мій гена мабуть ще минулого року 20-річчя відмітив.
13 мотогодин напрацював за цей час.
Опубликовано 27 Ноябрь 2022 - 20:38
мабуть вони різні є.
Щось в ютуб ролику виробника я не побачив жодного обличчя з японським,хитрим примруженням очей...
Повторюсь ще раз.Якість Китайської Хонди як на мене не на висоті...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Ноябрь 2022 - 22:22
Повторюсь ще раз.Якість Китайської Хонди як на мене не на висоті...
я о тех.. прежних..
как сказал, моя не стартует.. то ли потому что бензину 10 лет, то ли свечку хоть раз в жизни б поменять, то ли дергать резче))
но, ей и 100 лет в обед. по большому счету, она своё поотжужжала..)
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 00:48
просто вопрос: с какого момента без света - всё тупо выбрасывать из морозилки?
обычный размер.
если сразу - ладно, термическая обработка решает..
смысл даже не во вкусе. просто чтоб не травонуться.
балинн. теперь я фиг куплю пельмени. они без света может были.
как впрочем и всё остальное.
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 00:58
обычный размер.
если сразу - ладно, термическая обработка решает..
смысл даже не во вкусе. просто чтоб не травонуться.
балинн. теперь я фиг куплю пельмени. они без света может были.
Если не лазил в морозилку, то сутки без вопросов, дальше смотря чем и в каком объеме заполнена, пельмени если не слиплись, то норм, у меня после 40 часов пельмени выжили, мясо что бы испортилось, то минимум суток 4-5
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 01:53
Если не лазил в морозилку, то сутки без вопросов, дальше смотря чем и в каком объеме заполнена, пельмени если не слиплись, то норм, у меня после 40 часов пельмени выжили, мясо что бы испортилось, то минимум суток 4-5
никто не слипся. но, там же ж тоже - разные сроки для разных температур.
мясо - тут не знаю. если отварить и запах норм - вроде съедобно. тут и из магазина можно купить 10 раз перезамороженное.
у меня есть кошак мегабалованный. если оно ест сосику, то это норм..))
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 08:25
Прийму в дар-безвозмєздно...
у меня после 40 часов пельмени выжили,
48годин-все вижило.У цьому проміжку часу зазирав в неї один раз-дарма,все було у стані силікатної цеглини.Морозилка забита по максимуму...Якщо з'являється вільне місце,то туди кладеться пластикова пляшка з водою потрібного розміру...
смысл даже не во вкусе. просто чтоб не травонуться. балинн. теперь я фиг куплю пельмени. они без света может были.
А ти їх зверху пообрізай))
Якщо серйозно,то на Винограднику Сільпо працювало з власного генератора...
Але це не гарантує,що в мережі можуть переміщуватись товари з одного магаз в інший)
Изменено: Юстас, 28 Ноябрь 2022 - 08:22
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 11:33
там же ж тоже - разные сроки для разных температур.
На пельмени? Такое помню только на сливочное масло
Морозилка забита по максимуму...Якщо з'являється вільне місце,то туди кладеться пластикова пляшка з водою потрібного розміру...
Правильна стратегія, чім більший об"єм замороженого продукту, тім довше морозилка тримає, я кладу акумулятори холоду, але пляшки теж вихід, до того ж доступний усім
Якщо серйозно,то на Винограднику Сільпо працювало з власного генератора...
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 15:24
Фора не працюала дві доби, багато товару виставили зі знижкою, а деяки і до 51%
Можливо це в деякому сенсі обоюдовигідна пропозиція...Продавець може продати товар ще нормальної якості,а покупець придбати зі знижкою...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 00:48
По мануалу пишут до 48 часов. Приблизительно столько у нас не было світла. Но по факту после этого блэкаута мне показалось что он еще 48 часов легко выдержит, если не открывать.
ps.Либхер
Изменено: Kyiv, 29 Ноябрь 2022 - 00:51
Побеждает в этой жизни только тот, кто победил сам себя. Кто победил свой страх, свою лень и свою неуверенность.
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 01:10
По мануалу пишут до 48 часов. Приблизительно столько у нас не было світла. Но по факту после этого блэкаута мне показалось что он еще 48 часов легко выдержит, если не открывать.
ps.Либхер
ты ж сам понимаешь, что идеальных -16 или -18 там не было. т.е. если и не выбрасывать, то срок хранения скорее всего уже не тот.
то, что в магазине есть генератор - не означает, что он запитывает в том числе холодильники. иногда частично освещение и пару касс, чтобы торговать можно было.
Изменено: Manager, 29 Ноябрь 2022 - 01:10
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 07:49
ты ж сам понимаешь, что идеальных -16 или -18 там не было.
Навіть-22 могло бути,але не в цьому справа...
Наскільки швидко прибор втратить набрану температуру залежить від багатьох чинників...
Від температури у приміщенні де він знаходиться,від розташування-можливо стоїть біля батареї опалення...
Так само залежить скільки разів за добу вмикатиметься.Любить у нас народ запхнути агрегат в нішу,а виробник елементи що повинні охолоджуватись(задня сторона приладу) закрити декоративною кришкою....І маслає прибор-не зупиняючись,щоб втримати задану температуру...
Наразі,краще тримати прилад на балконі,але чи розрахований він на використання за таких температур.Не хотілось би щоб крякнув,бо наразі вартує як крило від Ф16....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 08:20
я о тех.. прежних..
как сказал, моя не стартует.. то ли потому что бензину 10 лет, то ли свечку хоть раз в жизни б поменять, то ли дергать резче))
Там на карбюраторі є відстойник. Знизу відстойника є болт під ключ на 10. Відкручуєш і зливаєш через нього весь бензин. Потім вливаєш грамм 100 свіжого бензину і нехай також стікає для промивки. Далі загручуєш обратно болт, акуратненько бо зірвеш різьбу. Заливаєш свіжу бензину, пару літрів. Провіряєш рівень масла, важливо бо на тих хондах стоїть датчик рівня масла і не заведеться якщо низький. Ну а далі по інструкції заводки, закрив дросельну заслонку і дьоргай. Якщо тобі вона не потрібна то продаш чи Юстасу подаруєш за пиво.
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 09:55
чи Юстасу подаруєш за пиво.
TPAKTOPICT, пасиб
Дякую)
Не знаю як за пиво,а щось смачненьке точно перепаде)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 10:02
Коли вибирав морозильну камеру на балкон, спеціально шукав щоб була з можливістю працювати при низьких температурах.Наразі,краще тримати прилад на балконі,але чи розрахований він на використання за таких температур.Не хотілось би щоб крякнув,бо наразі вартує як крило від Ф16....
Изменено: bazl, 29 Ноябрь 2022 - 10:02
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 10:03
Коли вибирав морозильну камеру на балкон, спеціально шукав щоб була з можливістю працювати при низьких температурах.
Знайшов тільки серед техніки Лібхер. Там взагалі до мінус 15 пише, а далі морозилка просто вимикається і стоїть як шафа. Пам'ятаю переплатив тоді щось 30% вартості, за таку функцію.
Воно того варте...
5 місяців в рік менше споживання електроенергії,менше зношується прилад...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 10:25
Тоді навіть про це не подумав. Головне було щоб нова морозилка на балконі не гавкнула.
Якщо на ньому не сильно спекотно влітку і гарна вентиляція то чорт її не схватить)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 10:56
У меня так одна гавкнулась)Якщо на ньому не сильно спекотно влітку і гарна вентиляція то чорт її не схватить)
Изменено: Manager, 29 Ноябрь 2022 - 10:56
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 13:28
Наразі,краще тримати прилад на балконі,але чи розрахований він на використання за таких температур
На всіх холодильних агрегатах присутній осушувач хладогенту. На побутових зазвичай в ньому наповнювачем використовують сілікагель. Якщо сілікагель не набрався вологи, то невеликі температури нижче нуля він переносить більш-менш безболісно. Але якщо в системі було трохи вологи(чи то при ремонті потрапила, чи при виготовленні були залишки в елементах, чи то хладогент трохи містив) і її увібрав той сілікагель, то за відїємних температур він починає руйнуватись і ті дрібні частки у вигляді пилу починають циркулювати системою і згодом забивають капілярну трубку, тобто протік хладогенту.
спеціально шукав щоб була з можливістю працювати при низьких температурах. Знайшов тільки серед техніки Лібхер. Там взагалі до мінус 15Це вже окреме технічне рішення, як в кондюках з обігрівом за мінусових температур.
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 14:12
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 15:22
Перевіряти працездатність схеми без стабілізатора будеш? Бо він споживає десь 40-50 Вт, це половина потужності котла. Тобто можна заощадити 30%(на 30% довше протягне АКБ).
Перевіряв. Працює і без стаба, тільки в котла трохи по іншому гуде мотор. Не став ризикувати, та й поки виключення світла не тривалі та й по графіку. Тому поки гріємось за графііком.
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 17:02
я для себе генератори відкинув взагалі, на двигуні в 200кубів жре більше чим доросле авто на два літра на холостому і шумить на пів вулиці, в цивільному житті вважаю абсолютно не раціонально.. крім тих випадків коли дійсно без постійного джерела струму необійтись.
Аналогічно стараюсь не користуватися геною, бо в мене 7 квт жре 3 літра бенза в годину. знайшов еко вихід. завожу авто і до нього підключаю інвертор (з неправильною синусоїдою) до 1000 Ватт навантаження. Розхід 0,7-0,8літрів в годину.(БК пише)
Изменено: Koval, 29 Ноябрь 2022 - 17:11
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 17:26
Аналогічно стараюсь не користуватися геною, бо в мене 7 квт жре 3 літра бенза в годину. знайшов еко вихід. завожу авто і до нього підключаю інвертор (з неправильною синусоїдою) до 1000 Ватт навантаження. Розхід 0,7-0,8літрів в годину.(БК пише)
Я вже і схему «придумав» якщо не буде довго світла і акумулятора сотки не буде вистачати, на перерви без світла, в хазяйстві є машина з двигуном в один літр з заводським пропаном яка споживає 300-400 грам пропану на годину, вразі чого буду використовувати в якості зарядки акумулятора
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 20:38
Все гуд в схемі окрім одного - ця радянська приблуда не любить "холостого ходу" і починає грітися. Тому будь уважний ;)
Хорошая, наверное. Но мне кажется стрёмно иметь здоровую бочку с газом прямо рядом с домом. Хотя поляки похоже не парятся.
Олігархерів в карпатах це не парить - газовоз на 40 тис літрів "розбирають" на 3-4 бочки
И за дом и не за дом..
Кто как решает работу из дому, если влом возиться с генами/канистрами или с аккумами/инверторами?
Иногда таки нужен полноценный ворд.. планшет или ноут?
Телефон то как бы 2-3 дня чихпыхает.. но, в нем редактировать в ворде - заноза та еще, особенно двуязычное.. потом на выходе хрень какая-то..
300-500уе.. тем подобных не встречали?
Уровень - (самоуверенно) уверенный юзер. Во всяком случае, покупал дитю ноут Эйсер без ОС и освоил и Линукс за полдня и потом вместо него винду мастырил..
А як вирішити - ноут і той самий ББЖ для нього і для блоків вайфая якщо оптика заходить в квартиру. Мідь, у всякому випадку в нас, не дає інтернет, оптика при достатньому живлені - дає.
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 21:09
Оптики нет. Стреляем от пуза))А як вирішити - ноут і той самий ББЖ для нього і для блоків вайфая якщо оптика заходить в квартиру. Мідь, у всякому випадку в нас, не дає інтернет, оптика при достатньому живлені - дає.
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 22:21
Мідь, у всякому випадку в нас, не дає інтернет, оптика при достатньому живлені - дає.
Там питання не достатньості живлення, а в локації. Мідяху треба підсилювать весь час і найближче таке активне обладнання провайдера розташовано відносно поруч( наприклад десь на даху багатоповерхівки), тож і вимикається разом з усім будинком. А оптіка може мати останне активне підсилювання десь за 5-10 км, десь на серваках провайдера, там де живлення не вимикається або резервується. Але якщо провайдер рубанувся, то ніяке живлення клієнта не допоможе оптиці.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых