Я б радив Пежо-сервіс, там є такий Роман, але там їх 2, то треба старшого, правда до нього черги трохи
а це де?
Опубликовано 20 Декабрь 2013 - 09:37
4х4 в Березовиці це після базару зліва?
а можна відключати масу на ніч?
дякую
А навіщо відключати массу????? :blink: :blink: :blink:
До речі, лампочка чеку робоча, але при включені зажиганія не засвічується і чомусь не горить при світінні лампочки айрбеку
Значить десь коротнув проводку, або роз'єм не правильно підключив, дивись по підключенню літературу, а саме схему електричну в зуби і вперед, можливо десь дорожки на платі перемкнуло, знімай приборку.
Опубликовано 01 Апрель 2014 - 14:18
Велике спасибі Dosa, за гуму
Опубликовано 17 Апрель 2014 - 19:14
Прошу підкажіть можу хтось стикався з такою проблемою! Маю ОВА 95 р.в. 1.7 ТД (з абс) і є проблема загуділи підшипники задніх ступиць. В моєму випадку вони не міняються, так як задні тормоза барабанні з абс то потрібно міняти всю ступицю. Планую ставити ступиці з дисковими тормозами. Підкажіть чи це можливо і які можуть бути проблеми з установкою.
Опубликовано 20 Июль 2014 - 13:38
есть кто живой? :smile: кто может посмотреть машинку http://auto.ria.com/...5_13438974.html
Опубликовано 20 Июль 2014 - 21:10
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 13 Август 2014 - 08:32
Всім доброго дня.
я сам зі львова.Планую приїхати на 3 етап з драг рейсингу у ваше місто 23.08.
чи будут представники опель клубу?хочеться просто поспілкуватись
Прошу підкажіть можу хтось стикався з такою проблемою! Маю ОВА 95 р.в. 1.7 ТД (з абс) і є проблема загуділи підшипники задніх ступиць. В моєму випадку вони не міняються, так як задні тормоза барабанні з абс то потрібно міняти всю ступицю. Планую ставити ступиці з дисковими тормозами. Підкажіть чи це можливо і які можуть бути проблеми з установкою.
я поставвив на астру підшипник від вектри А з дачиком АБС(кінцевик ше не купив) але все підходить і БУ підшипнки взборі зівсім дуже дешеві.
також планував ставити дискові тормоза але це дуже дуже дорого
хібашо від вектри А,Б все взборі продають за 100 доларів 1 сторона( на шротах)пластини супорт тормозний диск.Але ручник на барабанах тому гемарой їх ставити.
Опубликовано 13 Август 2014 - 14:59
Всім доброго дня. я сам зі львова.Планую приїхати на 3 етап з драг рейсингу у ваше місто 23.08. чи будут представники опель клубу?хочеться просто поспілкуватись
Привіт, я б з радістю, але мабуть уже в той час буду у відпустці на Кіровоградщині, а так в любий момент готовий зустрітися
Опубликовано 24 Сентябрь 2014 - 09:10
Земляки, може хтось знає де в файному місті можна відреставрувати шарові зєднання? Наконечники, шарові і т. д.
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 24 Сентябрь 2014 - 09:20
Опубликовано 24 Сентябрь 2014 - 09:23
вул тролейбусна, 1 , там запитаєш на території
Є якійсь коментарі чи відгуки по цій точці? :smile: Бо сам з райцентру, хотілось би знати напевне, щоб лишній раз не їхати.
Слава Україні!
Опубликовано 02 Ноябрь 2014 - 15:25
доброго часу доби, ОВА 93р. лопнув патрубок внутрішній діаметр 20 мм, незнаю як він правильно називається, можливо хто мав схожу проблему, де можна в Тернополі таке купити/замовити, чи можливо сайт інтернет магазину, розборка відпадає, там зара опелів не має....буду дуже вдячний.
Опубликовано 03 Ноябрь 2014 - 13:14
доброго часу доби, ОВА 93р. лопнув патрубок внутрішній діаметр 20 мм, незнаю як він правильно називається, можливо хто мав схожу проблему, де можна в Тернополі таке купити/замовити, чи можливо сайт інтернет магазину, розборка відпадає, там зара опелів не має....буду дуже вдячний.
Якщо ще актуально то на Моторі є дядько який спеціалізується на з\ч до опеля. Там (на Моторі) точно знайдеш.
Слава Україні!
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых