Нууууууу... 10куе????Думаешь я сильно ошибся? :smile:
Реклама

Будинок для активного відпочинку...Проект "Курінь рибака"
Опубликовано 01 Апрель 2014 - 14:56
Думаешь я сильно ошибся? :smile:
Думаю за 10куе-швидше будуть купувати Причіп/дачу 2000років виготовлення чим будуть будувати будиночок...
Хоча...Ось зараз прийде УОК і тобі розкажуть реальну ціну на будиночок...Добавиш 35% до УОКовської ціни-отримаєш реальну ціну...
Все як завжди-нічого нового-це ж УОК!!!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Апрель 2014 - 15:04
Юстас, Ну для расчёта я же твои цифры взял. Материалы + работа. Ты не знал как сложить цену работ, я ориентировочно нарисовал. Нижняя цена 7 куй, условно это себестоимость (хотя у меня и есть сомнения всё ли учтено), если добавить риски что учтено не все, плюс заработок - то и выйдешь тысяч на 9-10 для формирования ком цены, отними от сюда скидку (торги) - получишь итоговую реальную цену.
Возможно я и ошибся с ценой работ, но не думаю что критично. Что один человек собирает 4 месяца что 4-ре один, фонд ЗП остается почти такой-же. Кстати, не уверен что 4-ре человека не мешали бы друг другу.
Опубликовано 02 Апрель 2014 - 10:19
А почему? Ты считаешь, что крышу не нужно было перекладывать? По КуСБ переезд покажет. Писать долго, но обосновать могу.Ще є один нюанс...Деякий час витрачено безглуздо,бо перекладали(завдяки Дімі ака Пуля) двічі пиріг даху...Ще мені здається було лишнім КуСБ на зовнішній стіні будинку...
Два строителя сделают такую конструкцию за месяц без напряга.Возможно я и ошибся с ценой работ, но не думаю что критично. Что один человек собирает 4 месяца что 4-ре один, фонд ЗП остается почти такой-же. Кстати, не уверен что 4-ре человека не мешали бы друг другу.
Опубликовано 02 Апрель 2014 - 11:28
Ты пересчитай зарплату с учетом вышеуказанного и учти закупки по другим ценам. И плюс 30% заработка хозяина, тогда и получится реальная стоимость.
Лентяй. Всё я за тебя должен делать.
Материалы 3 куе (по оптовым ценам большой вопрос т.к. нужен объем)
Оборудование (таки домик с печкой лучше пустого) 1.2
З/П 2робокопа х 1 мес х 5000 = 10000/10 = 1 куе. (хотя обычно на стройке работа должна стоить столько сколько материал)
Итого 3+1,2+1 = 5,2 куе. + 30% = 6,7 куе с затратами типа доставки и прочего 7 куе. В принципе возможно.
Опубликовано 02 Апрель 2014 - 12:01
Не всегда, это во первых, а во вторых это уже не стройка, а производство.З/П 2робокопа х 1 мес х 5000 = 10000/10 = 1 куе. (хотя обычно на стройке работа должна стоить столько сколько материал)
Опубликовано 02 Апрель 2014 - 12:06
Немного офф-топа в домостроительную тему, но всё же в тему "рыбацких" домиков.
Как минимум, видно внутреннее убранство и обстановка в подобном домике.
Рыбацкий зимний домик на льду со всеми удобствами.
Комфортная зимняя рыбалка - мечта рыбака! Рыбацкий зимний домик на льду со всеми удобствами.
Несколько видео сюжетов о рыбалке в домиках на льду - http://club-fish.ru/...ku-10-foto.html
Изменено: Pentagon, 02 Апрель 2014 - 12:26
Опубликовано 02 Апрель 2014 - 14:46
1)А почему? Ты считаешь, что крышу не нужно было перекладывать?
2)По КуСБ переезд покажет. Писать долго, но обосновать могу.
3)Два строителя сделают такую конструкцию за месяц без напряга.
1)Ні,ні,ні!!!Я навпаки вважаю,що обов'язково потрібно робити по науці...Просто Автор Проекту стільки мені нервів витріпав з тим дахом!!!Не доведи Господи!Те що дах зроблений правильно-додає оптимізму,що в морозні ночі буде тепліше...Позаяк,я позашпакльовував(зсередини будиночку) усі щілини,навіть ті що були закриті європлінтусом...
Долівку(як ти і рекомендував) я якісно обробив відпрацьованим мастилом...З дошок аж текло.Тепер і за підлогу я спокійний...
Стіни теж зроблені правильним пирігом-з паровітробар'єром-все як має бути...
Вікна-не самого кращого виробника-але теж якісно зроблені і повинні мені тримати мікроклімат...
2)Крім КуСБ,Тато багато роскосів поробив-повинно триматись...
3)Теж так вважаю...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Апрель 2014 - 21:16
20-ка.
Не питання...
Але спочатку покажи,нотаріально посвідчену довіреність,на право представляти ексклюзивні(і запатентовані) інтереси торгової марки "Рома ака Манагер"...
Якщо 20ка піде на телепон Шляпи-я не проти...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 04 Апрель 2014 - 12:51
От ты меня развесилил, настроение было ни к черту, а как прочитал до сих пор смеюсь.1)Ні,ні,ні!!!Я навпаки вважаю,що обов'язково потрібно робити по науці...Просто Автор Проекту стільки мені нервів витріпав з тим дахом!!!Не доведи Господи!
Причем переездах жесткость лишней не будет.2)Крім КуСБ,Тато багато роскосів поробив-повинно триматись...
А куда, кстати, шляпу дели?Якщо 20ка піде на телепон Шляпи-я не проти...
![]()
Опубликовано 04 Апрель 2014 - 12:53
Опубликовано 05 Апрель 2014 - 07:30
http://fishki.net/au....html?mode=auto
Вот человек классно запилил.
идея с передвижной баней хороша, но вот реализация прицепа с баней всего на одной оси - выглядит очень стрёмно!
Если у такого прицепа-бани будет перекос по ходу движения, то он начнет или асфальт цеплять "клевать носом" или будет приподнимать задний мост легкового автомобиля (если "баня" будет заваливаться назад).
Изменено: Pentagon, 05 Апрель 2014 - 16:01
Опубликовано 06 Апрель 2014 - 12:39
Доброго дня шановне панство....
Опишу події які відбувалися 4 та 5 квітня(2014р.) у ГусинціМіськБуд...
Приїхав до Тата десь приблизно о 12 дня п'ятниці 4квітня...І застав для себе приємну картину...
У мене тепер є ставні на вікна!!!Такого гламуру я не очікував і на радощах розцілував свого старого...(звичайно ставні я вскрив пізніше лаком)
DSC04150.JPG 64,52К
120 раз скачано
Привіз я з собою два вже зібраних колеса(подаровані Алесом Евакуатором-Льоша з мене )...та 2 придбаних покришки...
Швиденько матнувся на шиномонтаж і перекинув льгкову резину на вантажну...
Прискочив до Тата і...Почав робити потрібний мені винос у ступицях проставками.Проставки прикрутили до основи,та для надійності приварили зваркою...Прикрутив ступичні підшипники(задні ступичні з Астро Г) і...встановив колещата...
Будиночок на вантажній гумі
DSC04151.JPG 108,26К
146 раз скачано
Так як я,є прихильнтком марки Опель,і маю неабияку кількість всяких шняг для тюнінгу та стайлінгу марки....Вирішив наділити колещата елементами декору,а саме опелівськими фірмовими ковпаками R14
DSC04152.JPG 85,16К
133 раз скачано
Зовнішній вигляд будиночку,а саме його колісної бази став таким
DSC04153.JPG 105,85К
106 раз скачано
Після цього(п'ятниця,субота),я робив ходові випробування,лакував другим шаром лаку(яхтним) внутрішні поверхні будиночку та займався декоруванням своєї пересувної садиби...
Про ходові випробування нижче.
хочу видеть, как домик валит по трассе....;) ... в смысле едет...;)
Немає нічого простішого...
Берем нормальний Джип...Так,-ДЖИП,а не якесь гуано що ковзається на мокрому асфальті...
Чіпляємо до нього будиночок і...легко й невимушено автопоїзд виїздить з городу на більш менш тверду дорогу...
Ось ще одна світлинка,щоб не було сумнівів,що це мій маленький дракон тримає будиночок...
Причепивши будиночок дав круга по дачному кооперативу....Думаю сам буду тягнути будиночок до місця дислокації...
Чому сам?Секрет простий...У моєму Джимніку є можливість включити роздатку на понижену передачу,без підключення переднього мосту...
Потужності ДВЗ,та номів хватить щоб пересуватись із комфортною швидкістю 20км/год по трасі...
кхм... а расстояние меж осями уменьшить бы....
Друже Алекс...
Твоя пропозиція більш ніж слушна,але...Так потрібно інакше довго пояснювати...
Щоб не було питань,я Джимніком заштовхав назад на город будиночок.З кута 90 градусів,та ще й на невеличкий підйом...
Ось тобі світлинка-Автопоїзд заїхав після випробувань на місе стоянки...(Після випробувань-обтягнув усе що стосується ходової будиночка!Воно потягнулося)
Изменено: Юстас, 06 Апрель 2014 - 12:54
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Апрель 2014 - 12:52
1)
![]()
![]()
![]()
2)ЗЫ. купи на дышло "пятую ногу"...
1)
2)Де її купляти і як?Нова мабуть дорого коштує?
А куда, кстати, шляпу дели?
Здається шляпа створив клона і в зв'язку з цим пішов на рік відпочити...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Апрель 2014 - 13:00
на лохотроне несколько специализированных прицепных ларьков есть
Орієнтовну ціну не скажеш?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Апрель 2014 - 13:04
Орієнтовну ціну не скажеш?никада не брал/не интересовалси...
если буш брать, посмотри на те которые поворачиваются горизонтально...
бо простые подъёмные вверх скорее всего будут в транспортном положении цеплять за "дорогу"...
(О67)96О3171
(О93)2272О25
ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!
Опубликовано 06 Апрель 2014 - 13:25
никада не брал/не интересовалси...
если буш брать, посмотри на те которые поворачиваются горизонтально...
бо простые подъёмные вверх скорее всего будут в транспортном положении цеплять за "дорогу"...
Теж міркував за це,Дякую за підказку...
1)Юстас, как-то без видео не комильфо ...
.. это шоу надо видеть ...
2)пысы когда смонтируешь всю мебель и загрузишь в домик, интересно узнать, где у него будет центр тяжести ... и вдоль и поперёк..
1)Не розжився я поки що записуючими засобами...
2)Оооо!Гарний вислів-"усі меблі"!!!Мене більше цікавить не "центр тяжіння" будиночка...А скільки ще потрібно ввалити на меблі?Як ергономічніше та красивіше(так-так,я дуже полюбляю щоб красиво),комфортніше розмістити внутрішній простір помешкання?...
Хочеться,щоб було радісно не тільки від того місця,де стоятиме будиночок,а й від вигляду самого помешкання...
А мене повсякчас штовхають на "прості" рішення....Для мене ж не є питання ціни або складності реалізації на шляху до душевної рівноваги та гармонії з самим собою,та оточуючим світом!(О! як я завернув! )
Тобто бачу ціль і не бачу (ну зовсім!)перепон...
Потрібен час...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Апрель 2014 - 13:40
1)центр может быть смещён на дышло, или от машины ... быть справа по ходу или слева, от этого зависит, что сносится до поломки первым - фаркоп, дышло, передняя ось или задняя, а также устойчивость на повороте .... понятно, что гонять с ним никто не будет, но и лежачий домик хозяина не устроит ......
2)Юстас, а твой домик умеет так?
1)Мммм...Я розраховую,що будиночок буде проїздити 2км. на рік(ну окрім першої поїздки)...
Стояти він буде не на колесах,а на підпорках...Тобто за центр тяжіння,я насправді поки що не міркував,але дослухаюсь до твоєї поради...Дякую.
В мене ваащє є бажання його "укорінити" в лісництві,там мені навіть місце пропонували виділити....Але...Не хочу...Бо там влітку зранку до ночі "рибацуги",що з "автобуса не виходити вудки не брати"...Шум,п'яний гамір,бешкет-ну який це в кляпа відпочинок???!Мені таке не подобається...
2)Мені вже пропонували на понтон його поставити....
Ні,нехай вже буде на колесах...Наступний буде на воді(мабуть! :blink: )
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Апрель 2014 - 13:38
http://divan.co.ua/divan-funny-osen
Ось,прикупив диванчик на 1 поверх...Дуже такий хотів...
Чому саме цей-невелика вага,правильний розмір,ніша для білизни,ідеальне співвідношення ціна якість/повністю підпадає під колір вільхи та палісандра...
Изменено: Юстас, 08 Апрель 2014 - 13:39
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Апрель 2014 - 13:45
Юстас, показуй уже домик на месте дислокации
![]()
Не бери мене за тут...Я вже ночами не сплю-міркую як будиночок доїде до місця... :sm5:
Ремонт,Консультації,
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых