Та ну. Бакс впав, все здешевело.
А зарплата твоя зменшилась у гривні, за курсом?
Изменено: 1342, 24 Сентябрь 2019 - 11:25
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 08:58
Жаль давно Меджика на форуме нет. Хоть растолковал бы что вообще происходит и какие варианты дальше.
він особливо не розписував, міг тільки натякнути напрямок
з.і. валютні бариги натякнули що у чт почнуть качати курс
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 11:56
Піде в низ ще. Валютчиків самих розводять
Скільки вже раз писав....валютчикам пофіг на курс. Вони заробляють купуючи чи продаючи валюту на моменті.
Немає різниці для них, купити по 24 і продати по 24.20, чи купили по 28 і продати по 28.20.
Жахнуть як завжди пересічних громадян плюс зазнають втрат імпортери/експортери
Думай-те
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 13:53
В персічних громадян хіба є лишня гривня купляти бакси?
хто тоді черги біля обміннику створює
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 13:53
В персічних громадян хіба є лишня гривня купляти бакси?Звісно лишньої нема, в оберті готівкової маси українців "лише" 400 мільярдів гривень. Звісно для їх облікування не потрібно касових апаратів.
Звісно, підприємець, який торгує на базарі, чи в переході, товаром невідомого походження і якості, і при цьому відстьогує за місце 8-10 тис/міс., звісно він не в змозі купити касовий апарат за 2 сотні баксів.
Звісно він піде в тінь, тільки от у яку він піде тінь, якщо він і так в тіні по вуха, хоч запладивши єдиний податок, хоч ні.
А от покупець з цього приводу думає зовсім інше - навіщо покупцю купувати наприклад електроінструмент на базарі, якщо те ж саме і по тій же ціні він купить в Епіцентрі, з гарантією і розрахується карткою? Навішо покупцю купувати ковбасу у "підприємця" у переході, якщо він те ж саме, і з кращим вибором і маркуванням купить в супермаркеті, розрахувавшись через термінал?
Хтось скаже так у бабусі біля супермаркету сосиски дешевші - Так, дешевші, а ви запитайте де вона їх взяла? - у цьому ж супермаркеті у відділі уцінених товарів (просрочка). На цьому зазорі і приторговує.
Ви впевнені, що такі "підприємці" з їх чорним нам потрібні?
Звичайно є інші типи підприємництва, але у любому випадку, готвіка, врешті решт, буде виводитись із оберту.
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 14:07
у пересічного все в доларах/євро!
не усі пересічні пішоходи - жебраки
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 14:19
Курс пересічним не пофигу, у пересічного все в доларах/євро!
Если бы цены шли вниз , как и курс, тогда это была бы победа , а так это какой то пиар ход. Но для тех кто получает здесь з.п. эта победа . Поехал в турцию забил на кириловку))) скоро будет дешевле даже с перелетом.
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 14:22
А от покупець з цього приводу думає зовсім інше - навіщо покупцю купувати наприклад електроінструмент на базарі, якщо те ж саме і по тій же ціні він купить в Епіцентрі, з гарантією і розрахується карткою?
У мене є питання. Навіщо підприємці стоять на базарі, якщо у них нічого не купують? Навіщо з цими підприємцями боротись, якщо, за твоєю логікою, вони самі помруть як клас?
Може краще боротись з тими, хто пиляє бюджет?
Изменено: Avtomobilist, 24 Сентябрь 2019 - 14:23
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 17:51
У мене є питання. Навіщо підприємці стоять на базарі, якщо у них нічого не купують? Навіщо з цими підприємцями боротись, якщо, за твоєю логікою, вони самі помруть як клас?
Може краще боротись з тими, хто пиляє бюджет?
Провоцируют класс (помирать добровольно сам мало кто захочет).
" Умри сегодня ты, а завтра я" (с) Аксиома.
Опубликовано 24 Сентябрь 2019 - 18:45
У мене є питання. Навіщо підприємці стоять на базарі, якщо у них нічого не купують?Але ж за місце 10 тис. платять? - Платять. Значить купують? - Купують. А щоб купляли ліпше, прогресивні підприємці не жмуться і купляють термінали, не чекаючи дерективи від влади.
Життя змінюється, раніше у містах їздили на конях, пошту відправляли голубами, в туалет ходили на вулицю. Але і в ті часи існував психотип абабаягапроти...
Опубликовано 25 Сентябрь 2019 - 07:20
В персічних громадян хіба є лишня гривня купляти бакси? Персічним пофігу курс
Це трохи не відповідає дійсності...
У пересічних є свої(не настільки великі та амбіційні,але є)плани на життя.І в довгостроковій перспективі потрібне щось стале,на що можна буде в майбутньому поміняти те стале накопичення.
Думаю що максимальні накопичення у переважної частининаселення все таки не дорогоцінних металах,а саме в зеленому.
Так,не у всіх пересічних є великі кошти,щоб захистити їх придбавши наприклад нерухомість.
Але ж середній пересічний теж відкладає якісь кошти...На смерть,навчання/весілля дітей,ремонт квартири,придбання клаптя землі в чистому полі,на новий телефон...
Тобто доходи невеликі-мрії і досягнення реалістичні,але коливання курсу валюти коли статки копійчані таки суттєво впливають на життя пересічного.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 25 Сентябрь 2019 - 09:42
Там можно почитать, мнение на тему.
может и рабочая схема, с одним НО- нам всё равНО.
У меня лично земли нет, даже той, что положено по закону- те сотки. Ибо уже все раздерибанено ДО.
То, что будет выращиватся и продаваться продукция- ну и гут, може картошка не по 15 будет и перестанут тянуть чеснок с китая.
Для пересичного - я не вижу проблемы в продаже земли. Валить курс никто не будет в 160. Ибо придет новая команда обиженых - и раздеребанят и отменят и проверят откуда бабло и в конце все равно заберут землю себе. Так что думаю ЗЕ команда на долго- возможно появиться что то типа противостояния- как альтернатива, если народ захочет сменить раздачу.
Реклама!!!
Опубликовано 25 Сентябрь 2019 - 12:56
Там можно почитать, мнение на тему.
Комент под этим бредом:
Самый главный вопрос этого маразматического текста неизвестного автора - под что даст кредит в валюте иностранный банк))))
и чем его гасить?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 25 Сентябрь 2019 - 13:54
Ибо придет новая команда обиженых - и раздеребанят и отменят и проверят откуда бабло и в конце все равно заберут землю себе. Так что думаю ЗЕ команда на долго
Мені глибоко все рівно яка команда тирить зараз бабло.Судячі з того,як позабирали у Азірова,Арбузова,Батона,-всі залишаться при своїх...,ну окрім тебе і мене з тобою в придачу.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 25 Сентябрь 2019 - 15:18
Мені глибоко все рівно яка команда тирить зараз бабло.Судячі з того,як позабирали у Азірова,Арбузова,Батона,-всі залишаться при своїх...,ну окрім тебе і мене з тобою в придачу.
тогда нефиг сидеть в только в гривне. пока корабль вроде норм плывет. сидим -не брызгаем)
Реклама!!!
Опубликовано 25 Сентябрь 2019 - 16:25
Хочете обговорювати зарплати і зубожіння (або кінець епохи бідності) - створюйте окрему тему.
Хочете обговорювати інвестиційний клімат - створюйте окрему тему.
Хочете обговорювати курс гривні у 1996-2001 рр. - створюйте окрему тему про історію курсу гривні (купонокарбованця, чого завгодно).
Хочете обговорювати політику - для вас є спеціальний розділ.
Офтоп у цій темі буде вважатися флудом, який, згідно з п.3.9, заборонений у будь-яких його проявах, як і обговорення модераторіалу (згідно з п.3.11).
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых