Реклама

Тернопіль+Опелі нашого міста
Начал
Dosa
, 18 авг 2006 17:56
1344 ответов в теме
Опубликовано 01 Декабрь 2012 - 20:39
виходить опелівка не ахті......
, але я буду завтра на 18.00

Опубликовано 03 Декабрь 2012 - 14:48
Зібралось нас троє...
попили кави, помріяли про більшу кількість присутніх... 
Тернопіль, агов!!!
п.с. правда є хороший варіант проведення наступних зборів, скажімо так: "більш насичений"

Тернопіль, агов!!!
п.с. правда є хороший варіант проведення наступних зборів, скажімо так: "більш насичений"

Опубликовано 05 Январь 2013 - 10:47
Опубликовано 25 Январь 2013 - 12:03
Цікаве питання, почувши, що на Микулинецькій на авторинку є шрот я звернувся туди - почув відповідь, ми не займаємося новими машинами, ну кажу, якщо моя ООБ нова машина, то на які у вас є запчастини? Відповідь була лаконічною - кадети, вектри 90-х років. Так що Житомир, Вінниця - це найближчий і перевірений шрот.
Опельовка буде, але коли - потрібно домовитися. Мабуть ще Тернопіль святкує
До речі, можливо вже зберемося в цьому році???
Опельовка буде, але коли - потрібно домовитися. Мабуть ще Тернопіль святкує

До речі, можливо вже зберемося в цьому році???
Изменено: jeka_ua_kr, 25 Январь 2013 - 19:16
Опубликовано 05 Март 2013 - 15:08
петрик, Толкові, в мене такіж самі - фіг чим отдереш з діска, як потрібно зняти, особливо на морозі! Шо то велике діло "Оригінал"!!!!
Так, Тернопіль вже й сніг почав сходити - може щось почнем думати з приводу зборів??? Дивлюсь БМВ клуб регулярно на Мазепи збирається раз в 2 тижні, мож і ми підтримаємо дух клубного життя в файному місті????
Так, Тернопіль вже й сніг почав сходити - може щось почнем думати з приводу зборів??? Дивлюсь БМВ клуб регулярно на Мазепи збирається раз в 2 тижні, мож і ми підтримаємо дух клубного життя в файному місті????

0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых