Приймайте Тернопільського Опелевода! Досвід -1.5 року і 30 тис км на Комбо. Звертайтесь, кому треба - маю книжку по корса, комбо меріва в електронному варіанті на рос мові!
Реклама

Тернопіль+Опелі нашого міста
Опубликовано 22 Сентябрь 2013 - 20:08
их не мало, просто они невимимы и молчаливы
Доврий вечір
Хто в Тернополі купляє масло на гуртовні Все для автомобіля тут GM коштує 158.40 грн
http://vsedoavto.com...t=42644&lang=ua
Хто ,що може сказати ,І яке краще заливати? ато ціна дивує
Опубликовано 23 Сентябрь 2013 - 10:15
olegfd, купляв, порівнявши каністри не помітив ніякої різниці з оригіналом (брав у Сергія SWAG, тут на форумі, але з доставкою, теж саме, що тут купити) одразу помітив, що на каністрі не має голограми, сказав про це продавцеві, на що він сказав, що всі питання до менеджера, знайшов менеджера - відповідь лаконічна - оскільки воно ввезене не офіційно, то відповідно й наклейки з голограмою не має. Я йому сказав, що якщо щось станеться з двигуном, то відповідно, я знаю куди йти. Але вже сьогодні 12 тис. км. наїздив і на цьому тижні буду знову там купляти - мастило, як мастило, ніяких змін не помітив.
Изменено: jeka_ua_kr, 23 Сентябрь 2013 - 10:18
Опубликовано 25 Сентябрь 2013 - 18:25
В опель астра н не відкривається багажник. В кого було щось подібне
Привіт!
Седан чи хетчбек?
http://www.opel-club...anij-bagazhnik/
Опубликовано 19 Октябрь 2013 - 22:13
привіт .я з Шумська - 90км від Тернополя .
друзі ,хто підкаже де тут бортовик можна завести .пробую на головній сторінці де пише БОРТОВОЙ ЖУРНАЛ - не пускає мене туда ,пише ошибка авторизації .я вроді не перший день тут але шось неможу розібратись .
в мене останіх два роки кадет був то і бортовик був в кадет клубі .а зараз астру прикупив то ніби тут хотів писати .
доречі астра тернопільська ,може хто впізнає свою колишню машинку .
Опубликовано 20 Октябрь 2013 - 07:24
Привіт Віктор! Бортовик можна завести в цьому розділі створивши там свою тему http://www.opel-club...ladeltcev-avto/
Опубликовано 24 Октябрь 2013 - 17:07
буду у вас в тернополі на вихідних,підкажіть де у вас є місця які цікаво було б глянути?
Привіт! Найголовніше місце це озеро в центрі міста. Прогулятися його набережною обов'язково, яку недавно реконструювали, зайти в Шинок, з'їсти картоплю від Лесі на пательні та грибочки, випити медовухи. Потім пройтися пішохідною вулицею Сагайдачного та Валова. Можна зайти в одну з кав'ярень. В центрі біля ЦУМу посидіти на лавочках, подивитися на фонтани та чарівних тернополянок))
Опубликовано 25 Октябрь 2013 - 17:45
а з активного відпочинку щось є цікавенького?
Навіть не знаю... За активним відпочинком треба їхати в Карпати. Можна ще сплави по Дністру організовувати, але вже холодно, треба чекати наступного літа. На конях можна покататися поблизу навколишніх сіл.
Ну, а так є стандартний набір для обласних центрів: боулінг, більярд, катання на ковзанах, нічні клуби, аквапарк та стрип-бар))
Опубликовано 25 Октябрь 2013 - 20:11
Привіт! Найголовніше місце це озеро в центрі міста. Прогулятися його набережною обов'язково, яку недавно реконструювали, зайти в Шинок, з'їсти картоплю від Лесі на пательні та грибочки, випити медовухи. Потім пройтися пішохідною вулицею Сагайдачного та Валова. Можна зайти в одну з кав'ярень. В центрі біля ЦУМу посидіти на лавочках, подивитися на фонтани та чарівних тернополянок))
дякую Dosa
Опубликовано 02 Ноябрь 2013 - 23:42
Также интересует наличие в городе клубной станции где проверить машинку?
Спасибо
Опубликовано 03 Ноябрь 2013 - 13:09
Все привет! Ребята, а кто машинку сможет у вас глянуть? для бизнеса нужна машинка под рекламу и вроде как у вас есть интересующий меня экземпляр..
Также интересует наличие в городе клубной станции где проверить машинку?
Спасибо
Привет, машинку то и можно глянуть, но со станцией немного напряжно, нет здесь таких кидайте ссылку в ЛС, что-то придумаю.
Опубликовано 03 Ноябрь 2013 - 13:15
Привет, машинку то и можно глянуть, но со станцией немного напряжно, нет здесь таких
кидайте ссылку в ЛС, что-то придумаю.
за станцію б радив Пежо-сервіс, там є Роман (років 35), бо ще є молодший (років 25), то в того старшого половини гонщиків обслуговується, досить толковий хлопець
Опубликовано 03 Ноябрь 2013 - 13:37
за станцію б радив Пежо-сервіс, там є Роман (років 35), бо ще є молодший (років 25), то в того старшого половини гонщиків обслуговується, досить толковий хлопець
Знаю, був у нього, дякую, але до нього велика черга, хоча можна спробувати, телефон в мене є, дякую!!!
Опубликовано 03 Ноябрь 2013 - 14:05
Привет, машинку то и можно глянуть, но со станцией немного напряжно, нет здесь таких
кидайте ссылку в ЛС, что-то придумаю.
Привет! Спасибо, что откликнулся. Сейчас в личку скину ссылку на авто риа.
Опубликовано 09 Ноябрь 2013 - 11:13
Всім привіт , вертаюся назад Опель клуб, так як я продав свою астрочку вже більше року сюда не заходив , але після різних машин на яких я поїздив за цей період вернувся назад до ОПЕЛЯ а саме тепер зафіри 2007 року з мотором 1.6 слабоватим трішки , але мені хватає поки що, тож я знов тут .....Фото потім поміяю ще невстиг сфоткати...
Опубликовано 14 Ноябрь 2013 - 16:19
знайшов в інтернеті сайт магазина "все до автомобіля" http://vsedoavto.com.ua/
ціни вродь там хороші,
чи він пеальний, чи можна в ньому робити замовлення?
Опубликовано 14 Ноябрь 2013 - 16:39
Andzhej, тут на форумі можна пошукати в розділі "Базар"-"Продам"-"Диски/Шины"
wurz, можна робити замовлення, а от з приводу доставки не стикався, сам там мастило і фільтра беру, але на місці, а знайомі кажуть, що самий більший вибір запчастин в наявності в них. Поганих відгуків ще не чув.
Опубликовано 16 Ноябрь 2013 - 20:27
Про "все до автомобіля" http://vsedoavto.com.ua/
нормальний магазин, з доставкою все нормально,
якшо через Інтернет магазин замовляти то ціни трохи дешевші ніж в магазині в Березовиці.
Сам замовляв, якщо вартість більше 300 грн то доставка безкоштовна.
Досить зручно.
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых