось буду думати-де взяти буксир...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Октябрь 2014 - 20:12
17-18жовтня проводив світло в биночку.Світлодіодна лєнта по 1м.довжиною на кожний поверх.Світить яскраво,відчув себе білою людиною.Таке щастя,на вимикач клац-і в тебе в будиночку яскраво,як вдень.Дуже задоволений.Все працює від автомобільної АКБ12В./60Аг.Робив усе мій компаньїла Юра Миколайович,я був за підсобника))
1)Думаю ставити сонячну батарею для зарядки АКБ...
2)Наступним думаю робити меблі для куточку кухні.Зовсім немає місця де приготувати їжу,або розкласти кухонні причандали пристрої та ін.
3)Також планую робити розкладний столик для харчування.
4)Хочеться також щоб була хоч маленька,але миєчка в середині.Бо на вулиці,коли прохолодно,помити посуд неможливо-жир з тарілок та ложок хоч бензином змивай...
Бачив у причіпах дачах мийку з складаним гусаком?Хтось придбавав подібне щастячко?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Октябрь 2014 - 20:21
Юстас, а если продумать еще вопрос с горячей водой? Она везде пригодиться... и посуду помыть и душ принять....
Солнечные батареи надо бы сделать "трасформирующимися"... Вещь не из дешёвых и стационарное закрепление грозит что их сопрут. Ты ж не постоянно в доме проживаешь.... А таскать их руцями при приезде/отъезде думаю не совсем зручно... да и не кошерно руцями то...
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
Опубликовано 19 Октябрь 2014 - 20:45
Юстас,
1)а если продумать еще вопрос с горячей водой? Она везде пригодиться... и посуду помыть и душ принять....
2)Солнечные батареи надо бы сделать "трасформирующимися"... Вещь не из дешёвых и стационарное закрепление грозит что их сопрут. Ты ж не постоянно в доме проживаешь.... А таскать их руцями при приезде/отъезде думаю не совсем зручно... да и не кошерно руцями то...
![]()
1)Це не є питанням,бо Попелюшка працює....
Душ є в бані-літом в моїй,зимою у лісника...
2)Повторюю ще раз-у нас не крадуть...Бо якщо і крадуть-то знаходять.А якщо знаходять,то карають не за нормами адміністративного та кримінального права,а керуючись тільки революційним сумлінням та громадянським світосприйняттям.Такий підхід докорінно змінив відношення мешканців до чужого приватного та колективного майна-бо знають,покарання буде швидким,невідворотним,вчасним,справедливим з повним відшкодуванням матеріальних та моральних збитків.
Одним словом у кожного є-може і шмальнуть у випадку чого!
У Юрія Анатолійовича,сусіда чия плавдача-стоїть сонячна батарея років з п'ять...Працює нормально,спочатку на вікні стояла закріплена,а тоді була перечеплена на дах.
а може пора фундамент заливати?
на весні?
а то ще пару тюнінгів і будиночок буде немобільний
Я подумаю над твоєю пропозицією...Вона є слушною,але поки що нездісненною.Хоча я й рухаюсь у цьому напрямку)
Изменено: Юстас, 19 Октябрь 2014 - 21:12
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Октябрь 2014 - 23:21
1)Це не є питанням,бо Попелюшка працює....
забув....
2)Повторюю ще раз-у нас не крадуть.
Свои - нет, но сейчас много залетных появилось....
У меня во дворе тоже пару авто первый раз за 10 лет распотрошили....
Опубликовано 20 Октябрь 2014 - 09:24
А якщо на причіп поставити високопрофільні колеса?На ступиці виточити фланці перехідники для цієї справи.
Що саме мається на увазі?
Свои - нет, но сейчас много залетных появилось....
Територія охороняється службовими собаками-інколи обгризають навіть своїх...
А якщо серйозно,то є навколо багато жирніших місць де може поживитись нечиста на руку людина...А що красти у рибацуги?-поплавці,жилку,та жменю іржавих гачків?Чужим це не цікаво...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Октябрь 2014 - 22:07
Територія охороняється службовими собаками-інколи обгризають навіть своїх...
А якщо серйозно,то є навколо багато жирніших місць де може поживитись нечиста на руку людина...А що красти у рибацуги?-поплавці,жилку,та жменю іржавих гачків?Чужим це не цікаво...
Ну ты лучше знаешь местные "опасности"...
Опубликовано 21 Октябрь 2014 - 22:06
1.Причіп довгий,а кліренс низький,тому чіпає животом .
2.Через перехідник поставити колеса з високим профілем,збільшиться трохи кліренс.
1.Це неможливо-колеса стоять майже посередині споруди.Якщо б щось і чіпляло то тільки краєм будиночка.
2.Все розраховано-висота споруди 3метри 85см.Це максимально,що можна зробити для того щоб вільно пересуватись і не обпилювати дерева,та не рвати дроти.
Все розраховано...
а може пора фундамент заливати?
на весні?
а то ще пару тюнінгів
Останній раз були на рибалці...Температура за бортом +2.Готувати їжу,а також її приймати на дворі-стає некомфортним.Ще один ньюанс-в будиночку зовсім немає меблів,тумбочкостолівстолешень,мийок та ін зручностей...
От сидиш дома,в квартирі-тебе оточують всі блага цивілізації,якими користуєшся не задумуючись яке це щастя!Бо звик!!!Треба світло-кліік,-є!Вода потрібна?-крутнув кран потеклаааа.При цьому необмежено і не дуже задумуючись куди?
Будиночок не дає лінькувати-вирішив я добавити комфорту...Почав робити меблі.Шафу для одягу.Тумби.Полиці під кухоний реманент.Стіл відкидний-він же обідньосвятковий.
І ще мені дуже нестерпно захотілося газову плитку та мийку,щоб не готувати їжу та не мити посуд на вулиці.А все це робити в будиночку...
Одним словом замовив оце.
http://www.boatservi...8821rm-5556.htm
Воно мені по розмрам та по функціоналу підходить,а ще дуже сподобалось зовнішнім виглядом,та тим що кран складується.В Україні нема-обіцяють привезти за 3 неділі.Буду мабуть тепер ще й витяжку робити!
Изменено: Юстас, 21 Октябрь 2014 - 22:09
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Октябрь 2014 - 08:23
Який ще маньяк?...Ну от уявіть,що вам потрібно приготувати сніданок під відкритим небом при +2,та ще його й з'їсти-теж під відкритим небом...А якщо не самому,а з дружиною та дітьми?Порозбігаються всі як таргани!
Треба робити умови і в першу чергу думати про якісний та комфортний відпочинок...
Одним словом роблю чотиризірковий будиночок!))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Октябрь 2014 - 11:20
На таком "будиночке" уже некуда их вешать...
Кого? :blink:
Юстас, пора передвижную веранду пристраивать к домику.
Не варіант!Он фріци все розміщують у причіпахдачах-чим я хуже?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Октябрь 2014 - 11:21
Кого?
зірочки :MEOiRXW:
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых