Походу це ти вирішив доколупуватись до ком і крапок
Де я до тебе доколупувався?
Це ти докулупався до цієї фрази і ніяк не заспокоїшся, все продовжуєш себе дурнем виставляти.
Глянув масло, з 2021го року ціна виросла практично в 3 рази. Чимало так. Пачечка масла 110-120 грн за 180 грам.
розтлумачить значення слова "практично"
"практично" — МА́ЙЖЕ (так, що трохи не вистачає до чогось; трохи менше якоїсь міри)
У порівняннях величин "практично" означає "фактично", "у дійсності" або "майже", підкреслюючи, що відмінності між величинами незначні або настільки малі, що їх можна вважати такими, що відсутні для практичних цілей.
Коли кажуть, що одна величина "практично дорівнює" іншій, це означає, що різниця між ними є настільки невеликою, що вона не має значення в конкретному контексті або для подальших розрахунків.
Це по-перше.
А по-друге кожна задача характеризується своїм класом точності, абсолютних значень не існує взагалі.
Для класу задач динаміки зміни цін мені даного класу точності цілком достатньо.
Описавши задачу таким чином: "масло вершкове з 2021 року коштувало 41 грн, а зараз пачка масла 180 грам коштує 110-120 грн, що практично в 3 рази"
Якщо для тебе такого класу точності в даному питанні не достатьо, то ти підра[CENSORED].
Можеш собі рахувати хоч до долі(10 в степені -308) копійки з використанням змінних типу double.
Можеш продавщицям розповідати, щоб тобі м'со наважували до такої ж долі грама.
Чого до мене причепився і засмічуєш тему?...