nick6482,Октавия всегда было конкурентом Опеля при выборе авто (цена та же).
Угу, все так тільки навпаки
Опубликовано 30 Август 2021 - 07:50
Ты на Октавии не ездил?
ездил на а5, для меня жестковата.
ездил давно на туре - слабовата подвеска, пробивает на ямках.
https://auto.ria.com...o_30867396.html
смотрел по ходу дела. Лютые перекупы ) цена космос, но хотелось глянуть че предлагают.
По телефону- не бит не крашен, по факту были биты задние стекла пассажира, крашена дверь, крыло. По тупости затерто лобовое дворником- пластиком заглушки, лобач под замену.
Кто что скажет за такое ситро? именно на 1.8
Реклама!!!
Опубликовано 30 Август 2021 - 13:46
Мабуть у цю тему...
mobile.de, продавець з Риги, Латвія, вказав у описі пробіг 176500, а на фото видно 250329, магія
Опубликовано 31 Август 2021 - 19:04
Кто что скажет за такое ситро? именно на 1.8
За механікою - нічого критичного, може трохи їсти оливу (на інтервалах до 8 ткм доливати не треба, до мінімуму не спускається), це нормальна його робота. Про електрику нічого не знаю.
При інтересі до венів ПСА, я б звернув увагу на С8/807, тільки 2,0 (і дизель, і бензин), ні в якому разі не 2,2 (ні дизель, ні бензин) - вони загалом норм, дешеві у закупці там, мають бути недорогими тут. 2,0 бензин може трохи їсти оливу, без наслідків.
Опубликовано 03 Сентябрь 2021 - 08:05
Мазда 3
КАрбон меню
Юса расинг
Сегодня смотрелась соклубнику...
Богдан, кинешь ссыль?
2+ часа езды в 1 сторону... и хлам(
10$...
Жень, а чего ты продавца не просишь выслать фото "проблемных мест" перед поездкой?
По 5 часов в пустую кататься такое себе развлечение...
Жадность порождает бедность (с)
Опубликовано 03 Сентябрь 2021 - 10:12
как правило перекупы так и действуют
Ой не факт, що перекупи.
Одного разу закортіло моїй дружині червону автівку на автоматі. Дзвоню до продавця питаю що і як - перший власник, фарбована задня ляда і бампер бо косметика, малий пробіг, одним словом "кіньагінь".
По факту все так і було і пробіг малий і мальовано тільки ззаду, от тільки задні двері не відчинялись бо через "догон" ззаду попа авто стала ближче до переду))) Візуально знизу було видно складку на лонжероні, зазорів ззаду не було. А фарбоване так - тільки ляда і бампер) Сервісмени просто не захотіли трохи витягнуть попу, зробили тяп-ляп і віддали авто власнику.
Я то всьо продавчині показав - відверто було видно, що вона сама того не знала. Думала заплатила гроші за ремонт і все готово а двері не відкривались просто чомусь
Опубликовано 03 Сентябрь 2021 - 10:26
Крашено зад крыло (с)Думаю, що продаван казав, що "кіньагінь" і проблемних місць немає
Разовый осмотр (с)Жень, а чего ты продавца не просишь выслать фото "проблемных мест" перед поездкой?
По 5 часов в пустую кататься такое себе развлечение...
Изменено: kaktys, 03 Сентябрь 2021 - 10:26
Опубликовано 03 Сентябрь 2021 - 11:09
Фото внизу
там ще й зазори неозброєним оком видно
рився по об'явах, зацікавило кермо, я таких не бачив...подзвонив, кінь-агінь (с) я нічого не робив, може хтось до мене...
і там ще у об'яві клімат, по факту кондей, номери харківської області, а сам у сумській і авто придбав більше року назад, жодного ДТП не має, але 2 підкраси - велосипед впав
Опубликовано 03 Сентябрь 2021 - 11:54
дык руль вроде от инсигнии дорестайлинговойЭто стандартный руль Инсигнии, Астры, Мокки.
Меняешь накладку подушки - стандартный руль Бьюика, Шеви и т.д.
Опубликовано 03 Сентябрь 2021 - 14:31
Это стандартный руль Инсигнии, Астры, Мокки.
подивись який в оригіналі та порівняй з тим що на фото
Опубликовано 03 Сентябрь 2021 - 15:54
подивись який в оригіналі та порівняй з тим що на фото
На фото спицы как-бы опущены, но то возможно ракурс такой. Ну и после перешивки швы не в оригинальных местах. Ещё под пальцы приливов нет.
Вот аналогичный руль: https://cdn3.riastat...08176378fx.webp
Изменено: Olaf, 03 Сентябрь 2021 - 15:59
Опубликовано 06 Сентябрь 2021 - 09:53
Ну и после перешивки швы не в оригинальных местах. Ещё под пальцы приливов нет.
якраз по цьому і вирахував
Вот аналогичный руль
так, їх ставили на самі дешеві комплектації, мабуть на нього і натягнули шкіру, щоб виглядало "пабагатому"
Опубликовано 18 Январь 2022 - 01:21
Опубликовано 27 Сентябрь 2022 - 20:18
Опубликовано 27 Сентябрь 2022 - 20:27
Так купили чи ні?)))
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых