хатка супер ! замість палатки для сім'ї на березі річки краще, мабуть, не придумати.
Реклама

Будинок для активного відпочинку...Проект "Курінь рибака"
Опубликовано 10 Март 2014 - 09:39
"доцент бы заставил... " (с)...)))та не... я ужо старенькай... я стока хлама не сдюжаю... ноги протяну...

Мне глубоко пофиГ, что вы обо мне думаете..... я о вас вообще не думаю!
Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)
Опубликовано 10 Март 2014 - 22:22
прочитав всю тему.
![]()
![]()
класно. Бажаю щоб все вийшло як планувалось!
Дякую...Буду старатись...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 13 Март 2014 - 00:37
Alex - Юстасу, дно сфоткал?
правильно говорить не "дно", а "На дне" .... и не "сфоткал", а "снял" ...
пысы не ругайся, это чтобы оживить темку .. ))))
Изменено: Shusha, 13 Март 2014 - 00:38

Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)
Опубликовано 13 Март 2014 - 09:12
Alex - Юстасу, дно сфоткал?
Я вже майже на фінішній прямій...А дно в мене є сфоткане...
Таке тебе влаштує?
Shusha - змей!
Угу...Схожий на змія з мульта "Змій Гринич та Добриня Нікітіч"...
Хуже!
Да куди ж ще хуже?!!!
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 13 Март 2014 - 09:23
Ти ета...Не вбивайся так...Я спочатку причеплю будиночок до Джимніка...Подивлюсь як він його тягне...Якщо буде їхати із швибкістю хоча б 10 км/год-спину тобі рвать не будем...
А може й будем...
Я ше нічого не вирішив!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 13 Март 2014 - 10:01
имхо.. стремная идея....Я спочатку причеплю будиночок до Джимніка...Подивлюсь як він його тягне...

Опубликовано 13 Март 2014 - 16:36
имхо.. стремная идея....
А палити трубку на дні басейну не стрьомно?А якби вибухнула???А ще й мілітарі люди зібралися!!!Хоча...,чому я дивуюсь?Миколаївська горілка завжди творила дива)))
Я ж кажу-попробую,а не потягну...ОмеГо Б(2 тони) вчора тягнув без питань...Мені потрібно хоч так,хоч так пробувати протягнути по грунтовці,як піде?Що саме цікаве це стосується і Джимніка і Будиночка...
Я не готовий (морально),змінити Джимніка на Секвою,Амарок,Н2 або на інше барахло...На крайняк-евакуаторний на спині попре...
не-не-не!!!
идея атличная!!!!! (баба з
эвакуаторувозу -кобылаАликс ф курсе дела...![]()
)
![]()
![]()
Не кажіть гоп куме!))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 13 Март 2014 - 16:45
Правильно. Так и нужно. Без обсуждений!
Дуже геморно виходить...(гроші не до чого)
Потрібен кран щоб загрузити й вигрузити...
По полігону-10км евакуаторний не поїде!По перше не проскочить,по друге...Якось не хочеться всі 10 км просіку різати!Це ж висота евакуаторного+3.5м. будиночка...Бензо(або ручна)пилка не буде глухнути...
Тобто все рівно,як не крути-10 км.,чимсь треба тягнути...
По полігону(там піски) я витягував Вектру А(з непрацюючим ДВЗ) 2.0,АКПП всі 10 км....Без напрягу
Изменено: Юстас, 13 Март 2014 - 16:47
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 13 Март 2014 - 17:50
ты не бузи.... готовься быть пожизненной улиткой...))))а вас йа папрашу астацца!

Опубликовано 13 Март 2014 - 21:23
Не хочу каркать, но крепление ступиц чё-то не внушает доверия, чтоб колёса не поотпадали...
Юстас, что-то конструкция "рамы" на днище хатынки выглядит очень хлипкой...
На такой раме её не только везти стрёмно, но и просто на колёсах оставлять небезопасно.
Андрей, наверное стОит, для подстраховки, предусмотреть какие-то раздвижные-съёмные опоры для подстраховки (даже если домишко и доедет до места дислокации) - как у передвижных кранов на базе грузовиков.
Но, всё равно, рама на днище выглядит довольно хилой
Потрібен кран щоб загрузити й вигрузити...
Кстати, а конструкция домика позволяет его поднимать краном?
Ведь не за печную трубу будешь его поднимать...
Нужно, судя по всему, дополнительно укреплять днище, что-бы корректно распределить нагрузку при подъёме с помощью тросов.
Опубликовано 14 Март 2014 - 09:02
Андрей, может надо поспрашивать прицеп типа "лафет" и при помощи ручной лебёдки и 3-4 бревна-кругляка через пол часа дача будет на колёсах... И ещё плюс в том, что высота лафетов невысокая, пиле будет облегчение. А устанавливать по любому на опоры надо для проветривания днища.
Опубликовано 14 Март 2014 - 11:30
Купи вот такую штуку http://kokosy.com.ua...m-1091-07-4000/
денег понты, а полюбому может пригодится если Джимником будеш тянуть.
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 14 Март 2014 - 12:56
А где ты про 300 кг прочитал. Грузоподъемность 4т. а трос и добавить можно.
Похожей ерундой, не думаю что характеристики в разы отличались, газон с термобудкой по таким бордюрам тягали шо маманегорюй.
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 14 Март 2014 - 13:16
Грузоподъемность 4т

у мну на эвакуаторе стоит 4,5тонная лебёдка... дык, её ш с этим недоразумением даж сравнивать смешно...
(такая как на фото) у мну была.. я ею моторы таскал... и это её максимум был... всё одно года за 3 сдохла..
ЗЫ. если добавить трос, то с каждым следующим РЯДОМ витков всё тяжелее и тяжелее будет ручку дёргать...
(О67)96О3171
(О93)2272О25
ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!
Опубликовано 14 Март 2014 - 13:45
![]()
![]()
![]()
![]()
у мну на эвакуаторе стоит 4,5тонная лебёдка... дык, её ш с этим недоразумением даж сравнивать смешно...
(такая как на фото) у мну была.. я ею моторы таскал... и это её максимум был... всё одно года за 3 сдохла..
ЗЫ. если добавить трос, то с каждым следующим РЯДОМ витков всё тяжелее и тяжелее будет ручку дёргать...
ну тебе виднее. спорить не буду с профессионалом.
Опубликовано 16 Март 2014 - 12:30
Доброго дня панове...
Продовжуємо репортаж з ГусинціМіськБуд
П'ятниця14,субота15 березня...
Зробив вентиляцію відтічну...
Зсередини буде стояти цей елемент.Він дає можливість відкривати та перекривати потік вихідного повітря...
Назовні буде отакий клапан-він має регулювання потоку потоку вихідного повітря,за рахунок зменшення січення отвору.Регулюється шляхом обертання в той чи інший бік-таким чином можемо регулювати потік вихідного повітря,або ж перекрити його зовсім.
На обидвох клапанах/решітках встановив додаткові москітні сітки...
Також встановлені двері...
Так би мовити парадний вхід...Також зверху світлини видно зовнішній клапан вихідної вентиляції...
Якість оздобленя фронтонів приблизно така(це протилежна від входу сторона)
На наступній неділі маю надію,що погда дозволить приступити до лакування зовнішніх стін споруди...
Далі буде...
Изменено: Юстас, 16 Март 2014 - 12:32
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Март 2014 - 20:09
Хата класна, але для мобільної занадто громістка. Шкода але після десятого перевезення почне тріщати по швах. Треба передбачити елементарну амортизацію, хочаб на ресори поставити.
Нічого в ній не буде тріщати...Бо пересуватись вона майже не буде...
а где вся проводка?...;)
А навіщо проводка?...;)
Ремонт,Консультації,
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых