не спеша и с осмотрами конструкции, думаю будет всё хорошо. :smile:
Теж на це розраховую....
Опубликовано 22 Апрель 2014 - 15:17
не спеша и с осмотрами конструкции, думаю будет всё хорошо. :smile:
Теж на це розраховую....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 22 Апрель 2014 - 15:24
Юстас,
думаю доедешь быстрее... по ровному асфальту немного времени нагонишь
Опубликовано 23 Апрель 2014 - 10:04
не прикидывал сколько вкруг за кв. метр ?
Приблизно 30кгрн по курсу 8грн/1уй....
Трохи пізніше,я викладу всі цифри з матеріалами для ознайомлення.Може ще хтось захоче...
решил, что ты его уже перегнал.
В п'ятницю поїдем...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Апрель 2014 - 10:08
как то дороговато...хотя мож и материалы все правильные и конструкция путёвая..., но вот ссылка - эт у нас клепают, хочу заказать у них беседку:Приблизно 30кгрн по курсу 8грн/1уй....
Изменено: трой, 23 Апрель 2014 - 10:23
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 23 Апрель 2014 - 11:46
С визиткой Яроша ехать будет совсем спокойно
Опубликовано 23 Апрель 2014 - 12:45
как то дороговато...хотя мож и материалы все правильные и конструкция путёвая..., но вот ссылка - эт у нас клепают, хочу заказать у них беседку:
http://parilochka.pr...nye-domiki.html
Згоден-дороговато вийшло...Але приблизно на стільки я був готовий підсвідомо...
-коли починав,-розраховував побудуватись за 12 кгрн(8кв/м)...
-сума вказана мною,це вартість матеріалів навіть без доставки...
1050грн?за кв.м.?..."Не вірю!"...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Апрель 2014 - 14:00
от ты даёшь, мну звонил туда неделю назад, думаю о беседке и летнем гостевом домике квадратов в 30, цены были озвучены :Поверь мне, за голую коробку здания площадью от 200 метров- да. По другому никак.
Изменено: трой, 24 Апрель 2014 - 14:01
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 24 Апрель 2014 - 15:40
уточни что именно они вкладывают в слово "дом". Степень отделки/готовности.
ну понятно, шо голая конструкция, накрытая крышей, там по ссылке приблизительно видно
Опубликовано 25 Апрель 2014 - 22:55
Доброго вечора Шановне Панство...
Ось і настав той день,про який я мріяв (рівно 5 місяців по тому)створюючи цю тему...Звичайно,про власний будиночок,на улюбленому березі я мріяв останніх років з п'ять!
Неможливо передати у печатному вигляді,те хвилювання яке мене не відпускало впродовж останнього місяця...(Але я все ж таки спробую,хоча розумію що стисло це зробити не вийде...)
З чим пов'язане хвилювання,а з тим,що я ніколи ще не робив будинку взагалі,на колесах тим паче...Коли ж будиночок був на 100%готовий,то основним переживанням було доставити до кінцевого пункту призначення...
Проблем з доставкою було 3!
-Чим перевозити(тягнути)?Висота споруди 3.8м. у коньку...;
-Якщо тягнути самостійно,то яким чином пояснювати працівникам ДАІ знаходження данної споруди на дорозі загального користування...Само собою зрозуміло,що ніяких дозвільних документів(законним шляхом) на споруду отримати неможливо(без додаткових змін в конструкцію);
-Чим тягнути будиночок не просто по бездоріжжю,а по пісчаному артилерійськотанковому полігону?Якщо хтось ще не знає,то на(рибалку) берег я добираюсь по дорогах Ржищівського військового лісгоспу;
Ну що ж...
"Смелого пуля боится-смелого штык не берёт!"(с)
У четверг вечером,залишив свою малечу на мам та бабусь,а сам приїхав до "ГусинціМіськБуд"...
Закріпив прикуплені світловідбивні катафоти спереду будиночка,та встановив 2 світлодіодних(велосипедних,одразу скажу що безвідмовно відпрацювали)ліхтарі у задній частині будиночку,які позначали габарит при транспортуванні вночі.
Завалився спати о 9 вечора-будильник поставив на 3 годину ночі...
Прокинувся о 23:30(покимарив мабуть з 2 години) і з відчуттям того що "Сара таки пара єхать!..."(с),висмикнув з ліжка автора проекта і...
Нашвидкоруч готую термос в дорогу,перекусуєм чаєм з бутербродами і...
В 00:30 зцепка Сузукі Джимні(1.6VVTI/107л.с.,5МКПП+блокаЛСД від НІРФІ в задньому мосту)та побудований власними силами будиночок на колесах-покидає територію СТ "Ярославка"...
Автор проекту,починає причитати за ДАІвців,я цитькаю на нього,-"не буди лихо!"....
З документів є-всі на авто.На будиночок зібрані всі касові,та товарні чеки на матеріали...Ну і "вуса лапи та хвіст"-ось наш документ
Включаю на Джимніку понижену передачу і...Починаємо рух за Маршрутом-СТ"Ярославка"-Власівка-Баришівка-Волошинівка-Веселинівка-Мирне-Сошників-не існуюче на карті село Гусинці(це на другому березі навпроти Ржищева).
На будиночку ззаду весело мигають ліхтарики габаритів,а я починаю випробувати і пристосовувати до руху та швидкості зцепку авто з незвичайним причіпом.
Одразу ж зрозуміло,що співвідношення ваги авто з причіпом не просто авантюрне,а вкрай небезпечне!Сузукі Джимні має вагу1050кг,а причіп мінімум в 2.5рази важчий...
Також треба враховувати,що габарит по ширині(по краю колес)-2м.75см!!!!!!!!Але в полосу руху влажу!
Включаю першу швидкість набираєм обертів-їде...другу,треттю...Оптимальною швидкістю є 25 км/год при ідеально рівному покритті.При паганій дорозі зменшую швидкість до 5км/год.На пониженій передачіДжимнік весело розганяє будиночок...
Часто зупиняюсь,перевіряю місця кріплень вісей,та саморобного дишла причіпу-все нормально...
Проїзджаю Власівку,Баришівку,Волошинівку-переді мною траса Київ Харків-незважаючи на те,що на годиннику 1:30-рух жвавий...Мені потрібно зробити "петлю"щоб переїхати трасу.Спочатку повернути праворуч,перестроїтись у крайню ліву смугу,пересікти смугу зустрічного транспорту і через 300м.повернути праворуч у напрямку Переяслав Хмельницького...Звичайнісінький,повсякденний маневр на авто, але надскладний з негабаритом та обмеженням огляду позаду авто(.Виносних дзеркал на Джимні,я не встановлював).Саме це місце для мене було самим непростим з огляду безпеки руху,та можливості зустрічі з ДАІвцями...Але все пройшло швидко,майстерно і безпечно...Виконавши маневр,знову їду тихими дорогами районного значення...
Хочу зазначити,що за весь шлях(від місця до місця 52км) мені зустрілося 3 автівки в попутному і 9 автівок в зустрічному напрямку...
http://maps.yandex.u...0699&z=10&l=map
Один з етапів відрізок шляху від Веселинівки до Мирного-10км.Асфальтове покриття повністю відсутнє у цьому відрізку.Насипна,гравійна дорога.Моя швидкість знизилася до 5км/год,а в деяких місцях і до 1км/код.
Але все ж таки я подолав всі 40км. доріг загального користування і о 4 ранку вїхав до лісу...Це ще одна частина епопеї...
Перед в'їздом у ліс стравлюю тиск у шинах Джимніка до 1атм.,у причіпі до 2атм.(у причіпі більше не можу,вантажна гума при цьму тиску майже сіла на диск!!!)
Блокую хаби переднього мосту і...Починаємо змагання з лісовою піщаною дорогою...
На березі,чекає на мій "хелпний" дзвінок сусіда,але я вирішую тягнути будиночок сам!!!
Я дуже часто,заходжу в розділУОК "Вибір авто" і мені іноді смішно,почитувати про всюдихідні якості всяких Туксонів,Кашкаїв,Нив та іншого недоробла,яке не має нічого спільного з рухом поза асфальтом...
12км. лісової дороги(з корінням,надовбами,ямами,баюрами-просто ..іздец,а не дорога.!!!)...Колісна база будиночка йшла впритик до лісової колії...Там же де було вузько-будиночок проробляв власну колію...,в піску...
Всі 12 км.Джимні протягнув будиночок сам,в кінці шляху піднявши на 25метровий підйом,під кутом 35градусів зцепку...Ще раз повторюсь-причіп перевищує вагу авто у 2.5рази мінімум...
52км( з них10км з відсутнім асфальтовим покриттям та 12км за відсутності твердого покриття).подолано приблизно за 6годин...
Ось під цим дубом,о 6:00,25квітня 2014року,я встановив свій будиночок.
На вихідних тепер мене можна знайти тут...
(Для Шуші)-димар стоїть так)
Ну,а тепер саме головне подяки...
-Тим людям(а їх багато,всіх не перерахуєш),які штовхнули,та надихнули мене на цю ідею...
-Болкіна Олександра Григоровича який дав первісну уяву проекту,та його(проекта) приблизної собівартості;
-Безпалого Михайла Михайловича...Мій Тато...Автор проекту...Саме він з ентузіазмом та непідробною зацікавленістю запропонував втілити проект в життя власними силами.Поклавши руку на серце,чесно скажу,-якби не його заповзятливість,місце на дачі,інструменти,руки,мізки та кипуча енергія-навряд чи проект втілився б в життя,у тому вигляді який є...
Але ж і крові він мені попиииииииииииииииииииииив!!!Мама нє гарюй!!!)))
-Марвінського Юрія Миколайовича.Мого компаньона,який словом,ділом і бува фінансами допоміг втілити проект в життя...А саме головне,що саме ця людина зазвичай вислуховує всі брєдові,заполошні,слушні,дурні,цікаві,ідіотські ідеї які виникають в моїй голові!)))))))
-Діму який Одеський "Пуля"-знімаю кашкета його обізнаності у будівельних справах.Саме завдяки йому,дах на мій будиночок вклався тільки з третттього!!!разу!)))
Діму який Шуша-за зацікавленість,поради і дуже важливу (іншу) точку зору,та деяким сумнівам у тому чи іншому питанню...Діма твій прагматичний підхід у речах пов'язаних прикладними мені теж сильно допоміг!Особисте і щире дякую!
-Дякую своїй автівці Сузукі Джимні!Так як я над ним глумлюся,нещадно експлуатую,та використовую у посякденні,будівництвах,відпочинках!!!А він не підводить!Якщо виникне питання(років через 10!!!) на щось міняти,то поміняю тільки на Джимні!!!Рівних не було(крім Самурая,який його Тато),не є і не буде.Технічні характеристики,співвідношення ціни/якості,ресурс деталей,всюдихідні якості-знаходяться поза межами посягань з боку найближчих конкурентів...
-Спасибі всім,хто цікавився темою...
Буду розмірковувати за наступний проект)))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Апрель 2014 - 05:50
Ну, с новосельем!
Ловись рыбка, большая и маленькая.... не, только большая....;)
от приїдеш інспектувати правильність труб,заодно й наловиш скільки захочеш...))
(Дякую)
, вийшло дуже круто!!!
Скажу чесно,я й сам більш ніж задоволений...
Дякую...
Юстас, поздравляю!
Дякую...
![]()
![]()
мої Вітання!!!
Супер проект.
Дякую...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Апрель 2014 - 08:10
Ну? Так а я о чем? За 1050 больше ничего не сделаешь.от ты даёшь, мну звонил туда неделю назад, думаю о беседке и летнем гостевом домике квадратов в 30, цены были озвучены :
беседка 4на4 от 10т.гр,
дом от 1400за кв
Опубликовано 26 Апрель 2014 - 09:36
Юстас,Вітаю
Опубликовано 26 Апрель 2014 - 10:43
Юстас, сильно поздравляю, дом - бомбезный.
Зы.та и не сомневался, шо всё получится у человека с настолько позитивным мышлением, уровнем интеллекта и толерантности)
Ну? Так а я о чем? За 1050 больше ничего не сделаешь.
ТС тоже считал затраты по 8, стало быть 1400 сейчас - это около 1050 по 8
Опубликовано 27 Апрель 2014 - 11:45
Андрій Михайлович, мої вітання!
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 27 Апрель 2014 - 13:09
![]()
![]()
![]()
+1....
паздры!
Это только начало
Юстас, теперь ждем постоянные фотоотчеты аля - Первый ночлег, Первая готовка еда, Первая протопка печки, Первая пьянка и т.д.
зы. Андрей, не подколки ради
Просто реально интересно твои будущие мысли и впечатления о "содеяном" + возможные "недоучел" (ттт) при строительстве "избушки на круглых ножках"
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых