Реклама

Тернопіль+Опелі нашого міста
Опубликовано 12 Март 2013 - 09:33
Давайте як завжди почнемо 1 з визначення дати зборів,тематику, і план проведення зборів!
2 місця проведення,
3 тематика по ходу оприділиться
4
В противному випадку шильдики познімаємо
скільки Опелів зможе приїхати скажімо 17того березня (неділя) на парковку Подолян?
Опубликовано 12 Март 2013 - 10:37
ну одного можна вважати шо підтягнув, правда залежно де і коли ітд...постараюсь підтягнути з собою ще 2-3 опелевода, які в силу різних обставин не являються членами Оплельклубу )
і, до речі, як то не являються, являються-являються :-) просто сидять у підпіллі..
по темі: неділя підходить, бажано не раніше 13 год. і не пізніше 17, плюс-мінус..
п.с. глянув на свою дату реєстрації і кількість повідомлень :-D
Изменено: cee_dee, 12 Март 2013 - 10:38
Опубликовано 14 Март 2013 - 12:31
в тернопіль через Озерну? Я біля Лукойля мешкаю
. 0677861766.
Неправильно, "Свобода" вже перейменувала "Лукойл" в "Цибуляойл".
Нічого не глухо, всі є. Всі в підпіллі
. Домовляємося активніше!
Я тихенько спостерігаю із засідки

Сусіди, яка дорога до Кременця, дуже вбита?
Цікавить саме участок Тернопіль - Кременець, сильно розбомбили?
В цілому не дуже розбито, але є відрізки, де треба бути уважним. Вчора їздив в тому напрямку, правда до Кременця не доїжджав, тільки до повороту на Збараж. Вибоїни є перед телевишкою, але вчора там щось після обіду вже латали, далі є кілька відрізків з вибоїнами біля поворотів на дачі і в кар"єри, ну і кілька підлих ям на спуску від мосту через залізницю до повороту на Івашківці. Далі через ліс, попри "Стожари" , Садки і до повороту на Збараж вроді нічого.
Сьогодні казав колега, що уже полатали!
Його часом не Мікола Яновіч звати?

Давайте як завжди почнемо 1 з визначення дати зборів,
2 місця проведення,
3 тематика по ходу оприділиться
4
...
4. Час проведення!!!
5. Яка саме парковка біля Подолян? Їх там кілька гектарів...
скільки Опелів зможе приїхати скажімо 17того березня (неділя) на парковку Подолян?
1 неОпель може, якщо не буде ніяких форсмажорів.
Изменено: Hurricane, 14 Март 2013 - 12:33
Опубликовано 14 Март 2013 - 14:04

Таки морозець нічогенький буде, але якщо гарного підігріваючого напою взяти, то все буде ок!
З приводу парковки - давайте варіанти хто там частіше буває, бо в мене одна напроти входу ))
Изменено: jeka_ua_kr, 14 Март 2013 - 14:05
Опубликовано 15 Март 2013 - 17:15
Изменено: Hurricane, 15 Март 2013 - 17:18
Опубликовано 16 Март 2013 - 07:41
напевно так і буде ..Може з форс-мажорними погодними умовами, перенесемо зустріч на наступний тиждень?
В наявності різні б/у запчастини для ОВА , кадет Е, астра Ф, калібра ,омега А, Б , вектра Б,сенатор Б
http://www.avto-rynok.com/ sales@avto-rynok.com
Опубликовано 17 Март 2013 - 12:58
так щось ти за своєю волгою не слідкуєш, якщо вона в тебе в такому стані((((Знову не склалося (((
Тільки від машини - не можу завести, стартер здох, пішла чорна полоса, завтра евакуатор і вперед шукать вільне сто
моя 94 р.н. скоро 20-ти ліття буду святкувати - але тільки покажу ключ, то з пів оберта і вже ричить))

а опелів в Вашому місті немало, шкода що одноклубників не багато!
Изменено: Povstanec, 17 Март 2013 - 13:00
Опубликовано 17 Март 2013 - 17:14
Опелів в Тернополі багато, тому й потрібно нам організовуватися!!!
Опубликовано 17 Март 2013 - 18:06
так ви просто не можете зібратись на опелівку, що говорити про ремонтPovstanec, а було б коли, я б з радістю і сам в ній колупався, але ні часу ні гаражу з ямою не має, тому так і буває. А спеціалістів, яким би можна було довірити своє авто відверто кажучи малувато (((
Опелів в Тернополі багато, тому й потрібно нам організовуватися!!!

1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых