Реклама

Футбол образца сезона 2014-2015Ліга Чемпіонів, Ліга Європи, ЧУ і матчі збірної
Опубликовано 02 Декабрь 2014 - 09:49
Опубликовано 02 Декабрь 2014 - 10:19
Ну, как по мне, об этом еще рано говорить.
Хотя, я думаю, Динамо должно забрать чемпионство.
Об этом говорить никогда не рано))) Чем раньше маза, тем выше коэффициент))) Днепр отцепили - 99%, а то что Динамо в этом сезоне станет чемпионом у меня не вызывает сомнения...
Опубликовано 03 Декабрь 2014 - 19:41
Он про коэфициенты УЕФА.
Ясно). Наступного року виступ наших команд в єврокубках буде ще гіршим. Луческу йде з Шахтаря, легіонери розбіжаться. Дніпро з баластом довго на високому рівні не протримається, Коломойському зараз не до футболу. Металіста, майже немає. Динамо? У Фірташа зараз не найкращий період для інвестицій у футбол.
Опубликовано 07 Декабрь 2014 - 18:24
Согодні в Луцьку під час матчу Волинь - Металіст відбулось таке , чого в прем'єр-лізі ще не було ніколи . Чесно кажучи , це був справжній фотбольний майдан . Дивіться новини . Якщо новини не покажуть об'єктивно , то тоді я покажу своє бачення і відеоматеріал . Я був присутній на стадіоні , від початку і до кінця . Мій товариш навідь був в переговорній групі , і дав інтервю . Надіюсь1+1 його покаже .
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 07 Декабрь 2014 - 19:05
Согодні в Луцьку під час матчу Волинь - Металіст відбулось таке , чого в прем'єр-лізі ще не було ніколи . Чесно кажучи , це був справжній фотбольний майдан . Дивіться новини . Якщо новини не покажуть об'єктивно , то тоді я покажу своє бачення і відеоматеріал . Я був присутній на стадіоні , від початку і до кінця . Мій товариш навідь був в переговорній групі , і дав інтервю . Надіюсь1+1 його покаже .
Фанати з ультрасу Волині наприкінці матчу вибігли на поле, щоб вчинити самосуд над арбітром, який судив однобоко. Він заховався в підтрибунному приміщенні і вирішив матч не продовжувати.
Опубликовано 07 Декабрь 2014 - 22:56
Кому цікаво дивіться сьогодняшній "Про Футбол" . Циганик з екпертами все чітко розклав по поличках . Я нів'якому разі не виправдовую дії фанів . Але в одному погоджуюсь з Цигаником . Судді ще не розуміють , що вони вже в іншій країні , і вболівальник дуже близько .
Я розумію , що клуб покарають , але можете мене заклювати . Те що відбулось сьогодні на стадіоні в Луцьку , рано чи пізно повинно було статися . І якщо суддя Кутаков не буде покараний , повірте побіжать і на інших стадіонах , і рано чи пізно це закінчиться фізичною розправою .
Згадалась фраза одного знайомого працівника стадіону . Коли вже люди майже розійшлись , ну залишились кілька десятків з фанклубу . Ці парні гарантували безпеку судді А він у відповідь сказав "Ви чьо ? Яка безпека ? Ці люди кілька місяців тому дали люлей губернатору , якого охороняла майже вся міліція міста ."
Опубликовано 08 Декабрь 2014 - 10:05
Судьи делали ошибки и в матчах поважнее этого, НО ничего подобного не происходит. Разве, что где то в Африке.
Ну тільки не треба про важливість . Для Волині ти навідь і не уявляєш наскільки цей матч був важливий . У разі перемеги клуб виходив на 4 місце . А це єврокубкова зона .
Опубликовано 08 Декабрь 2014 - 18:19
Месье
Бросьте ссылочку на передачу или сюжет передачи Профутбол .
Та что вчера была,на предмет шкандаля.
Спс
http://video.2plus2....bol-318559.html
Опубликовано 08 Декабрь 2014 - 23:06
Ну он тоже не подарок.
Дык, а что он должен был говорить плохо о болельщиках Волыни и Кварце на "2+2"?)))
Интересно было бы послушать Цыганыка, если бы на месте ультрас Волыни были бы ультрас Шахты или Металла))))
Опубликовано 09 Декабрь 2014 - 08:25
alex75,Ну так , ще є Денисов . Там Щахтар завжди в дамках .
І що такого Циканик сказав ? Де тут провокація ? Він просто попередив ППЛ і ФФУ , що якщо вони не почнуть , щось рішати з арбітрами , то їх почнуть рішати на полі . І все .
Опубликовано 09 Декабрь 2014 - 09:37
Что значит ???предупредил???, он что глава СБУ? Предупреждать, что кого то будут решать???
Это футбол, вид спорта, но не политика или еще хер знает что. И решать прав арбитр или нет уж точно не Цыганыку и ультрас Волыни или кому либо.
Він журналіст . Це його робота .
Опубликовано 09 Декабрь 2014 - 11:58
alex75,Ну так , ще є Денисов . Там Щахтар завжди в дамках .
![]()
І що такого Циканик сказав ? Де тут провокація ? Він просто попередив ППЛ і ФФУ , що якщо вони не почнуть , щось рішати з арбітрами , то їх почнуть рішати на полі . І все .
Кстати, а как Денисов прокомменировал инциндент в Луцке?)))
Опубликовано 09 Декабрь 2014 - 16:06
Я памятаю часи коли Суркіс був президентом ФФУ , денисов пісочив їх по повній . Потім презом став Коньков , і все , жодного кривого слова в сторону ФФУ . А циганик їх всіх пісочив , і пісочить .
Памятаєте випадок з Леоненком , я цей ляпнув в ефірі 2+2 , що Ахметка всіх купив ? І бац , о чудо . Леоненко на каналі Футбол вже працює .
Опубликовано 09 Декабрь 2014 - 19:03
Месье !
Смотрел этот матч в гостях ,одним глазом. Посмотрел сюжет в Профутболе,где показали все моменты,нарушения,карточки. Криминала со стороны судьи я не увидел. Да.Может не показал пару жёлтых Харькову,но не больше.ИМХО Кто мешал забивать Луцку? Все голы в пределах правил, по ТиВи тоже всё в нормах допустимого....
Вопрос в том ,что в последнее время отметились фаны Львова,и теперь Луцка.Отметились в плане негатива. А как вы считаете? Может Тренер Луцка подстрекнуть фандвижение к беспорядкам на стадионе,когда он на всю страну (трансляцию) кричит судейке ,что " ты не уедешь отсюда " Понимаю.Тренеру можна. Работа,эмоции.... Но что бы фаны такое делали.... Фаны не правы 100%.Изза фанов Волынь получит техническое поражение.
Изменено: futbolfans, 09 Декабрь 2014 - 19:03
Опубликовано 10 Декабрь 2014 - 18:03
Думаю проиграют Порту, максимум ничья.статистический, ничего не решающий матч. сильно никто напрягаться не буит, а осторожничать - да.
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 11 Декабрь 2014 - 09:12
Ну и неплохо.
Адриано (за счёт голов с БАТЕ) на данный момент лучший бомбардир лиги.
Реал все матчи выиграл... Показатель???
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Также с меткой «football»
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбольне життяАвтор: lame • Дата: 07 Январь 2020 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 ![]() |
|
||
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых