Реклама

Тернопіль+Опелі нашого міста
Опубликовано 21 Март 2013 - 11:07
Який мотор? Лямпочка "Чек енджін" що каже? Помилки є? В омезі А для зчитування помилок ніякого спецобладнання не треба, дротиком (скрепкою) контактики діагностичного роз"єма замикаєш, включаєш запалювання і рахуєш блимання лампочки...а хто таке може збадати в нас у Тернополі
Можна й програмкою для діагностики ЕБУ подивитись. В мене програмка є, але перехідника нема.
Опубликовано 22 Март 2013 - 15:40
Навряд чи тоді й діагностика щось покаже. "Блукаючі" несправності, які проявляються десь-колись важко діагностувати. Може датчик температури глючити (чи контакт в сиру погоду поганий)... Тоді ЕБУ некоректно складом суміші, і вприском управляє.Лямпочка "Чек енджін не світить, помилок нема
Опубликовано 04 Апрель 2013 - 08:57
Привіт! Може хто знає інформацію, чи можливо сам займається...потрібно з Кременця в Луцьк привезти 7 т сиру 01.04.2013.
Привіт Коля! Не бачив твого повідомлення! Але на майбутнє скажу. З Тернополя до Луцька (через Кременець) їздить наша машина але дуже рідко - 1 раз на місяць, на Рівне 2-3 рази на місяць. Май на увазі!
Привіт опелісти, де в нас можна зробити розвал - сходження на опель Омега А
Один з найкращих і найсучасніших стендів розвалу-сходження в нашому місті є на вул.С.Будного біля авторинку Мотор. Якщо конкретно, то на території Автолюксу.
Опубликовано 10 Май 2013 - 16:29
Ребята , всем привет , нужна ваша помощь, товарищ нашел по объяве человека, который готов поменять свои Iphone 4 S, на два Iphone предидущего поколения , нужен гарант для совершения сделки, ибо сценарий с новой почтой не совсем есть без рисковый.
Не спрашивайте меня зачем он это делает
Но хочется почмочь человеку, с нас , пиво, водка, де...., или любой другой эквивалент оценивания опелевской дружбы.
спасибо.
Изменено: R-team, 10 Май 2013 - 16:30
"Поднялся расход"- подумал я, но нет-просто на 100 грн. теперь можно меньше проехать.
Опубликовано 10 Май 2013 - 17:40
oksibesh, welcome ту зе клуб
R-team, да не вопрос, когда, где и как? Буду в Тернополе с 12 мая. Телефон в личке.
umter, вже 10 днів минуло з тих пір, як покинув дороги західних регіонів країни, моя машина, ще ніколи не їздила так рівно, а дорога не приносила стільки задоволення!!! А зприводу об'їзної так то ще нічого, там хоч уже всі ями запам'ятав, та 16 радіус допомогає перекочуватися, а ось починаючи від Хмельницької обл і до Тернополя взагалі попадаеш в інший вимір в інший час, коли не було асфальтного покриття взагалі
Опубликовано 13 Май 2013 - 12:48
ПРОБЛЕМИ З ДИЗЕЛЕМ поможіть !!!!!
Всім привіт! Прошу вибачення, якщо подібна тема вже була, на форумі я новичок і пошук позитивних результатів недав! Проблема в чому: недавно придбав Опель Вектра А 1.7.TD 1995 р.в., машина заводилась з пів оберту ніяких, димів, шумів, стуків і т.д. Відповідно відразу взявся міняти розхідники, почав з паливного фільтру, зняв старий - поставив новий, все подотягував і перевірив, але так як перший в мене дизель - не залив соляри в новий чистий фільтр!!! З поміняним фільтром двигун завівся з пів оберту (як і завжди), однак через декілька секунд ЗАГЛОХ!! Наступний запуск - через 3 хв. кручення стартером. Завелась!!!! 15-20 сек. роботи на холостому ходу двигун починає труїти і глохне. Так разів з 10. Кручу 2-3 хв. стартером заводиться, на холостому робить, але погано - мотором трясе, давлю на газ - обороти набирає повільно і зразу глохне! Подзвонив до знайомого дизеліста - порадив стравити повітря через форсунки! Зробив - відпускав кожну форсунку по черзі (движок реагує - глохне, газом підтримував роботу) декілька секунд 15-20, соляру бризкало по всьому моторному відділенні і затягував. І так кожну форсунку декілька різів, але результату 0!!!!! Ще раз передивився чи немає підсосу повітря - НЕМА!!! З великим трудом заводжу давлю на газ, кілька секунд працює і відразу глохне, при чому обороти спадають до повної зупинки, на газ тоді не реагує!
Поможіть, хто стикався з такою проблемою, тому що знайомі дизелисти розводять руками. Одні кажуть - забило форсунки або апаратуру, другі - є підсос повітря, треті - завоздушена система, АЛЕ Ж ПОВІТРЯ СТРАВЛЮВАВ ЧЕРЕЗ ФОРСУНКИ, РЕЗУЛЬТАТІВ НІЯКИХ!!!!
Опубликовано 15 Май 2013 - 17:27
ПРОБЛЕМУ ВИРІШЕНО!!! Всім щиро вдячний, хто відгукнувся! Проблема була у сильному завоздушенні тпливної системи, ще раз все розібрав, перевірив, потім склав, гарно подотягував, зали повний фільтр соляри, запустив і відразу відпускав по черзі форсунки. Потім дав попрацювати на холостому 20 хв. і двигун тепер нормально працює.
десь, то де?
Опубликовано 16 Май 2013 - 20:08
Земляки, підкажіть де у нас нормальні розборки по Опелях є? (крім Гайової і Березовиці)
потрібен весь салон (крім передньої торпеди) від cdx та всі чотири ступиці з дисковими тормозами та з АВС на вектру А!
oksibesh, моя тобі порада - забудь про розборки в Тернополі, дивись на форумі купа розборок, які вишлють що потрібно і все це буде по вищому класу!
Сама нормальна розборка по Опелях в Тернополі - це Юрко UA
Опубликовано 26 Май 2013 - 08:37
Всім привіт приймайте в колектив, цікавить де можна знайти - книгу-інструкцію по експлуатації та ремонту Opel Combo 1.7 cdi 2007, а то ця що є на німецькій мові.
Привіт!
В суботу на авторинку є чоловік на форді тразит, який продає автолітературу. в нього 100% має бути.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых