І так. Заробітчани трохи завезли валюту.
Сьогодні в обід наша співробітниця, в канторі який знаходиться в супермаркеті, трохи прикупила ойро.
Певно і я туди поповзу в кінці дня.
Опубликовано 30 Март 2020 - 13:36
І так. Заробітчани трохи завезли валюту.
Сьогодні в обід наша співробітниця, в канторі який знаходиться в супермаркеті, трохи прикупила ойро.
Певно і я туди поповзу в кінці дня.
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 30 Март 2020 - 13:41
Что то изменилось ?
Державна фіскальна служба України повідомила, які черги на кордонах із сусідніми державами станом на ранок 27-го березня.
Перед пунктом пропуску “Ягодин” о 8 годині перебувало 220 вантажних транстортних засобів, які очікували в’їзду на територію Польщі.
Нагадаємо, що пункт пропуску “Піща” тимчасово закритий.
Опубликовано 30 Март 2020 - 15:02
Как некультурно...![]()
я не знаю пунктів пропуску на сході. одне читав що параша все закрила також, крім дипломатів і вантажних міжнародних.
до курсу не має стосунку...
п.с. кажуть літаками валюту в кеші привезли, тому черги оленів більш актуальні, точніше місця де їх не буде...
Опубликовано 31 Март 2020 - 10:32
vigors, Мірик, у вас вже є по 8 попереджень. Я вам той розділ, за яким система автоматично ставить бал, не поставив, зважаючи, що це був би для вас дев'ятий, але навіщо вам це треба? І піднімати те, що багато разів просили не піднімати тут, і відповідати на це. Ви ж обидва не дурні і обидва любите писати на форумі - навіщо ви понабиралися попереджень, як сучка бліх, і ще й намагаєтеся залетіти настільки по-дрібному (і тому по-дурному)? Відповідати не треба. Але сподіваюся, що буде враховано.
Опубликовано 31 Март 2020 - 17:30
Як мертвому припарка.Доллар просел на 40 коп на продаже. 28,1
Изменено: Юстас, 31 Март 2020 - 17:31
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 31 Март 2020 - 19:03
Опубликовано 31 Март 2020 - 20:54
Угу, чекаєм остаточну економічну імпотенцію)та погоди, еще же и карантин не кончился.... и мвф не налил. и землю не продали...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Апрель 2020 - 19:53
Нагадує анєкдот коли мавпа розміруовувала куди приєднуватись-до розумних чи красивих)мож успеем откупить
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Апрель 2020 - 19:56
Нагадує анєкдот коли мавпа розміруовувала куди приєднуватись-до розумних чи красивих)
ну по 29 брать- это гон. а депо не закончился... я как чувствовал= как раз в январе подошел срок, думаю выйду, зайду в бакс- тут поспрашивал... все молчат...потом че то замотался и депо продлился ... ну ты понял...
Реклама!!!
Опубликовано 01 Апрель 2020 - 20:09
Границы на замке, гривны кончаются, придётся $ сливать. Всем почти.
А те кто гривны много наторгует в этих условиях заинтересован купить $ подешевле.
На этом фоне $ обесценивается. Для всех почти. ИМХО
Доллар просел на 40 коп на продаже. 28,1
Доллар просел на 35 коп на продаже. 27,85.
Опубликовано 02 Апрель 2020 - 11:43
де брати гривню? Відповідь проста- друкувати..А что если нет, где брать гривну, как не менять $$ &,,,,.,,?
.
Опубликовано 02 Апрель 2020 - 11:52
А что если нет, где брать гривну, как не менять $$ &,,,,.,,?
За два дня -0,75 . Это просел. Сегодня на месте. Это не растёт.
Сегодня ещё (уже) -0.18. Тенденция... Итого -0,83 за три дня.
Совет НБУ разрешил эмиссию гривни для финансирования расходов госбюджета
Это грозит курсом большим, но если ограниченно (лишь для поддержки самых незащищённых). Можно удержать курс. И даже понизить.
мож успеем откупить
Бери , пока не надрукували.
У меня грн нет, сегодня купил, сигарет на 420 грн. Воды на 25, Соль-сахар на 90. Итого 535.
Изменено: ШВАРЦ, 02 Апрель 2020 - 11:54
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых