ты уже на мосты переключился?работайу над сабой!...

Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 10:16
Я стартер и суппорта покрасил.мотор теперь надо красить, а то не по фешую
Изменено: DimonJ, 19 Сентябрь 2015 - 10:17
Теперь, когда мы научились летать по воздуху, как птицы, плавать под водой, как рыбы, нам не хватает только одного: научиться жить на земле, как люди.
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 10:21
Я стартер и суппорта покрасил.
генератор снимай
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 10:44
Дядя,можно я вам нагрублю...
Позвони и брось трубку.
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 11:54
25км,полет стабильно нормальный.
Ты сомневался?
Диск сцепления поставил новый?
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 13:47
Ага.
Красивчег
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 14:39
так всёж-таки КАКОЙ он БЫЛ толщины?....
![]()
![]()
![]()
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 14:45
Деда,Вам уже раз делали замечание,что не прилично спрашивать про такое.так всёж-таки КАКОЙ он БЫЛ толщины?....
![]()
![]()
![]()
Изменено: DimonJ, 19 Сентябрь 2015 - 14:46
Теперь, когда мы научились летать по воздуху, как птицы, плавать под водой, как рыбы, нам не хватает только одного: научиться жить на земле, как люди.
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 14:48
Деда,Вам уже раз делали замечание,что не прилично спрашивать про такое.
ну любопытный Дед
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 21:18
С каких пор толщина стала диаметром?
Так просто у Алекса на штангенциркуле,циркуля нет,вот он и пишет "толщина" .
Опубликовано 19 Сентябрь 2015 - 21:52
Так просто у Алекса на штангенциркуле,циркуля нет,вот он и пишет "толщина" .
подари Деду, а?
Опубликовано 20 Сентябрь 2015 - 20:38
![]()
Що Вітя?Важко горбатого до стіни тулити?
-Старість,"лівизна" мастила-ні до чого.Було б це так-трьома підшипниками навряд чи обійшовся б.
-Малий рівень-теж не підходить.Одразу виїдаються шестерні 5 передачі-бо на них мастило перестає розбризькуватись.
-Нагрів з боку мотора?Навряд.Я перегрівав неодноразово зчеплення під час експлуатації до такої температури,що воно просто зникало.Чорт жодного підшипника не вхватив.
"все що завгодно"-це не відповідь.
Відповідь-нормальний знос під час експлуатації або перенавантаження.
Окремо зупинюсь для тебе з Евакуаторним на мастилі.
Єдиною причиною для відмови Опелівських КПШ-є перевантаження даного агрегату,а не вік мастила яке в ньому знаходиться з фашистського заводу....
А всі забобони про "невічне" мастило в КПШ-для пеугеотів.Там через 60 тик масло не змінив-одразу ж купа металобрухту.
цікава думка
098.689.31.35
Опубликовано 20 Сентябрь 2015 - 21:57
цікава думка
Чим цікава і чому думка?
Стандартний спіч на тему "краще взяти бу, бо це дешевше"
Просте питання. В МКПП масло заливається на весть термін експлуатації авто.
Скільки, за думкою GM, складає термін експлуатації Opel Vectra C?
Изменено: vmg, 20 Сентябрь 2015 - 22:01
Завжди на лінії +++ О5О 311 16 89
И с каждой новой прибамбасинкой она становится все новее и новее....
Опубликовано 20 Сентябрь 2015 - 22:01
бо це дешевше"на перший погляд тільки так здається
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 00:18
Скільки, за думкою GM, складає термін експлуатації Opel Vectra C?
Стандартний спіч на тему "краще взяти бу, бо це дешевше"
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 07:01
Якщо масло заливається на весь термін експлуатації, а сам термін не вказується, виходить, що масло можна експлуатувати стільки, скільки й машину. Тобто можна і 5 років, а можна і 25.
Тобто властивості масла на 20 тис. пробігу і 500 тис. будуть однакові?
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 08:15
Якщо масло заливається на весь термін експлуатації, а сам термін не вказується, виходить, що масло можна експлуатувати стільки, скільки й машину. Тобто можна і 5 років, а можна і 25.
Тоді ще одне питання.
На авто BMW теж стоять коробки Getrag.
Для них чітко визначені терміни заміни рідини ATF: 60 тис. км.
Крім того, передбачені рідини окремо для зимових умов і окремо для жаркого клімату.
Отже, питання: Скільки має коштувати трансміссія OPEL у порівнянні с трансміссією BMW щоб бути вічною?
Для роздумів: https://www.drive2.ru/l/522186/
Изменено: vmg, 21 Сентябрь 2015 - 08:17
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 08:25
Тобто властивості масла на 20 тис. пробігу і 500 тис. будуть однакові?
Не знаю, але їх (властивостей) вистачить для нормальної роботи коробки.
В тій же Німеччині успішно експлуатуються 20-ти річні авто, думаєте німець полізе там міняти масло, якщо пише що можна не міняти? А потім ті авто попадають до нас на шрот і той коробас ще 200-300 тисяч намотує по дорогах Неньки.
Для роздумів: https://www.drive2.ru/l/522186/
3. Коробка с желтой наклейкой, чаще это машины 1995, также 99% машин после 9/1997 года. Залита трансмиссионная жидкость согласно спецификации MTF LT-1. Жидкость на весь срок службы. Реализуется ТОЛЬКО через дилерскую сеть. Раньше производилась фирмой ESSO, снято с производства, сейчас производится MTF LT-2 фирмой CASTROL. Взаимозаменяема с MTF LT-1.
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 08:46
Не знаю, але їх (властивостей) вистачить для нормальної роботи коробки.
В тій же Німеччині успішно експлуатуються 20-ти річні авто, думаєте німець полізе там міняти масло, якщо пише що можна не міняти? А потім ті авто попадають до нас на шрот і той коробас ще 200-300 тисяч намотує по дорогах Неньки.
Сам німець не полізе. Йому його просто поміняють і поставлять перед фактом що треба заплатити.
bazl, "Весь срок службы" чего? Автомобиля, трансмиссии или самой жидкости? И сколько он составляет в км или годах?
И почему это военная тайна буржуина?
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 08:54
Сам німець не полізе. Йому його просто поміняють і поставлять перед фактом що треба заплатити.
Якщо авто на гарантії, а регламент передбачає заміну, то поміняють. А так.. тут Курт писав якось, що всі спригують з гарантії при першій можливості і їздять поки авто не стане.
bazl, "Весь срок службы" чего? Автомобиля, трансмиссии или самой жидкости? И сколько он составляет в км или годах? И почему это военная тайна буржуина?
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 09:31
Чим цікава і чому думка?
Тим що вона з висновками та чітко аргументована.
Я( та мабуть і всі інші) так і не побачив,та не почув конструктиву з приводу-чому замінені підшипники?
Про те що на їх непрацездатність вплинуло "все що завгодно"...Я вже чув...
Цікава виходить ситуація-чому вийшли з ладу підшипники-не знаю,але краще за КБ ЖМ знаю про термін працездатності мастила.
Домовся з Евакуаторним і разом видумайте термін заміни мастила в КПШ.Постарайтесь спиратись на власний досвід,та продукцію саме ЖМ,а не інших виробників.Викладіть аргументовано свою думку.Можете для КПШ всього модельного ряду,або на деяких зупинитись окремо.
Я більш ніж певен,що два таких розумних дядьки можуть замінити КБ якогось там ЖМ...
Після цього німець по суду відсудить з "міняльщика" кругленьку суму.
Написано ж німецькою для німецьких дібілів-"на весь термін експлуатації!"
Термін експлуатації визначено в сервісній книжці!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 09:42
Я могу ответить.Пропал гул при езде по трассе и по городу свыше 40км. Пропал глухой стук на холостых.Тим що вона з висновками та чітко аргументована.
Я( та мабуть і всі інші) так і не побачив,та не почув конструктиву з приводу-чому замінені підшипники?
Про те що на їх непрацездатність вплинуло "все що завгодно"...Я вже чув...
Цікава виходить ситуація-чому вийшли з ладу підшипники-не знаю,але краще за КБ ЖМ знаю про термін працездатності мастила.
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 09:42
Думаю начала надо определить срок эксплуатации авто
А що сервісні книжки перестали класти в авто при продажу?Чи власники лінуються їх читати?
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 09:44
А що сервісні книжки перестали класти в авто при продажу?Чи власники лінуються їх читати?а в них пише про гул, стук і т.п.?
Опубликовано 21 Сентябрь 2015 - 09:48
Я могу ответить.Пропал гул при езде по трассе и по городу свыше 40км. Пропал глухой стук на холостых.
Підказки з задньої парти не потрібні.Тут всі дорослі дядьки!
Цікавить причина виходу з ладу підшипників,а не результат ремонту маховика.
а в них пише про гул, стук і т.п.?
В них написано регламент проведення робіт.І коли ці роботи потрібно проводити вдвічі частіше...
Тебе цікавить термін експлуатації авто,чи ти теж підказувати збираєшся?...
Изменено: Юстас, 21 Сентябрь 2015 - 09:49
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых