В том приглашать меня на смотрины или нет. За домик он волнуется.
я б не приглашал...
Опубликовано 08 Апрель 2014 - 17:35
Юстас, а в чому сумніви?
![]()
-Чи по дорозі не розсиплеться...
-Скільки давати на лапу ДАІвцям,якщо(а з моїм щастячком-то 100%)зустрінусь з ними на дорозі...
От начебто жежеж і вийшов з підліткового віку...Найми платформу,кран-погрузися доїдь(40км.) до лісу і далі вже тягни безперешкодно.Жодна наволоч не причепиться,та й станеться якась пригода з будиночком-чорт з ним-не на дорозі ж!
Так ні!
Хочеться відтягти своїм ходом!
Авантюра ще та!Але ж хочеться більше ніж болить...Комфорту і спокою???НІ!Пригод і головняка на 5точку...
А,да...Ще ж і за зелену не забуваєм-це ж потрібно буде за кран платити!
ANDY,M*A*S*H,
Я думаю,що хто схоче на гостину-завітає...Я і моя дружина проти не буде...
Тільки ж перед тим потрібно організувати зону комфорту...
Поїду в неділю подивлюся,як там моя вимостка,каркас альтанки-і взагалі як все збереглося?!!!
Це ж не дача,де приїхав,ставні відкрив,стіл виніс і готово!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 08 Апрель 2014 - 17:54
..Ще ж і за зелену не забуваєм-це ж потрібно буде за кран платити!
Замов маніпулятор, такий яким брущатку на піддонах привозять, коштує така машина 400гр година, візьми пару чеків з будматеріалів витрачених на будиночок на всяк випадок, і будеш мати спокій.
Опубликовано 08 Апрель 2014 - 18:17
Замов маніпулятор, такий яким брущатку на піддонах привозять, коштує така машина 400гр година, візьми пару чеків з будматеріалів витрачених на будиночок на всяк випадок, і будеш мати спокій.
За 40км відстані зарядили 1500грн....Це нормально?
http://baryshevka.ko...html#f3bfde5d16
Чеки в мене всі до єдиного є...
Изменено: Юстас, 08 Апрель 2014 - 18:18
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 09 Апрель 2014 - 10:07
не прикидывал, как поведет себя домик, если лопаются покрышки или ломаются ступицы по одному борту? одна/обе? ( ттт ... не дай Бог)... и снова о центре тяжести ;) ... его необходимо занижать максимально...
Покришки грузові,з двойним запасом по навантаженню...Ступиці приварені гарно...Проб'ю колесо(сяде на диск-не є критичним)-поставлю запаску...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 09 Апрель 2014 - 14:02
Я думаю,що хто схоче на гостину-завітає...Я і моя дружина проти не буде...Тільки ж перед тим потрібно організувати зону комфорту...
Поїду в неділю подивлюся,як там моя вимостка,каркас альтанки-і взагалі як все збереглося?!!!
Так он воно шо :smile: для чого це все потрібно було... А Ви нам: "набридло в палатці, набридло в палатці..."
Андрій Михайлович, а сусіди вже заїхали? Питання має дві сторони
Опубликовано 09 Апрель 2014 - 15:40
Андрій Михайлович, а сусіди вже заїхали? Питання має дві сторони
Юрій Анатолійович,стає плавдачею 19 квітня...
Сергій Дмитрович заїздить 26квітня...
Я планую заїздити 25квітня...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 10 Апрель 2014 - 15:56
У тебя там есть двое других на пропитание.
один сильно тощий, чтобы его жрать.... а второй сильно умный, чтобы попасться
Опубликовано 10 Апрель 2014 - 16:19
Bulldozer, тебя я съем на обед.
Пацани...
Ви не могли б знайти іншу тему для питань харчування...
Меш-потри трохи кулінарні бажання...Бдлска...
Готуємось до відпочинку на вихідних...
Придбав домкрат,вогнегасник,лаки/фарби...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 10 Апрель 2014 - 16:25
Юстас,
грунт под домиком будет песочный, насколько я понял... Как собираешься реализовать его установку на подпорки... а точнее, что будет предпринято, для того чтобы домик не "садился"?
Опубликовано 10 Апрель 2014 - 16:47
Как собираешься реализовать его установку на подпорки...
Буду вирішувати питання по мірі їх надходження...
Спочатку притягну будиночок на місце,а тоді поставлю його на пеньки)))
Домкрат бачив?От їм і буду встановлювати...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 10 Апрель 2014 - 17:12
Юстас,
установка не такая уж большая проблема...
Проблема может возникнуть со временем, когда пеньки после дождя, под весом домика начнут уходить под землю... я вот к чему. Может Пуля или Мэш посоветуют что то в данном вопросе
Опубликовано 10 Апрель 2014 - 17:15
А что там советовать. Если дом до 3-х тон 3/4(точки опоры)= по 750 кг на точку, для грунта точечно через пенёк многовато. Пяту нужно думать, чтобы площадь опирания увеличить. А если поставит на лежащие брёвна по периметру - никуда не денется (ну пока бревна не сгниют).
Опубликовано 10 Апрель 2014 - 17:20
на лежащие брёвна
на сколько понял Андрея, то он собирается именно на пеньки ставить... вот это мну и смущает, при таком весе и песчаном грунте
Опубликовано 10 Апрель 2014 - 21:07
Ну он же колеса снимать не будет, вот и получится достаточно опор.
Саме так і планується...
А скільки ще всього потрібно зробити...Мммм!Я в передчутті...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Апрель 2014 - 07:39
За 40км відстані зарядили 1500грн....Це нормально?
Часа два зі всіма маніпуляціями на перевезення твого будиночк піде, для Києваз теперішнім курсом і ціною на пальне нормальна ціна, яб не ризикував тягнути, попадешся даїшникам 500гривнями не відмажежся+заборонять подальше транспортування.
Опубликовано 11 Апрель 2014 - 08:53
Там по пути получается только два гайцоопасных места: лесополоса (справа) между дорогой на Старе и Мирным, ну само Мирное (там могут стоять как в начале, так и в средине, и в конце села). Достаточно послать гонца с телефоном вперёд в разведку... Времени на проезд етого участка - минут 20, можно и проскочить...
Опубликовано 11 Апрель 2014 - 11:05
Гжегош,
+1
проскочит
Опубликовано 11 Апрель 2014 - 12:32
А что там советовать. Если дом до 3-х тон 3/4(точки опоры)= по 750 кг на точку, для грунта точечно через пенёк многовато. Пяту нужно думать, чтобы площадь опирания увеличить. А если поставит на лежащие брёвна по периметру - никуда не денется (ну пока бревна не сгниют).
Если место стационарное, можно с собой взять пару мешков цемента и под опорами сделать легкий фундамент точечный, что сильно укрепит позицию опор... даже в том же, песке если залить колоной.
Dream On... Dream On...
Опубликовано 12 Апрель 2014 - 10:42
У п'ятницю 11 квітня прискочив із своїм старшим сином до ГусинціМіськБуд...
Поклали останній,треттій шар лаку на пол та стіни...Тепер він сохне перед важливою подією...
Будемо встановлювати на базове місце обігрівач...
Для цього куплено АсбестоКартон товщиною 10мм.
Розмір листка 1х0.8м.
Обігрівач закріплено до листка нержавіючого металу,по інструкції та розмірам вказаних виробнико приладу
Отак впотай стоять шляпки гвинтів у металі
ВибачаюсЬ,але кращої якості світлин нема...
Далі буде...
Изменено: Юстас, 12 Апрель 2014 - 10:59
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Апрель 2014 - 21:55
Блин, подумай еще раз, ведь асбест очень вреден.
Асбокартон – лист из хризотилового асбеста (98 – 99%) и крахмала. Основное качество асбокартона – выдерживать высокую температуру, не выделяя при этом вредных веществ. Основное применение для огне и теплозащиты. На практике применяют в основном картон асбестовый общего назначения КАОН-1.
http://asbokarton.co...bokarton-2.html
Листок заліза точно ляже на лист асбокартона.Шов шо буде,зашиється вогнетривким герметиком...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Апрель 2014 - 08:32
Фиг его знает, я надышался в свое время. Поэтому у меня такое отношение.
По перше Асбокартон не буде "відкритим"...Він буде між полом та листом нержавки...
По друге,пишуть що не є шкідливим...Але,щоб бути певним на 100%,я замажу вогнетривким герметиком те ребро шо не закрите полом та залізом...
Ось так якось...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Апрель 2014 - 08:52
Опубликовано 16 Апрель 2014 - 11:19
стык по периметру листа я бы замазал.
В повідомленні вище писав-буду замазувати...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Апрель 2014 - 15:00
Напередодні Пасхи-подарував мені сусіда зварювальник Хазовий балон...Заодно й підфарбував його червоною фарбою
На Пасху відтягнув причіп з скарбом будиночка на улюблений берег...
Відсвяткували і встановили пічку на 10мм. лист асбокартона.Наверх постелили лист нержавійки,до якого заздалегідь прикрутили обігрівач.
У транспортному положенні,труба опалювача не виходить за габарити будиночка
Ну що ж панове...
Ось і підійшла до логічного завершення ця тема...
Будиночок-побудований...Який у ньому буде внутришній розклад речей-справа фантазії,потреб та можливостей...
Залишився останній(він же й найважливіший)етап-доставка споруди на місце дислокації...Здійснювати дану процедуру буду в п'ятницю зранку потужностями власної автівки-Сузукі Джимні.Розраховую проїхати 50км.за 10 годин.Поспішати мені нікуди-головне результат!
Изменено: Юстас, 22 Апрель 2014 - 15:01
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых