Изменено: Hurricane, 27 Сентябрь 2012 - 09:17
Реклама

Тернопіль+Опелі нашого міста
Опубликовано 27 Сентябрь 2012 - 09:15
Опубликовано 30 Сентябрь 2012 - 18:33
Hurricane, я напевно, щось пропустив, але в тебе в профілі побачив новий автомобіль. А ну хвалися, задні сидіння складаються на рівні з багажником?
Опубликовано 01 Октябрь 2012 - 14:19
Hurricane, я напевно, щось пропустив, але в тебе в профілі побачив новий автомобіль. А ну хвалися, задні сидіння складаються на рівні з багажником?
Складаються, ось так:

Фотки не мої, в мене машина синього кольору, ось такого:

(ця теж не моя, просто колір такий)
Опубликовано 21 Октябрь 2012 - 09:58

В зв'язку зі зміною місця роботи переїхав у славне місто Тернопіль з Золотоноші Черкаська область, якщо не проти то прийміть до себе, мені зараз потрібна допомога у вивченні міста, що де і як обжитися (житло вже є), ну а саме перше, що хвилює, так найближча розборка з нормальними цінами і з хорошою репутацією, бо поки доїхав з Золотоноші, вмерла опорна подушка амортизатора, так що чекаю на відповіді!!!
Дякую за увагу ну і питання - коли організуємо Опелевку???

Опубликовано 22 Октябрь 2012 - 13:46
найближча розборка з нормальними цінами і з хорошою репутацією, бо поки доїхав з Золотоноші, вмерла опорна подушка амортизатора, так що чекаю на відповіді!!!
Найближчий продавець б/к запчастин з більш ніж адекватними цінами і з прекрасною репутацією - наш одноклубник Юрко_UA
...ну і питання - коли організуємо Опелевку???
![]()
![]()
А продукцію ТМ "Златогор" дегустувати будемо?

Опубликовано 22 Октябрь 2012 - 15:25
Доброго дня шановні клубні
В зв'язку зі зміною місця роботи переїхав у славне місто Тернопіль з Золотоноші Черкаська область, якщо не проти то прийміть до себе, мені зараз потрібна допомога у вивченні міста, що де і як обжитися (житло вже є), ну а саме перше, що хвилює, так найближча розборка з нормальними цінами і з хорошою репутацією, бо поки доїхав з Золотоноші, вмерла опорна подушка амортизатора, так що чекаю на відповіді!!!
Дякую за увагу ну і питання - коли організуємо Опелевку???![]()
![]()
Радив би,як дійсно хорошого спеціаліста Роман (Пежо-сервіс)
Опубликовано 26 Октябрь 2012 - 15:24
Потрібне місце де є велика парковка, якась кав'ярня чи щось крепкіше там розливають ну взагалі десь так в такому роді щось

Изменено: jeka_ua_kr, 26 Октябрь 2012 - 15:30
Опубликовано 26 Октябрь 2012 - 22:00

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 27 Октябрь 2012 - 17:55

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых