Ювентус - Эмполи 1:0
Вымучили.....
Рома - Наполи 1:4
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 12:10
Кальяри - Ювентус 0:2
Омегоман, якщо за Італію згадав, то напиши, що і Мілан очки втрачає вже три матчі поспіль. Рома в депресії, Наполі вічно другий, Спалетті з Інтера на грані звільнення бо клуб без трофеїв, Лаціо підтягується до групи лідерів. Не Ювентусом єдиним...
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 12:56
Омегоман, якщо за Італію згадав, то напиши, що і Мілан очки втрачає вже три матчі поспіль. Рома в депресії, Наполі вічно другий, Спалетті з Інтера на грані звільнення бо клуб без трофеїв, Лаціо підтягується до групи лідерів. Не Ювентусом єдиним...
Омегоман,
Сегодня много интересных матчей
Олександрия ШД
Заря ДК
Лемберг МАриуполь
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 12:57
Вы же мне тут рот по Италии и затыкали, когда я писал обо всей Италии. Так что остался только Ювентус, хотя я до сих пор считаю, что лучше отдельную ветку вести про ЕВРО ТОП чемпионаты.
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 13:45
Омегоман, кожен має свій улюблений клуб. І буде тупо, якщо кожен буде приводити статистику після кожного туру свого клубу. Вибач, але твій "народний клуб УОКу" вже трохи набрид, якщо чесно, хоча я проти нього особисто нічого не маю. Кожен другий твій пост в цій темі про Ювентус. Нічого особистого, але трохи схаменись. Вже занадто. Тут футбольна тема і ми обговорюємо всі футбольні новини.
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 14:50
Тут футбольна тема і ми обговорюємо всі футбольні новини.
Не правда. Тут только АПЛ и УПЛ.
Немного ЛЧ и ЛЕ когда проходят эти матчи и сборная Украины.
На этом футбол не заканчивается. Я бы с радостью говорил не только о ЮВЕНТУСЕ!!!
Да ладно вам парни
Я вон за Ливер топлю , хочу , что б они АПЛ выиграли
![]()
![]()
В АПЛ только Ливерпуль
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбольне життяАвтор: lame • Дата: 07 Январь 2020 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 ![]() |
|
||
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых