Скоро зима, будьте обережні на дорогах)))
Опубликовано 23 Ноябрь 2014 - 19:25
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 21 Декабрь 2014 - 21:42
Были на отдыхе в Ворохте , ехали через Тернополь . Был рад возможности побродить по близлежащим к ж\д вокзалу улочкам . А также посидеть в центре , в ресторанчике "паста фреска" , который в центре , - очень сподобався всей моей семье !!!.Так что заочно всем местным привет !!!
Опубликовано 21 Декабрь 2014 - 21:51
Опубликовано 21 Декабрь 2014 - 22:22
Ну от совести нет совсем,а набрать или написать раньше не мог,я целый день не знал чем себя занять,а тут вот так-быть в Тернополе и даже не сообщить... Как по Кировограду так я провёл,а тут не получилось поводить по местным достопремечательностям (((
Когда ехал в Ворохту - в Тернополь прибыли поездом Запорожье-Львов около 10-ти утра , и уже в 11.00 отбыли автобусом , который увез нас сразу на Ворохту . На обратном пути ехали , и не знали , во сколько будем на жд вокзале , так как с Ворохты трансфер был через Ивано-Франковск . Но в Тернополе были примерно к 14.30 , вещи быстро бросили в камеру схову , и бегом по городу пешоходить ))) Так и забрели на театральную площадь , а там уже и вокруг елки хороводы поводили , и на детском бензо-квадроцикле покатались , и в ресторан пообедать заскочили . Та что в следующий раз буду знать , к кому падать на хвост , как в Кировограде )))
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 03:26
Доброї ночі. Хто підкаже де в Тернополі можна зробити розвал\сходження по людській ціні, якісно і бажано, щоб майстерня працювала пізніше як до 6-ої. Або хоча б отримати 2 перші вимоги. Дякую за відповіді.
Изменено: vito89, 24 Декабрь 2014 - 03:26
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 09:39
vito89, Привіт, одне місце тобі підкажу і скажу, що кращого майстра не знайдеш, я багато де робив розвал - сходження, але Ігор з СТО Біол, що на 15-го квітня, робить якісно, швидко і що найголовніше правильно, коли приїдеш - сам побачиш.
Його телефон - 050 697 54 27, працює і по домовленності після робочого дня (працює до 18-ї), але тарифікація росте вдвійчі наскільки я зрозумів. Дзвони попереджай завчасно, бо там велика черга до нього завжди.
Изменено: jeka_ua_kr, 24 Декабрь 2014 - 09:40
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 10:05
vito89, Привіт, одне місце тобі підкажу і скажу, що кращого майстра не знайдеш, я багато де робив розвал - сходження, але Ігор з СТО Біол, що на 15-го квітня, робить якісно, швидко і що найголовніше правильно, коли приїдеш - сам побачиш.
Його телефон - 050 697 54 27, працює і по домовленності після робочого дня (працює до 18-ї), але тарифікація росте вдвійчі наскільки я зрозумів. Дзвони попереджай завчасно, бо там велика черга до нього завжди.
Підтримую +1 за Біол
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 14:38
до суботи буду в Тернополі, мушу тут зробити.а що в Гусятині не роблять розвал?
дякую, буду дзвонитиvito89, Привіт, одне місце тобі підкажу і скажу, що кращого майстра не знайдеш, я багато де робив розвал - сходження, але Ігор з СТО Біол, що на 15-го квітня, робить якісно, швидко і що найголовніше правильно, коли приїдеш - сам побачиш.
дякую, буду дзвонитиvito89, Привіт, одне місце тобі підкажу і скажу, що кращого майстра не знайдеш, я багато де робив розвал - сходження, але Ігор з СТО Біол, що на 15-го квітня, робить якісно, швидко і що найголовніше правильно, коли приїдеш - сам побачиш.
Слава Україні!
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 16:48
можна й таке замутити. Але звичайно ж після роботи.Ось воно що, а з клубнями пересіктися кави попити, нє, таке вже не канає???
Слава Україні!
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 17:04
Центральний) і на виїздах по всіх інколи. Зараз в м. Любіні. Вертатимусь через Тернопіль.vito89,Я в Козовій працюю, живу в Тернополі, буваю на всіх по черзі офісах в основному на Мазепи, а ти?
сам то звідки? Я в Борщові буваю майже щомісяця. Наклейки немаю, прапор України деколи чіпаю. Завтра буду проїздити Рівне до речі.а у вас Клубні наклейки поклеєні,? Я проїжаю Тернопіль коли їду до батьків на Борщів..
Изменено: vito89, 24 Декабрь 2014 - 17:08
Слава Україні!
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 17:13
Центральний) і на виїздах по всіх інколи. Зараз в м. Любіні. Вертатимусь через Тернопіль.
сам то звідки? Я в Борщові буваю майже щомісяця. Наклейки немаю, прапор України деколи чіпаю. Завтра буду проїздити Рівне до речі.
можу тобі приклеїти наклейку омега клубу . напиши в лічку коли і чи ти її хочеш
немаєте наклейок то як тоді Вас впізнавати на дорозі?????
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 17:22
Слава Україні!
Опубликовано 24 Декабрь 2014 - 23:07
з чого ти це взяв. ?Омега клуб по слухах не самий хороший форум. Буду заслужувати з часом УОКівські наклейки.
є тут людина на клубі, я у нього брав, завтра скину його нік, він з Дніпра вроді. Я сам тему знайшов написав він і мені вислав...А де взяти наклейку опель-клубу, в мене тільки на рамка на номера з логотипом
Опубликовано 25 Декабрь 2014 - 08:48
Привіт хлопці. Я у цього клубня Kot_01
брав собі і наклейки і рамки, згуртуйтесь 50грн. комплект рамок і 10грн наклейка. Клейтесь... Дуже приємно зустрічати автівку з клубною наклейкою і фафакнути
Давайте зробимо замовлення!
1. Наклейки потрібно (рамки під номера клубні)
Опубликовано 01 Январь 2015 - 12:40
Реалізація нових з/частин до OPELів Жми сюда!!!
моб.0638808885 Viber, Telegram
Instagram, Facebook http://l.ead.me/opelmagua
Опубликовано 01 Январь 2015 - 21:27
Опубликовано 04 Январь 2015 - 06:23
Здравствуйте дорогие соклубники!!!
Извените что не по теме. Случилась беда.. дал задаток за авто и человек пропал. Голуб Игорь Иванович. Есть номер карточки Приват Банка. Кто чем может прошу Вашей помощи 5168757207862311. Номер не отвечает 0679678417.
Опубликовано 04 Январь 2015 - 09:47
Здравствуйте дорогие соклубники!!!
Извените что не по теме. Случилась беда.. дал задаток за авто и человек пропал. Голуб Игорь Иванович. Есть номер карточки Приват Банка. Кто чем может прошу Вашей помощи 5168757207862311. Номер не отвечает 0679678417.
Так написати заяву в міліцію, по банківських слідах (реквізитах картки і руху коштів) швидко мають знайти
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых