Нема за що.
Бережи осінню від мишей.
Вони зарази як прокляті в через кожну шпаринку просочуються.
В церкві на воді вже в цьому році правлять службу?
Опубликовано 07 Май 2014 - 10:52
Нема за що.
Бережи осінню від мишей.
Вони зарази як прокляті в через кожну шпаринку просочуються.
Опубликовано 07 Май 2014 - 17:28
Ще позаторік здається правили...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Май 2014 - 15:23
ждем постоянные фотоотчеты от "избушки на круглых ножках"
![]()
Видалося три години вільного часу...
Заїхав на склад по продажу лицювальної плитки...І там...стояла одна отака гламурина з невеличким отколом(розмір приблизно 600х770мм)
Вартість цього гламуру на долівку приблизно 320грн/1м.кв.
Цей шматок мені зголосилися(через касу!)спродати за 15!!!грн.Радість моя була безмежною,але недовгою...
Щоб зробити з цього шматка розмір 400х500мм,та пробурити 3 отвори(щоб закріпити на стіні)-знадобилося 3 години,диск до болгарки по каменю,та спеціальне сверло для плитки...
Але все склалося як гадалося,тепер у мене такий теплоекран ,що захищає від тепла "попелюшки" дерев'яну стіну.Вибачаюсь за якість фото,але по іншому не виходила світлинка...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Май 2014 - 16:08
Андрій, як будинок переносить дощову та вітряну погоду? Ніде не затікає?
Як він може затікати???Головний технагляд Діма ака Пуля(якщо завітає на гостину-буду наливати скільки зможе випити ),а руки невтомного автора проекту та мої...
Адська суміш!
Якщо ж серйозно,все напрочуд міцно,тепло,комфортно і радує,око,душу й тіло.
Тільки позитивні емоції...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Май 2014 - 12:03
интересно, а обычное зеркало такой же формы, ток на всю панель, не решило бы вопрос экранирования и заодно эстетики?)тепер у мене такий теплоекран ,що захищає від тепла "попелюшки" дерев'яну стіну
Изменено: трой, 19 Май 2014 - 12:04
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 19 Май 2014 - 13:14
интересно, а обычное зеркало такой же формы, ток на всю панель, не решило бы вопрос экранирования и заодно эстетики?)
Не знаю...,можливо і вирішило б...Але мені хотілося щось з натурального каменю чи плитки...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Май 2014 - 13:21
Не знаю...,можливо і вирішило б...Але мені хотілося щось з натурального каменю чи плитки...
ну эт дело вкуса, как по мне, то кусок плитки прикрученной на деревянную стену, да ещё и не на всю ширину панели, трохи не по фен шую...
но опять же, эт мну так видит через монитор, а из далека зрение может и подвести )
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 19 Май 2014 - 14:26
не на всю ширину панели, трохи не по фен шую...
но опять же, эт мну так видит через монитор, а из далека зрение может и подвести )
розмір максимальномінімальний з потрібного...
Добавлю що прикручений до стіни через 20мм проставки-щоб тепло на стіну не передавав...
Двадцатку сфотал.
![]()
![]()
Сама в кадр вскочила...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Май 2014 - 08:38
Юстас, хтось поцупив твою ідею:
Ні,не поцупив!Просто форма однакова-втілення різні...Ось Енді кидав на початку теми
Взято тут
http://offline.by/pr...dom-na-kolesax/
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Июнь 2014 - 11:48
Тема супер, жаль что только заметил..........
Юстас, а домик стоит посреди поля в стиле самозахвата?
Или там у тебя есть какой-то участок с документами?
Приватноособисті інтереси таки накладають певний відбиток на землекористувачів...
Згідно ВК та ЗК є так звані природоохоронні та берегові зони наприклад річок.
Наприклад природоохоронна зона річки Дніпро складає-100м від води на кожному березі Дніпра...
Не може бути(за Законом!) ніякого участку тим паче з документами на цій території.Окрім оренди на 49 років...(хоча в нашій країні можливе все)
Я нічого не самозахвачував-місця на Дніпрі навалом.Будуєш будиночок(купляєш причіп дачу) і "самозахвачуй" скільки завгодно...
Тільки щось мало бажаючих...Бо в тренді зараз Єбипет,Туркіш,Хреція та ін.
Хоча людей яким більше до вподоби рідна земля та природа-стає все більше.Але то все гурмани та поціновувачі-яким не потрібен закордонний олінклюзив...
Изменено: Юстас, 03 Июнь 2014 - 07:42
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Июнь 2014 - 12:58
А не боишься, что пока тебя там нет, поорудуют марадёры?
У нас там нема мародерів...
Там же не стоїть тільки мій будиночок...Стоїть народішко плавдачами,човнами,таборами,церквами,елітними маєтками-хто на що назбирав...
Я ні в кого не мародерствую...,і в мене ніхто.
Навіть зимою,коли в таборах нікого нема ( всі маєтки відвозяться на зберігання в лісництво)-ніхто нічого не ламає...Хоча "пінгвіни" постійно на кризі сидять...
Те що пляшок порожніх позалишають взимку-це є...А щоб красти,чи ламати/хуліганити/бешкетувати?...Такого нема...
Не прийнято це у нас...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Июнь 2014 - 19:13
ну эт дело вкуса, как по мне, то кусок плитки прикрученной на деревянную стену, да ещё и не на всю ширину панели, трохи не по фен шую...
На цьому тижні,в одну з ночей топив Попелюшку...Плитка взяла на себе тепло і не передала на поверхню...Практична сторона питання мене повністю задовольнила...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Июль 2014 - 12:27
Как то хочется узнать дальнейшую жизнь домика....
![]()
Все дуже,дуже,дуже добре...
Я звичайно дуже старався під час будівництва,але й гадки не мав,що буде так комфортно...
Все вийшло дуже добротно.Будиночок вже пару разів витримав справжнісіньський шторм з поривчастим шквальним вітром.
Я навіть не очікував що каркасник може бути настільки затишним...Зрозуміло,що після палатки я почуваю себе справжнісіньким домовласником...
Комфорту додає холодильник.Коли на вулиці прохолодно,та вогко,він працююючи гріє будиночок та видавлює вологу...
Навіть не знаю як передати свої емоції.
В мене відчуття,що побудував справжній дім!
Внутрішнє оздоблення,поки що заморозив-буду робити трохи пізніше...
Как держит летнюю жару?
Правильний пиріг даху,тому все ОК!
Тримає як термос!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Июль 2014 - 13:49
Все дуже,дуже,дуже добре...
Молодец!
Но парочка свежих фото обжитого домика с прибудинковою територією не помешает...
Бо крайние фотки были только на момент передислокации...
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
Опубликовано 21 Июль 2014 - 15:52
Молодец!
Но парочка свежих фото обжитого домика с прибудинковою територією не помешает...
![]()
Бо крайние фотки были только на момент передислокации...
DSC04235.JPG 168,88К
167 раз скачано
Ось тільки на цій фотго видно трохи прибудинкову територію...Палатка,альтанка,навіс для сушки дров...,банька...
DSC04234.JPG 164,31К
174 раз скачано
Порівняно з минулим роком якість відпочинку підвищилася до класу "люкс"...
Йдеш на рибалочку,знаєш що прийдеш вечором,затопиш баньку-відпочинеш тілом та душою...Після баньки-чай(люблю з шоколадкою)або пляшка прохолодного пива...
Сон у будиночку-ммммммммм-краще ніж на базі відпочинку...Дощ-не заважає зовсім(це саме те,чого я так волів),а саме те,що немає відчуття вологості та сирості-все сухо та комфортно...
Сашко(або діти що приїздять в гості) спить в мансардному поверсі-там теж гарно сон...
Що я можу сказати,-якби мені хтось торік сказав що в мене будуть такі царські умови відпочинку-не повірив би...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Июль 2014 - 23:47
Сон у будиночку-ммммммммм-краще ніж на базі відпочинку...Дощ-не заважає зовсім(це саме те,чого я так волів),а саме те,що немає відчуття вологості та сирості-все сухо та комфортно...
Що я можу сказати,-якби мені хтось торік сказав що в мене будуть такі царські умови відпочинку-не повірив би...
Юстас, дорогу осилит идущий!
"Так выпьем же за то, что-бы наши желания совпадали с нашими возможностями!" (с)
Опубликовано 27 Июль 2014 - 20:41
Побачив,що потихеньку біліє будиночок з південної сторони...
Сьогодні покрив лаком...
DSC04250.JPG 126,21К
96 раз скачано
На фотго гарно видно,що ліворуч від драбини підлаковано,а праворуч-ні...
Лаку хватило тільки на вигорівшу(південну) сторону будиночку...
В цьому році мабуть ще раз(по колу) полакую зовні...
Изменено: Юстас, 27 Июль 2014 - 20:49
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Июль 2014 - 20:56
Юстас, класс!
Так у тебя там кроме домика еже несколько помещений (палатка, банька?!
зі. Чё то я пропустил... На зиму ты домик будешь перевозить от туда?
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
Опубликовано 28 Июль 2014 - 07:51
Так у тебя там кроме домика еже несколько помещений (палатка, банька?!
зі. Чё то я пропустил... На зиму ты домик будешь перевозить от туда?
Так,у мене там крім апартаментів є й додаткові допоміжні приміщення .Альтанка,Домініканська баня,пару палаток...
По закінченню сезону будиночок проїде 1км і стане на зимову стоянку біля помешкання лісника...
Изменено: Юстас, 28 Июль 2014 - 07:52
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Июль 2014 - 09:34
По закінченню сезону будиночок проїде 1км і стане на зимову стоянку біля помешкання лісника...
"Ну это нормально" (с)
А то я думал будет опять "долгая дорога в дюнах"... .
Опубликовано 28 Июль 2014 - 15:12
"Ну это нормально" (с)
А то я думал будет опять "долгая дорога в дюнах"... .
Ну...Секаса все рівно хватить...
З одного місця зняти,в інше перетягти та встановити...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 31 Июль 2014 - 12:28
1)Золотые у тебя руки .
2) Но над ступенькой надо бы еще поработать .
1)Тільки до ліктя!Вище платина...
2)Сходинка з двох піддонів-просто шикарна...По перше велика площа на ній вміщається багато взуття,по друге вона може бути в будь який час демонтована,по треттє вона з натурального матеріалу+на сонці не нагрівається...
Безліч перваг-всі одразу й не пригадаєш...
Изменено: Юстас, 31 Июль 2014 - 12:32
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Август 2014 - 16:02
Завжди на лінії +++ О5О 311 16 89
И с каждой новой прибамбасинкой она становится все новее и новее....
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых