Дякую,як кажуть хеві метал руліт!( Це вам не пластік..)Гадаю,що недурні ті люди,які не
повикидали грубки,чи у кого теплоносій,по
Реклама

А я дом начинаю строить...не мала баба клопоту
Опубликовано 06 Декабрь 2022 - 21:48
Гуде як зараза і не крутить , гадаю все ж таки синусоіда
И вот тут возникала некая дилемма. Многие владельцы отопительного чуда уже обладали бесперебойными источниками, мощности которых с лихвой хватало для питания котла. Однако, вот беда, циркуляционные насосы ни в какую не хотели крутиться от «прямоугольной синусоиды». Для чудо-котла надо было приобретать новый чудо-бесперебойный источник, формирующий на выходе чистейшую синусоиду. А куда же теперь девать старый, к которому уже душой прикипели. Нехорошо как-то все это!
Корочє, гугля пишуть що тобі треба совєтський стабілізатор напруги з ферорезонатором.
Опубликовано 06 Декабрь 2022 - 23:06
Спробую щось завтра взнати стосовно безперебійника з компа , можливо він вирівняє стнусоїду .
Опубликовано 06 Декабрь 2022 - 23:25
Так планую тільки котел підключати , пару лампочок то ще добавити не проблема . Звичайний автомобільний акум , літієвий нема сенсу . Спробую щось завтра взнати стосовно безперебійника з компа , можливо він вирівняє стнусоїду .
А як УПС може вирівняти те, що інвертор видав? В смислі куди його під'єнувати? Він же сам розрахований на видачу якоїсь сінусоїди.
Навряд чи в нього буде правильний синус, швидше за все модифікована(ступінчата) або взагалі меандр
А що пишуть за вихід твого придбаного інвертора? ШИМ чи модифікована? Яка модель інвертора?
ЗІ. До речі - таки радянський стаб від телека може врятувати ситуацію.
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 07:31
Котел на максимумі тягне 110ват , з того і розраховував . стабілізатор до нього є , але сучасний
Изменено: Шусман, 07 Декабрь 2022 - 07:33
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 07:52
Звичайний автомобільний акум , літієвий нема сенсу .
Звичайний автомобільний-свинцевокислотний...
Ще є звичайний гелевий-тяговий.Проживе втричі довше і розрахований на поступовий розряд...
Свинець швидко поїде в утіль...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 13:42
А як УПС може вирівняти те, що інвертор видав? В смислі куди його під'єнувати? Він же сам розрахований на видачу якоїсь сінусоїди.
Навряд чи в нього буде правильний синус,
Так упс замість інвертора, на олх всі смарт упси пишуть шо з правильним сінусом
Ще є звичайний гелевий-тяговий.Проживе втричі довше і розрахований на поступовий розряд...
А ціни на них бачив?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 14:19
Так я про такий і пишу
переглянув на SE, не всі смарти дають синусоїду, тому треба конкретні моделі дивитись.
750-ка або 1000-ий точно синусоїда
п.с. до речі в АРС були такі чудові пристрої APC Liner. Це стабілізатори, вони точно правильну синусоїду дають, б/у-ні досить не дорогі.
Изменено: vigors, 07 Декабрь 2022 - 14:25
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 15:03
Радянський на себе бере з пів кіло
Чёй-то? 45-50 Вт всегда было...
на олх всі смарт упси пишуть шо з правильним сінусом.......Так я про такий і пишу
А ціни на них бачив?
стабілізатор до нього є , але сучасний
всі смарт упси пишуть шо з правильним сінусом
оф-лайн точно ні інтерактивні - можливо, бо з стабілізатором (АРС думаю варто спробувати, тільки смарт) он-лайн - точно, бо видають чіткі вихідні параметри не залежно від входу
переглянув на SE, не всі смарти дають синусоїду, тому треба конкретні моделі дивитись. 750-ка або 1000-ий точно синусоїда"Тысячи их..."(с)
при подаче на него с инвертора - это ж он типа онлайнТипа. А по факту - смотря что инвертор выдаёт. Если меандр голимый или сильно кривой синус, то не всякий онлайн захочет с ним работать.
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 15:12
А ціни на них бачив?
Покористувався звичайними свинцевокислотними АКБ поза їх компетенцією використання-зрозумів,що гелеві набагато дешевше...
Якби в цій темі,обирались АКБ для автомобіля-питань нема.
Навантажуючи звичайний АКБ (постійною роботою тягового)-він тупо знищується.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 16:45
Яким чином знання про правильний акум допоможуть в даній ситуації ?
Кому саме?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 18:52
Andre_71, Ціни зараз, то загон, хто ж лікар шо провтикали, а я писав
Так б/в смарт упси і зараз до 1500 можна найти
Покористувався звичайними свинцевокислотними АКБ поза їх компетенцією використання-зрозумів,що гелеві набагато дешевше...
Якби в цій темі,обирались АКБ для автомобіля-питань нема.
Навантажуючи звичайний АКБ (постійною роботою тягового)-він тупо знищується.
Ну якщо збираєш систему з нуля, то може і має сенс тяговий, а якщо у людини є б/в кислотний, то не викидати ж його
переглянув на SE, не всі смарти дають синусоїду, тому треба конкретні моделі дивитись.
750-ка або 1000-ий точно синусоїда
В мене є APC 600 smart не найшов на ньому ніяких відомостей про синус
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 19:42
Та нема сенсу щоб зиму перекалантиритись шукати акуми в п'ять разів дорожче тому що вони краще .Ну якщо збираєш систему з нуля, то може і має сенс тяговий, а якщо у людини є б/в кислотний, то не викидати ж його
Юстас робить вид що не розуміє . Можна замість резинового човна для рибалки порадити яхту придбати , вона набагато краща .
Тим паче що про акумулятори вже тільки дуже лінивий не говорив
Изменено: Шусман, 07 Декабрь 2022 - 19:44
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 20:51
Та нема сенсу щоб зиму перекалантиритись
Ну якщо збираєш систему з нуля, то може і має сенс тяговий, а якщо у людини є б/в кислотний, то не викидати ж його
Тим паче що про акумулятори вже тільки дуже лінивий не говорив
Ну і закриєм тему...
До весни з глибокими розрядами/зарядами кислотник не доживе.Тим паче б/в.
Імхо.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 09:43
По інвертору - перевірте що на виході. В мене було дві фази. Коли зробив(приєднав) заземлення на одну із фаз за допомогою 2 м. арматури і дроту - котел запустився і без радянького стабілізатора. Але я і далі вмикаю через стаб - най буде, мені так спокійніше.
В мене інвертор 350 Вт - котел, стаб і 1-2 лампи працює без питань.
Використовую не дуже часто, лише коли світла немає більше 3-4 годин - тоді проганяю систему, при потребі мию посуд, заряджаю пристрої.
Акумулятор - купив новий кислотний. Бо такий був в наявності, і не за космічні гроші. Купив по розміру як і для авто. Якщо все нормалізується - залишиться для авто.
За тиждень такого не частого користування - поставив на зарядку, і за 45 хв вже був заряджений акумулятор. Не розумію як його посадити в 0, якщо навіть на інверторі стоїть захист від повної розрядки.
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 10:41
Стосовно фаз не перевіряв , то мабуть там в тебе такий нуль . В суботу дадуть радянський стаб , якщо не піде , то прийдеться мотати дросель . В принципі задача вирішується .
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 11:19
Електрики кажуть, що то не фази, а потенціали). На генераторах те ж саме. Через це й роблять занулення або заземлення однієї з псевдофаз і от тоді вже з'являється справжня фаза. В дорогих генераторах та інверторах це начебто якось трохи коригується електронікою.По інвертору - перевірте що на виході. В мене було дві фази.
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 13:35
Так планую тільки котел підключати , пару лампочок то ще добавити не проблема . Звичайний автомобільний акум , літієвий нема сенсу .
Спробую щось завтра взнати стосовно безперебійника з компа , можливо він вирівняє стнусоїду .
найди сов трансформатор или упс старый он пойдет.Позбирав все шо було))) квадрик плямяша 3 акб гель 530 вт, брата два акб купили новые теперь стоят на зарадке 2 *230ампер))) короче 6квт у меня есть минимум 2 суток котлу работать)))
Изменено: an76, 08 Декабрь 2022 - 13:39
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 19:38
Ну і закриєм тему...
Імхо.
100%, В мене кислотна 60ампергодинна за 2 останні місяці під 50% ресурсу виробила.
Ну і закриєм тему...
Імхо.
100%, В мене кислотна 60ампергодинна за 2 останні місяці під 50% ресурсу виробила.
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 20:21
Андре , не знаю я яка модель , прийшла із Германії , на коробці написано Голімий Китай
Изменено: Шусман, 08 Декабрь 2022 - 20:25
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 21:45
Я тут порахував,що мої 3 кислотника один за одним по терміну не пережили один АГМ....
Відповідно користування кислотниками обійшлося дорожче на 40% ніж одним АГМ...
Хоча...Якщо авторитетні люди в темі заявляють,що кислотник-бест!Нехай буде так.
Ремонт,Консультації,
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых