Ювентус - Эмполи 1:0
Вымучили.....
Рома - Наполи 1:4
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 12:10
Кальяри - Ювентус 0:2
Омегоман, якщо за Італію згадав, то напиши, що і Мілан очки втрачає вже три матчі поспіль. Рома в депресії, Наполі вічно другий, Спалетті з Інтера на грані звільнення бо клуб без трофеїв, Лаціо підтягується до групи лідерів. Не Ювентусом єдиним... ![]()
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 12:56
Омегоман, якщо за Італію згадав, то напиши, що і Мілан очки втрачає вже три матчі поспіль. Рома в депресії, Наполі вічно другий, Спалетті з Інтера на грані звільнення бо клуб без трофеїв, Лаціо підтягується до групи лідерів. Не Ювентусом єдиним...
![]()
Омегоман,
Сегодня много интересных матчей ![]()
Олександрия ШД
Заря ДК
Лемберг МАриуполь
![]()
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 12:57
Омегоман, якщо за Італію згадав, то напиши, що і Мілан очки втрачає вже три матчі поспіль. Рома в депресії, Наполі вічно другий, Спалетті з Інтера на грані звільнення бо клуб без трофеїв, Лаціо підтягується до групи лідерів. Не Ювентусом єдиним...
Вы же мне тут рот по Италии и затыкали, когда я писал обо всей Италии. Так что остался только Ювентус, хотя я до сих пор считаю, что лучше отдельную ветку вести про ЕВРО ТОП чемпионаты.
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 13:45
Омегоман, кожен має свій улюблений клуб. І буде тупо, якщо кожен буде приводити статистику після кожного туру свого клубу. Вибач, але твій "народний клуб УОКу" вже трохи набрид, якщо чесно, хоча я проти нього особисто нічого не маю. Кожен другий твій пост в цій темі про Ювентус. Нічого особистого, але трохи схаменись. Вже занадто. Тут футбольна тема і ми обговорюємо всі футбольні новини.
Опубликовано 03 Апрель 2019 - 14:50
Тут футбольна тема і ми обговорюємо всі футбольні новини.
Не правда. Тут только АПЛ и УПЛ.
Немного ЛЧ и ЛЕ когда проходят эти матчи и сборная Украины.
На этом футбол не заканчивается. Я бы с радостью говорил не только о ЮВЕНТУСЕ!!!
Да ладно вам парни
Я вон за Ливер топлю , хочу , что б они АПЛ выиграли
![]()
![]()
В АПЛ только Ливерпуль
![]()
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбольне життяАвтор: lame • Дата: 07 Январь 2020 |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 |
|
||
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых