Низколетящий,
Реклама

Что с мобильной связью?
Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 20:32
якщо за темою, то в києві до більшості, кс мобільний зв'язок наче вже повернув...
хм-м-м... здається "поперед батька" (с)
![]()
один до мене прорвався, а от я буквально на другому "перечепився"...
Связь дали еще вчера вечером, но есть косяки, мама не может дозвонится мне и своей подруге, а мы к ней без проблем, видно еще не все настроено, что и не удивительно
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 15 Декабрь 2023 - 15:25
Диверсія, однозначно. Причому добре підготовлена: "поклали" не тільки телефонний зв"язок, а й інтернет, аби користувачі найбільшої мережі в Україні не змогли скористатися альтернативними засобами - Телеграмом, Вайбером та інш.
Збитки важко оцінити, але вони величезні, хоча й не завжди прямі.
Якась падла на московії вже колупає дірочку під медальку хероя росії
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 15 Декабрь 2023 - 19:06
еще дедушка ленин говорил - взять телефон, телеграфДа-да-да!

"Правопріємнікі", блін...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Декабрь 2023 - 18:08
російські власники "Київстару" влаштували атаку.Я тогда удивился. https://www.opel-clu...v/?p=1075575716
Опубликовано 20 Декабрь 2023 - 17:51
Київстар в Україні запрацював на 100%.
Помста за Київстар не змусила себе чекати:
Хакери Blackjack прогорнули потужну кібероперацію, спрямовану на повне знищення IT-інфраструктури ГК «Росводоканал» та поділилися деякими ексклюзивними подробицями проробленої роботи.
В ході атаки отримано доступ та зашифровано більш ніж 6000 ПК співробітників компанії, видалено більше 65 віртуальних машин на доменному гіпервізорі з об’ємом даних більш ніж 50 ТБ даних, на яких розміщувались внутрішній документообіг, корпоративна пошта, сервіси кіберзахисту, резервні копії даних тощо.
Изменено: ШВАРЦ, 20 Декабрь 2023 - 19:53
Опубликовано 20 Декабрь 2023 - 22:58
Київстар в Україні запрацював на 100%.
Брехня!
Спробуйте перевірити стан рахунку оплати послуг Київстар: *111#
Або: *112#
Так отож...
Також неможливо отримати електронний рецепт, бо СМС-ки не проходять до абонентів.
Изменено: Щукарь, 20 Декабрь 2023 - 23:15
Опубликовано 22 Декабрь 2023 - 12:43
У Києві як мінімум є будинки, де київстарівський Домашній інтернет не працює.
USSD також не працюють.
Спецпропозиції з Май КС, типу 7% знижки на все з Розетки, пропали.
У вигляді компенсації мені на одній сімці залишили тариф за 55 грн. (4 ГБ і 60 хв. на інших операторів), замість анонсованого збільшення абонплати до 75 (але 12 ГБ - 6 в пакеті + 6 Суперсила), а на іншій, яка давно не поповнювалася взагалі, дали безкоштовно ті ж 4 ГБ і 60 хв. на інших операторів (ну, тобто згідно з тарифом, який також залишили на певний час без оюіцяного збільшення абонпплати). Третю треба з полки дістати і подивитися чи немає на неї якихось ніштяків, позавчора нічого ще не було.
Опубликовано 22 Декабрь 2023 - 13:56
В мобільному періодично зникає інтернет по 4G. Не знаю, як це працює, але "методом тика" встановлено, що допомагає перезагрузка телефону.
Опубликовано 22 Декабрь 2023 - 15:13
Ще коли він тільки з'явився після аварії, поставив у телефонах обмеження, що "до 3G", ЛТЕ навіть не намагався, швидкість для відео 480р цілком норм, вище не перевіряв.
Пару разів на день буває, що зникає мобільний інтернет, допомагає пересмикнути "літачком".
Опубликовано 22 Декабрь 2023 - 20:04
Третю треба з полки дістати і подивитися чи немає на неї якихось ніштяків, позавчора нічого ще не було.
Може і не доставай, я таку включив і мені надали пакет 4Гб 60хв і безлім в мережі, а воно мені не треба, місяць на халяву пролітає
Изменено: paa, 22 Декабрь 2023 - 20:05
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 22 Декабрь 2023 - 20:15
Може і не доставай, я таку включив і мені надали пакет 4Гб 60хв і безлім в мережі, а воно мені не треба, місяць на халяву пролітає
Логічно. В мене і на тій другій сімці живих грошей не було років три і я не знаю що з цим пакетом робити. Це чисто номер для лівих вхідних і лівих аккаунтів у мессенджерах.
Опубликовано 23 Декабрь 2023 - 08:16
Оказывается данная ситуация с киевстаром тоже давно была спланирована, так что всё по плану.
Пусть Бог воздаст Тебе вдвойне всё то , что Ты желаешь мне
Опубликовано 24 Декабрь 2023 - 11:33
изображение_viber_2023-12-24_10-54-32-606.jpg 91,49К
16 раз скачано
изображение_viber_2023-12-24_10-53-49-175.jpg 60,63К
16 раз скачано
как то так
О97два7пять55пять6 OLX в след за русским кораблем.
Также с меткой «Київстар, МТС, Водафон, Лайф, Лайфселл, Киевстар, Lycamobile, Тримоб, UMC, Kyivstar»
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Продам бонусы киевстарза 30% на карту ПБ Автор: грешник • Дата: 17 Ноябрь 2013 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
МТС-Украина вводит оплату за отчеты о доставке SMSАвтор: Stalker • Дата: 10 Ноябрь 2011 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Техноманія →
Мобільний світ →
"Киевстар" повышает тарифы.Автор: Manager • Дата: 22 Март 2010 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых