Нема за що.
Бережи осінню від мишей.
Вони зарази як прокляті в через кожну шпаринку просочуються.
В церкві на воді вже в цьому році правлять службу?
Опубликовано 07 Май 2014 - 10:52
Нема за що.
Бережи осінню від мишей.
Вони зарази як прокляті в через кожну шпаринку просочуються.
Опубликовано 07 Май 2014 - 17:28
Ще позаторік здається правили...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Май 2014 - 15:23
ждем постоянные фотоотчеты от "избушки на круглых ножках"
![]()
Видалося три години вільного часу...
Заїхав на склад по продажу лицювальної плитки...І там...стояла одна отака гламурина з невеличким отколом(розмір приблизно 600х770мм)
Вартість цього гламуру на долівку приблизно 320грн/1м.кв.
Цей шматок мені зголосилися(через касу!)спродати за 15!!!грн.Радість моя була безмежною,але недовгою...
Щоб зробити з цього шматка розмір 400х500мм,та пробурити 3 отвори(щоб закріпити на стіні)-знадобилося 3 години,диск до болгарки по каменю,та спеціальне сверло для плитки...
Але все склалося як гадалося,тепер у мене такий теплоекран ,що захищає від тепла "попелюшки" дерев'яну стіну.Вибачаюсь за якість фото,але по іншому не виходила світлинка...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Май 2014 - 16:08
Андрій, як будинок переносить дощову та вітряну погоду? Ніде не затікає?
Як він може затікати???Головний технагляд Діма ака Пуля(якщо завітає на гостину-буду наливати скільки зможе випити
),а руки невтомного автора проекту та мої...
Адська суміш!
Якщо ж серйозно,все напрочуд міцно,тепло,комфортно і радує,око,душу й тіло.
Тільки позитивні емоції...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Май 2014 - 12:03
интересно, а обычное зеркало такой же формы, ток на всю панель, не решило бы вопрос экранирования и заодно эстетики?)тепер у мене такий теплоекран ,що захищає від тепла "попелюшки" дерев'яну стіну
Изменено: трой, 19 Май 2014 - 12:04
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 19 Май 2014 - 13:14
интересно, а обычное зеркало такой же формы, ток на всю панель, не решило бы вопрос экранирования и заодно эстетики?)
Не знаю...,можливо і вирішило б...Але мені хотілося щось з натурального каменю чи плитки...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Май 2014 - 13:21
Не знаю...,можливо і вирішило б...Але мені хотілося щось з натурального каменю чи плитки...
ну эт дело вкуса, как по мне, то кусок плитки прикрученной на деревянную стену, да ещё и не на всю ширину панели, трохи не по фен шую...
но опять же, эт мну так видит через монитор, а из далека зрение может и подвести )
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 19 Май 2014 - 14:26
не на всю ширину панели, трохи не по фен шую...
но опять же, эт мну так видит через монитор, а из далека зрение может и подвести )
розмір максимальномінімальний з потрібного...
Добавлю що прикручений до стіни через 20мм проставки-щоб тепло на стіну не передавав...
Двадцатку сфотал.
![]()
![]()
Сама в кадр вскочила... ![]()
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Май 2014 - 08:38
Юстас, хтось поцупив твою ідею:
Ні,не поцупив!Просто форма однакова-втілення різні...Ось Енді кидав на початку теми

Взято тут
http://offline.by/pr...dom-na-kolesax/
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Июнь 2014 - 11:48
Тема супер, жаль что только заметил..........
Юстас, а домик стоит посреди поля в стиле самозахвата?
Или там у тебя есть какой-то участок с документами?
Приватноособисті інтереси таки накладають певний відбиток на землекористувачів...
Згідно ВК та ЗК є так звані природоохоронні та берегові зони наприклад річок.
Наприклад природоохоронна зона річки Дніпро складає-100м від води на кожному березі Дніпра...
Не може бути(за Законом!) ніякого участку тим паче з документами на цій території.Окрім оренди на 49 років...(хоча в нашій країні можливе все)
Я нічого не самозахвачував-місця на Дніпрі навалом.Будуєш будиночок(купляєш причіп дачу) і "самозахвачуй" скільки завгодно...
Тільки щось мало бажаючих...Бо в тренді зараз Єбипет,Туркіш,Хреція та ін.
Хоча людей яким більше до вподоби рідна земля та природа-стає все більше.Але то все гурмани та поціновувачі-яким не потрібен закордонний олінклюзив...
Изменено: Юстас, 03 Июнь 2014 - 07:42
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Июнь 2014 - 12:58
А не боишься, что пока тебя там нет, поорудуют марадёры?
У нас там нема мародерів...
Там же не стоїть тільки мій будиночок...Стоїть народішко плавдачами,човнами,таборами,церквами,елітними маєтками-хто на що назбирав...
Я ні в кого не мародерствую...,і в мене ніхто.
Навіть зимою,коли в таборах нікого нема ( всі маєтки відвозяться на зберігання в лісництво)-ніхто нічого не ламає...Хоча "пінгвіни" постійно на кризі сидять...
Те що пляшок порожніх позалишають взимку-це є...А щоб красти,чи ламати/хуліганити/бешкетувати?...Такого нема...
Не прийнято це у нас...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Июнь 2014 - 19:13
ну эт дело вкуса, как по мне, то кусок плитки прикрученной на деревянную стену, да ещё и не на всю ширину панели, трохи не по фен шую...
На цьому тижні,в одну з ночей топив Попелюшку...Плитка взяла на себе тепло і не передала на поверхню...Практична сторона питання мене повністю задовольнила...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Июль 2014 - 12:27
Как то хочется узнать дальнейшую жизнь домика....
![]()
Все дуже,дуже,дуже добре...
Я звичайно дуже старався під час будівництва,але й гадки не мав,що буде так комфортно...
Все вийшло дуже добротно.Будиночок вже пару разів витримав справжнісіньський шторм з поривчастим шквальним вітром.
Я навіть не очікував що каркасник може бути настільки затишним...Зрозуміло,що після палатки я почуваю себе справжнісіньким домовласником... ![]()
Комфорту додає холодильник.Коли на вулиці прохолодно,та вогко,він працююючи гріє будиночок та видавлює вологу...
Навіть не знаю як передати свої емоції.
В мене відчуття,що побудував справжній дім!
Внутрішнє оздоблення,поки що заморозив-буду робити трохи пізніше...
Как держит летнюю жару?
Правильний пиріг даху,тому все ОК! ![]()
Тримає як термос!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Июль 2014 - 13:49
Все дуже,дуже,дуже добре...
Молодец!
Но парочка свежих фото обжитого домика с прибудинковою територією не помешает...
![]()
Бо крайние фотки были только на момент передислокации...
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
Опубликовано 21 Июль 2014 - 15:52
Молодец!
Но парочка свежих фото обжитого домика с прибудинковою територією не помешает...
![]()
Бо крайние фотки были только на момент передислокации...
DSC04235.JPG 168,88К
167 раз скачано
Ось тільки на цій фотго видно трохи прибудинкову територію...Палатка,альтанка,навіс для сушки дров...,банька...
DSC04234.JPG 164,31К
174 раз скачано
Порівняно з минулим роком якість відпочинку підвищилася до класу "люкс"...
Йдеш на рибалочку,знаєш що прийдеш вечором,затопиш баньку-відпочинеш тілом та душою...Після баньки-чай(люблю з шоколадкою)або пляшка прохолодного пива...
Сон у будиночку-ммммммммм-краще ніж на базі відпочинку...Дощ-не заважає зовсім(це саме те,чого я так волів),а саме те,що немає відчуття вологості та сирості-все сухо та комфортно...
Сашко(або діти що приїздять в гості) спить в мансардному поверсі-там теж гарно сон...
Що я можу сказати,-якби мені хтось торік сказав що в мене будуть такі царські умови відпочинку-не повірив би...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Июль 2014 - 23:47
Сон у будиночку-ммммммммм-краще ніж на базі відпочинку...Дощ-не заважає зовсім(це саме те,чого я так волів),а саме те,що немає відчуття вологості та сирості-все сухо та комфортно...
Що я можу сказати,-якби мені хтось торік сказав що в мене будуть такі царські умови відпочинку-не повірив би...
Юстас, дорогу осилит идущий!
"Так выпьем же за то, что-бы наши желания совпадали с нашими возможностями!" (с)
Опубликовано 27 Июль 2014 - 20:41
Побачив,що потихеньку біліє будиночок з південної сторони...
Сьогодні покрив лаком...
DSC04250.JPG 126,21К
96 раз скачано
На фотго гарно видно,що ліворуч від драбини підлаковано,а праворуч-ні...
Лаку хватило тільки на вигорівшу(південну) сторону будиночку...
В цьому році мабуть ще раз(по колу) полакую зовні...
Изменено: Юстас, 27 Июль 2014 - 20:49
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Июль 2014 - 20:56
Юстас, класс!
Так у тебя там кроме домика еже несколько помещений (палатка, банька?!
зі. Чё то я пропустил... На зиму ты домик будешь перевозить от туда?
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
Опубликовано 28 Июль 2014 - 07:51
Так у тебя там кроме домика еже несколько помещений (палатка, банька?!
зі. Чё то я пропустил... На зиму ты домик будешь перевозить от туда?
Так,у мене там крім апартаментів є й додаткові допоміжні приміщення
.Альтанка,Домініканська баня,пару палаток...
По закінченню сезону будиночок проїде 1км і стане на зимову стоянку біля помешкання лісника...
Изменено: Юстас, 28 Июль 2014 - 07:52
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Июль 2014 - 09:34
По закінченню сезону будиночок проїде 1км і стане на зимову стоянку біля помешкання лісника...
"Ну это нормально" (с)
А то я думал будет опять "долгая дорога в дюнах"... . ![]()
Опубликовано 28 Июль 2014 - 15:12
"Ну это нормально" (с)
А то я думал будет опять "долгая дорога в дюнах"... .
Ну...Секаса все рівно хватить...
З одного місця зняти,в інше перетягти та встановити...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 31 Июль 2014 - 12:28
1)Золотые у тебя руки .
2) Но над ступенькой надо бы еще поработать .
1)Тільки до ліктя!Вище платина...
![]()
2)Сходинка з двох піддонів-просто шикарна...По перше велика площа на ній вміщається багато взуття,по друге вона може бути в будь який час демонтована,по треттє вона з натурального матеріалу+на сонці не нагрівається...
Безліч перваг-всі одразу й не пригадаєш...
Изменено: Юстас, 31 Июль 2014 - 12:32
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Август 2014 - 16:02
Завжди на лінії +++ О5О 311 16 89

И с каждой новой прибамбасинкой она становится все новее и новее....
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых