За пивом
З 2021 року пиво здорожчало практично в 2 рази.
Ярмарка в Києві на Ревудського, підчеревина свинна 250-300 грн за кіло, зовсім недавно було 150 грн.
Пару яєць з шкварками і чашка кави - це вже статусно.
Опубликовано 12 Октябрь 2025 - 17:18
Купив сьогодні здору по двадцять гривень , це по чому вийде смалець ?
Так вийшло , не те щоб дуже пощастило , ні , кінець базару , неділя , забирайте кажуть , забрав . Так само з місяць тому качку бабулька за двісті гривеників віддала . Теж кінець базару , привезла . а вона , каже , нікому не треба . Беріть за двісті гривень .
Кінець базару звісно не показник , так , як трапиться , здор зазвичай п,ятдесят коштує . Та на те й базар .
Вова , я до того , що в сільпо здор може й двісті гривень коштувати .
З салом зараз якась катастрофа , триста п,ятдесят задорого . Та м,ясо нормально 200-250 , в розумних межах . Биток , знов таки кінець базару за 250 купив на базарі .
Дружина вчора м,яса купила в магазині по 170 . Є такі магазини , задня частина з кісточкою ( піде на борщ ) , я їй плеш проїв щоб тушонки наробила . Мало що трапиться , війна , нехай буде тушонка . Літрів вісім закатали .
Вова , овочі зараз дешеві - цибуля по вісім , капуста одинадцять . Ти запасаєшся , чи в тебе своя , чи весною будеш в Сільпо купляти ? Бери зараз .
Опубликовано 12 Октябрь 2025 - 17:36
Купив сьогодні здору по двадцять гривень , це по чому вийде смалець ? Так вийшло , не те щоб дуже пощастило , ні , кінець базару , неділя , забирайте кажуть , забрав .
Ну може ввечері на ярмарку обрізки здору не першої свіжості можуть по 80 віддати. Всяке буває. Особисто таке бачив.
Ти запасаєшся , чи в тебе своя
Вже придбав. Картопля своя цього року.
Смалець в вигляді ковбаси в ФудМаркеті 70 грн за кіло.
Опубликовано 12 Октябрь 2025 - 17:58
Головне не охолоджуй.буде у мене свій смалець. чистий та прозорий як сльоза, поки гарячий
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 12 Октябрь 2025 - 20:00
за 70 грн за кіло купив на ринку здир! буде у мене свій смалець.
70 грн за кіло смальцю готового - не так і дорого, на фоні ціни просто на здир.
В Сільпо 84 грн за кіло смальцю.
https://silpo.ua/pro...rmerskyi-795088
Опубликовано 12 Октябрь 2025 - 21:17
не забудь солі додати....
а нашо? для зберігання? ніколи так не робив. топлю дві баночки невеличких, тримаю у холодильнику, нічого з ним не стає, може швидче з*їдаю![]()
70 грн за кіло смальцю готового - не так і дорого, на фоні ціни просто на здир.
ну таке...хз що там намішали....а тут натур продукт. він такий білий, в рулон скатаний, аж красивий. обрізь можно дешевше купити, щось там у районі 30-40грн
а от сало гарне 400+, це вже занадтто як на мене
Опубликовано 13 Октябрь 2025 - 20:28
а от сало гарне 400+, це вже занадтто як на мене
Гарне це яке?
Сало подорожчало останнім часом дуже сильно. Писав про то недавно.
Купував кілька місяців назад по 80 грн., а недавно в тієї ж продавщиці на Столичному ринку таке саме сало вже було по 200 грн.
Опубликовано 13 Октябрь 2025 - 21:22
Купував кілька місяців назад по 80 грн., а недавно в тієї ж продавщиці на Столичному ринку таке саме сало вже було по 200 грн.
Шо то за сало было по 80? В начале года свинина задняя часть 170, а хорошее сало уже было 200, подчеревок 180.
Изменено: morino, 13 Октябрь 2025 - 21:25
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 13 Октябрь 2025 - 22:22
Тонке сало, близько 1см, закручене в скрутку. На смак дуже добре, висмалене, м'яке. Мені подобається таке, знову був на тому ринку і хотів в тому ж місці.Шо то за сало было по 80?
Може і існують, якщо відштовхуватись від повідомлення Река, то такі обрізки здору він бачив за 80 грн.В кінці базару обрізки другої свіжості може все ж існують .
Опубликовано 13 Октябрь 2025 - 23:59
З тої самої свині
Ніхто не бачив сала по 80грн, тільки вован, шо впринципі дивно, бо зазвичай бачить усе дороге
Але в концепціі що все дуже подорожчало то і логічно
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 08:22
При тому ти тут хвалився, що зараз брав по 20 грн, я собі навіть уявляти не хочу який ти там брав номер свіжості.
Изменено: Шусман, 14 Октябрь 2025 - 08:21
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 09:26
Ніхто не бачив сала по 80грн, тільки вован, шо впринципі дивно, бо зазвичай бачить усе дороге
ну якщо бути обєктивним, то я зрозумів про яке сало він і так воно дійсно було і навіть по 70.
Я таке люблю пошматувати і замаринувати з луком, спеціями та оцетом у банці. дуже гарна закуска. краще шкіру обрізати звісно, але можно і так
Гарне це яке?
звичайне, підсолене , трохи шкоринка пахне підкопченим. товсте на3-4 пальці
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 09:57
Та ну нафиг. Два пальці максимум.
звичайне, підсолене , трохи шкоринка пахне підкопченим. товсте на3-4 пальці
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 10:04
Та ну нафиг. Два пальці максимум.
P.S. Хоча пальці у всіх же різні, так?))
норм получается и один, два конечно всегда лучше, но один - терпимо тоже
P.S. Хоча пальці у всіх же різні, так?))
я про средний
Rek, или ті про ото фото пальцев Вована? когда он шурупокрут разбирал? ![]()
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 10:15
Я вот тут потерял нить разговора, на всякий случай.норм получается и один, два конечно всегда лучше, но один - терпимо тоже
Я про толщину
я про средний
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 10:17
Я не в курсе, оно в игноре)) Знаю за пальцы в смазке у одного ГСС, но это совсем другая история.фото пальцев Вована? когда он шурупокрут разбирал?
Предпочитаю реальность))то у тебя просто с секс фантазией еще не все потеряно
![]()
Закрыли тему
ты будоражишь воображение некоторых клубней
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 14:29
ну якщо бути обєктивним, то я зрозумів про яке сало він і так воно дійсно було і навіть по 70.
Я таке люблю пошматувати і замаринувати з луком, спеціями та оцетом у банці. дуже гарна закуска. краще шкіру обрізати звісно, але можно і так
Попрацюю за вована
https://youtu.be/qR8...Css5JMNu-1yHyjm
До речі, на бігбордах можуть не написати, у Форі сьогодні піца Франческа по 99 грн, може вовану пощастить
3.3. КАТЕГОРИЧНО забороняється ображати учасників форуму.
Опубликовано 14 Октябрь 2025 - 22:08
сільпо
Завтра буду проїздом поряд з Сільпо, то спеціально зайду купити ковбасу Любительську ТМ "Премія". Якось цілком випадково купив і це єдина сучасна варена ковбаса, яка мені сподобалась.
Не реклама ![]()
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 15 Октябрь 2025 - 11:56
ТМ "ПреміяИнтересно, кто Любительскую для них делает.
Мне больше всего зашла Любительская (в натур. оболочке) от Зори. От Юбилейного тоже ничего, но там она слегка прикапчена и уже не то.
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 15 Октябрь 2025 - 17:03
Я вчера в Сильпо по акции через сайт кофе в зернах покупал по 479грн за килограмм. А пару недель назад на дурняк оливкового масла экстра вёрджин три литра за 1050грн выхватил. Там есть хорошие акции, но заказывать их нужно через приложение, или через сайт. Иначе в магазине увидите только ценники и пустой прилавок.
Опубликовано 15 Октябрь 2025 - 17:20
Я вчера в Сильпо по акции через сайт кофе в зернах покупал по 479грн за килограмм. А пару недель назад на дурняк оливкового масла экстра вёрджин три литра за 1050грн выхватил. Там есть хорошие акции, но заказывать их нужно через приложение, или через сайт. Иначе в магазине увидите только ценники и пустой прилавок.
Олія спочатку була і так, поки народ не роздуплився шо вона гарна, теж пару пляшок взяв
Кава 100% робуста, дуже на поціновувача
1 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых